Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 24. mart 2018: Vodoliji će jedna Škorpija doći glave, ozbiljna ljubavna priča za Ovnove, Blizancima sjajan dan za finansije…

 

Evo šta zvijezde najavljuju za subotu 24. Mart: Vaga nestrpljiva u ljubavi, Bik u provodu sa Strijelcem, Lav zamišljen, Škorpija odličan izbor za Devicu, Vaga nestrpljiva, Škorpija puna očekivanja, Jarac traži veću zaradu, Vodolije u flertu, a Ribe odlično raspoložene.

OVAN
POSAO: Novac koji ste počeli da trošite ne donosi vam ništa dobro. Vi u suštini trošite mnogo više, čak ste spremni i da ga uložite, ali u nerentabilne poslove. Doduše, imate dobar stav koji vam daje nove mogućnosti kada su nove ideje u pitanju.

LJUBAV: Sunce vam donosi ozbiljnu ljubavnu priču. Ukoliko se već nešto nije desilo značajno na ovom segmentu, očekujte zanimljiva dešavanja gdje možete da se ostvarite na emotivnom planu.

ZDRAVLJE: Moguć problem od ranije.

BIK
POSAO: Neko iz porodice vam je velika podrška, kada su u pitanju finansije. Ne morate da brinete u svakom slučaju, koliko se možete upustiti u nove izazove. Na putu ste da ostvarite svoje ciljeve i da vas to ne remeti što se toka tiče, kojim ste krenuli da realizujete nešto bitno. Možete imati dovoljno novca koji vam donosi veliku satisfakciju.

LJUBAV: Očekujte nešto veliko na ovom polju kada je u pitanju osoba rođena u znaku Strijelca. Možete da planirate zajednički provod.

ZDRAVLJE: Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI
POSAO: Očekujte izuzetne poslovne mogućnosti. Ukoliko vam neko duguje novac možete da ga vratite upravo danas. Novca bi trebalo da bude u izobilju, pa se ne nervirajte oko finansija, jer za tako nešto nemate potrebu. Dobro cirkulišete na putu do boljih partija.

LJUBAV: Venera vam poručuje veliku promjenu i vi u tome odlično plivate. Nećete posustajati kada je u pitanju osoba na koju konstantno mislite.

ZDRAVLJE: Više fizičke aktivnosti praktikujte.

RAK
POSAO: Imaćete izbor kada je u pitanju poslovna prilika jer ste spremni da kombinujete metode od ranije kroz koje možete da zaradite dovoljno novca. Na neke situacije ne možete u većoj mjeri da računate koliko se preporučuje lakši pristup uz ono što već imate. Ne treba da očajavate ukoliko vam se desi poneki propust.

LJUBAV: Bićete u savršenom balansu kada su u pitanju vaše konkretne stvari na koje ste računali bez većeg angažovanja. Ukoliko ste sami ne očajavajte jer slijede prijatni događaji po tom pitanju.

ZDRAVLJE: Nemate loš dan.

LAV
POSAO: Ukoliko ste student imate odličan dan da pokažete svoje znanje bez izuzetka. Ne morate da se provlačite kroz iglene ušice. Solidno položen ispit će vam donijeti izuzetano povoljan stav za ostale predmete i ne morate da se sekirate za dalji tok situacije.

LJUBAV: Imali ste solidne aspekte vezano za polje ljubavi, koji se polako povlače. Ukoliko ste sami možete se baviti hobijem, kako bi se opustili.

ZDRAVLJE: Zamišljeni ste.

DJEVICA
POSAO: Pomalo ste uplašeni oko toka situacije, koji očekujete u periodu koji slijedi. Danas ste još uvijek solidni, pa iskoristite energiju koja vam se pruža. Ne morate da brinete za finansije, koje vam još uvijek nisu zadovoljavajuće, ali svakako nisu loše.

LJUBAV: Škorpija bi bila odličan izbor ukoliko ste slobodni. Flert je zagarantovan ovaj put. Nećete morati da ostajete sami.

ZDRAVLJE: Imaćete problem sa gornjom vilicom.

VAGA
POSAO: Vaš pasivan stav nije nešto što vas vuče na lošu stranu. Imate odlične ideje kako dalje. Ne morate da žurite i to vam je jasno. Neko bi mogao da vam bude odličan asistent u priči, koja vas vodi većoj zaradi. Možete da steknete odličan utisak za nešto što vam slijedi na polju finansija.

LJUBAV: Nemate strpljenja kada je ljubav u pitanju. Partner je otvoren za saradnju, ali vi kočite cijelu situaciju, kada su emocije u pitanju.

ZDRAVLJE: Problem sa reproduktivnim organima.

ŠKORPIJA
POSAO: Vaše želje su ogromne, ali ne i neostvarive. Znate sa ljudima i ne morate da se povinujete situaciji, koja vam se nameće kao imperativ. Volite slobodu i nenametanje slobodne volje. Bićete dovoljno skoncentrisani za nešto konkretno bolju situaciju koju ne morate da prizivate. Imate odličan dan pa ga iskoristite na pravi način.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Bikom nemate puno izbora osim da se pomirite i započnete razgovor o zajedničkom životu, koji bi vam pružio mnogo bolju sliku.

ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC
POSAO: Otežanja na koja nailazite ne igraju veliku ulogu u vašem životu u mjeri koja vam se plasira. Ne pridajete mnogo pažnje nečemu što vam ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo. Dosta ste široki u svojim idejama i volite da stičete znanje, kao i danas kada imate utisak da vam idu od ruke mnoge stvari.

LJUBAV: Nešto značajno na pomolu pa se ne sekirajte ukoliko ste sami. Neko ostvaren u svom poslovnom segmentu vam je isuviše drag pa ga nećete zaobići.

ZDRAVLJE: Provjerite šećer u krvi.

JARAC
POSAO:Imate u planu veći novac da zaradite. Budite dovoljno mudri u situaciji koja vam se nameće, jer ne morate uvijek da se povlačite kada osjetite veće otežanje na polju finansija. To je samo vaš subjektivni stav koji nećete da mijenjate. Budite otvoreniji za saradnju, koja bi mogla da vam se isplati.

LJUBAV: Imate potrebu da se osamite i da se povučete iz kruga prijatelja, koji vam nude dobar provod. Odbićete ih, jer ste se pomalo umorili onoga što ne možete da promijenite. Ljudi su vam ponekad teški.

ZDRAVLJE: Vaše stanje je u redu.

VODOLIJA
POSAO: Možete imati pomalo neprijatnu situaciju kada je u pitanju vaš poslovni prostor ili mjesto gdje radite. Okruženi ste ljudima koji vam ne žele sve najbolje i pomalo ih iritirate svojim stavom gdje je sve sjajno. Pomalo vas blokiraju kada je u pitanju dalji proces rada.

LJUBAV: Škorpija vas ne ostavlja na miru pa se savjetuje da dobro procijenite situaciju, koja vam se nudi, kako ne biste kasnije ispaštali zbog nečije igre.

ZDRAVLJE: Kostobolja.

RIBE
POSAO: Bićete odličnog raspoloženja i ne morate mnogo da se brinete za situaciju koja vam dolazi. Neko bi mogao da vas upozna sa značajnom osobom kada je u pitanju vaša karijera koju već neko vrijeme pozitivno gledate.

LJUBAV; Privlače vas starije osobe ili zrelije. Nećete odustati samo zbog nečijeg stava u okruženju, koje nije ni malo prijatno, kada je u pitanju izbor partnera.

ZDRAVLJE: Savjetuje se u skorije vrijeme jedan sistematski pregled.