Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 26. februar 2018: Rakovima naelektrisana atmosfera na poslu, Ribe bez zaštite ne idite u avanturu, Škorpijama se javlja neko iz prošlih dana…

Astrolozi kažu da će vam ovaj ponedjeljak 26. Februar/veljača djelovati usporeno, mnogi neće biti voljni za rad, za razgovor, ovo je jedan od onih dana koje biste najradije proveli u krevetu, ili negdje sami sa sobom. Danas bi mogli neki zli ljudi da isplivaju oko vas, da pokažu pravo lice… Mogući su danas i neki sukobi sa voljnom osobom zbog stvari iz prošlosti…

OVAN
POSAO: OKolnosti na poslovnoj sceni se polako smiruju, počinjete da radite još bolje. Krajnje je vrijeme da popravite odnose na poslu sa jednim kolegom. Danas je taj dan! Smanjujte troškove, počnite da štedite!

LJUBAV: Prepustite se emocijama i uživajte u društvu partnera. Sjajan je i emocijama nabijen dan. I slobodni, I oni s obavezama, imat će priliku za flert

ZDRAVLJE: Dobro. Ipak, povedite računa o ishrani.

BIK
POSAO – Saradnici će pokazati dva lica, savjet za vas je da odigrate njihovu igru, ali se prije toga naoružajte informacijama. Neko vam može ponuditi unapređenje ili novo radno mjesto.
LJUBAV – Voljena osoba pokazaće svoju lucidniju stranu, ali to će zahtijevati od vas povećanu pažnju. Povezaćete se na vama interesantan način, ali ne zaboravite suštinu vašeg odnosa.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

BLIZANCI

POSAO – Poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspJeh.
LJUBAV – Kako ste vi osoba jake intuicije, moći ćete da prepoznate krizne trenutke u emotivnom odnosu. Kontrolišite te situacije. Za slobodne je ovo dan kada će uživati u pogledima suprotnog pola.
ZDRAVLJE – Problemi sa leđima…

 

RAK
POSAO – Postoje različita gledišta među saradnicima, a novi nesporazumi stvaraju napetu atmosferu u vašem okruženju. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na ishitren potez.
LJUBAV – Prija vam nečije emotivno interesovanje i potreba da vam ugodi. Budite mudri, nema potrebe da otvoreno pričate o svojim intimnim planovima.
ZDRAVLJE – Nema promjena.

LAV
POSAO – Imate utisak da se prilike na poslovnoj sceni mijenjaju u pozitivnom pravcu. Ipak, ne želite da neko koristi vaše znanje ili profesionalne sposobnosti mimo zajedničkog dogovora.
LJUBAV – Voljena osoba neće dozvoliti, da porodica trpi zbog vaših velikih ambicija koje vas međusobno udaljavaju. Usmjerite svoje strasti i emocije u pravcu zajedničke vizije.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

DJEVICA
POSAO – Potrebno je da preciznije razgraničite svoje poslovne obaveze. Pretjerana angažovanost na različitim stranama može da prouzrokuje niz neugodnih situacija.
LJUBAV – Imate osjećaj da vam nedostaje nečija pažnja. Na sreću, ljubavna kriza se ubrzo rješava na vaše zadovoljstvo. Ako imate ikakvih nesuglasica danas ih riješite.
ZDRAVLJE – Čuvajte se prehlade…

VAGA
POSAO – Uspjeh koji ste ostvarili daje vam za pravo da primijenite nova pravila u nekoj saradnji. Djelujete neskromno i znate da pretjerujete u svojim zahtjevima.
LJUBAV – U velikom emotivnom zanosu lako zaboravljate na dodatnu mjeru opreza. Ako ste slobodni prate vas interesantni susreti. Inspirisani ste za ulazak u novu emotivnu vezu.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO – Imaćete sjajne ideje kako da unaprijedite jednu poslovnu saradnju. Istovremeno će biti aktuelno i pitanje nekih međuljudskih odnosa, što može nepotrebno da vas iscrpi.
LJUBAV – Slobodni će uživati u pažnji suprotnog pola u ovom periodu. Savjet je da ne obnavljate neke stare kontakte. Danas popričajte sa partnerom o svemu što vas muči.
ZDRAVLJE – Pazite se povreda ekstremiteta.

STRIJELAC
POSAO – Bićete diskretni i efikasni u isto vrijeme. Imaćete mnoge adute u svojim rukama, pa ako postoji nešto što ste željeli da pokrenete ili da prezentujete, ovo je dan dobri za to.
LJUBAV – Ukoliko ste sami, ne propustite priliku za izlazak i druženje sa vama prijatnim ljudima. Pošto aspekti govore da ćete spontano ući u razgovor sa osobom koju upoznajete preko prijatelja ili u društvu prijatelja.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate…

JARAC
POSAO – Biće vam potrebna podrška ili pomoć nekoga od saradnika, ne ustručavajte se, tražite pomoć. Aspekti ukazuju na manji dobitak.
LJUBAV – Danas biste mogli pobjeći u naručje voljene osobe. Priuštite sebi neki kraći put koji bi vas opustio, makar taj put bio i šetnja po najbližem parkiću.
ZDRAVLJE – Odlično.

VODOLIJA
POSAO – Radićete bez pritiska i to će vam biti dodatna motivacija. Ulazite u fazu kad počinju da se pokazuju neki plodovi vašeg proteklog rada – i to će vam doći kao prijatno iznenađenje. Ipak, neke svoje planove ne otkrivajte pred kolegama na poslu.
LJUBAV – Nakon nesporazum,a sa voljenom osobom, sve je izglađeno. Kao da ništa nije bilo. Emocije su ponovo na sceni. .
ZDRAVLJE – Provjerite krvnu sliku.

RIBE
POSAO: Pred vama je baš puno obaveza na poslu. Raste pritisak nadrađenih. Glavu ne dižete. DIjelom ste samo krivi za to. Ipak, uspjet ćete, jer će vam neko u porodici biti podrška, čak i pomagati.
LJUBAV: Provest ćete liijepo veče s partnerom ispunjeno emocijama. Slobodne Ribe mogle bi uletjeti u strastvenu avanturu na jenu noć, ali obavezno koristite zaštitu.
ZDRAVLJE – Nervoza, ali ništa strašno.
POSAO – Poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspjeh.
LJUBAV – Kako ste vi osoba jake intuicije, moći ćete da prepoznate krizne trenutke u emotivnom odnosu. Kontrolišite te situacije. Za slobodne je ovo dan kada će uživati u pogledima suprotnog pola.
ZDRAVLJE – Problemi sa leđima…

error: Content is protected !!