Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 25. februar 2018: Blizanci ne odgovarajte na provokacije, Strijelci će danas saznati za velike laži, Vodoliju bi mogla zaboljeti glava…

Nedjelja pred nama, donosi Veneru u kvadratu sa Marsom, plus još pregršt važnih dešavanja na ovaj veoma važan dan… Kako piše Današnji dnevni horoskop pred nama je veoma energetski nabijen dan, stoga budite mudri sve dok Sunce ne zađe…

OVAN
POSAO – Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uvjeri u svoje dobre namjere, ali jasno vam je da stvari izgledaju drugačije.
LJUBAV – Pokušajte bolje da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak hrabrosti da odgovori na sve vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji.
ZDRAVLJE – Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

BIK
POSAO – Djelujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rješavate svoje osnovne probleme.
LJUBAV – Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom. Prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosjećate dobar rasplet za oboje.
ZDRAVLJE – Nema promjena.

BLIZANCI
POSAO – Pretjerujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare ne treba da odgovarate.
LJUBAV – Razmislite o varijanti pomirenja sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti.
ZDRAVLJE – Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte…

RAK
POSAO – Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savjet i promijenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje.
LJUBAV – Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osjećate u nečijoj blizini. Djelujete spokojno kada osjećate nečiju privrženost.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

LAV
POSAO – Rano je da očekujete neke konkretne promjene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze vaše znanje.
LJUBAV – Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku koju vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.
ZDRAVLJE – Prijaće vam vitaminska ishrana.

DJEVICA
POSAO – Ukoliko vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbjegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa vaše strane može sve da iskomplikuje.
LJUBAV – Povremeno djelujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.
ZDRAVLJE – Potrudite se da poboljšate kondiciju…

VAGA
POSAO – Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno povjerenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj ako kontrolišete impulsivnost.
LJUBAV – Počinju da vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju vam neko nameće.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO – Susret sa jednom osobom nije ispunio vaša očekivanja, ali vi imate neko alternativno rješenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak.
LJUBAV – Znate da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasjenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama dobrom voljom i nesebičnom pažnjom.
ZDRAVLJE – Nalazite se u sjajnoj formi.

STRIJELAC
POSAO – Nemojte se zavaravati da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspjeh. Neko može da vas iznenadi na pomalo ružan način.
LJUBAV – Izbjegavanje istine vas navodi na neki pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu.
ZDRAVLJE – Moguća prehlada…

JARAC
POSAO – Nečije riječi produbljuju vše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri.
LJUBAV – Primjećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem slabosti pojačavate svoju nesigurnost.
ZDRAVLJE – Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA
POSAO – Djelujete nepovjerljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu.
LJUBAV – Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumIJevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osJećanjima.
ZDRAVLJE – Glavobolja.

RIBE
POSAO – Prihvatite nove ideje sa namjerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmjerava na kreativno izražavanje i pravilno djelovanje.
LJUBAV – Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmjehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osjećate.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.