Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 24. april 2018: Sabotaža Ovnovnih kolega na poslu, Bika neko laže, Djevica svojom nervozom izluđuje partnera…

U utorak, 24. aprila/travnja 2018. godine Mars je u sekstilu s Jupiterom. Ovo je dan za akciju, optimizam i uspjeh koji zasigurno nakon uloženog truda dolazi na kraju. Pojačana potreba za druženjem danas, bićete izuzeto lijepo raspoloženi i nadasve duhoviti. Privlačićete pažnju drugi, a javiće se i simpatije ukoliko baš budete zasjali. U svakom slučaju prijateljstvom biće ispunjen cijeli dan.


OVAN
POSAO: Imate pravo na još jednu šansu ovaj put. Ne morate da pratite kolege koje dezavuišu vaše mišljenje i ne žele saradnju. Imali ste veliki problem kada su pojedini zadaci trebali da se dostave na vrijeme. Kolege su sabotirale cijeli proces.
LJUBAV: Imaćete ljubomornu scenu kada je partnerska razmirica u pitanju. Neko vam se miješa u vezu i vi ste toga svjesni u velikoj mjeri.
ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK
POSAO: Imaćete značajnu prednost u odnosu na saradnike i ništa nećete prepuštati slučaju. Najvažnije je da ostanete dosljedni svojim ciljevima.

LJUBAV: Lako mijenjate emotivno interesovanje i to najviše zavisi od vašeg raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Znate vješto da se prilagodite onome što drugi traže.
ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet i unosite što više vitamina.

BLIZANCI
POSAO: Niko ne može da vas ubijedi da griješite kada je u pitanju posao u okviru kojeg nemate dovoljno iskustva. Vjerovatno ćete uspeti da nađete novi izvor prihoda. Blizanci i Rak vas motivišu u poslu.
LJUBAV: Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje pretjeruje u svojim očekivanjima i koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE: Najviše bi vam prijala relaksacija…

RAK
POSAO: Vješto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od poslovnih vizija. Sve dok imate jasnu predstavu o tome što želite da ostvarite, možete se nadati uspjehu.
LJUBAV: Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

LAV
POSAO: Intelektualne sposobnosti biće presudne u procjeni dobre poslovne prilike koja će vam biti ponuđena. Osjećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika koji vam pružaju podršku.
LJUBAV: Čini vam se da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumijevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, pokušajte da ne utonete u melanholično raspoloženje.

ZDRAVLJE: Važno je da održite dobar imunitet.

DJEVICA
POSAO: U želji da ostvarite izuzetne poslovne rezultate pristajete na izvjesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspjeha ili šireg odjeka među saradnicima.
LJUBAV: Partnera zbunjujete emotivnim kontrastima u reakcijama, čestim promjenama u mišljenju, kao i promjenljivim raspoloženjem. Teško je slijediti vaš ritam kada se zanesete.
ZDRAVLJE: Pozitivno okruženje podstiče vaše raspoloženje…

VAGA
POSAO: Oni koji nemaju posao mogu da se nadaju boljim aspektima danas i u narednom periodu. Kao da vam je krenulo na bolje. Pokušavate da se dograbite odlične partije na koju ste već odavno mislili.
LJUBAV: Partnerski odnosi su kod vas u statusu kvo. Ne žalite se i ne očekujete previse od bračnog života. Ukoliko ste slobodni nećete biti raspoloženi za ljubavne igre.
ZDRAVLJE: Nemate na šta da se žalite.

ŠKORPIJA
POSAO: Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite najjače adute koji su vam trenutno na raspolaganju. Velike ambicije ponekad donose prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike.
LJUBAV: Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

STRIJELAC
POSAO: Ne želite da bilo ko mijenja vašu poslovnu orijentaciju niti da upravlja vašim planovima. Znate da ostvarite ono što želite bez obzira na različite komplikacije koje vas prate.
LJUBAV: Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže. Međutim, ni sami ne znate pravac u kojem biste krenuli da rješavate probleme u vezi.
ZDRAVLJE: Poboljšajte fizičku kondiciju…

JARAC

POSAO: Jasno vam je da ponekad u važnim situacijama ne možete dovoljno da utičete na razvoj poslovnih događaja. Razmjena ideja i timski rad uvijek donose bolje rezultate.
LJUBAV: Pokušavate da ostavite utisak kao da sve funkcioniše besprijekorno, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.
ZDRAVLJE: Bez većih problema

VODOLIJA
POSAO: Skloni ste pretjeranom detaljisanju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rješenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli. Jedna Škorpija predložiće vam nastavak saradnje.
LJUBAV: Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu. Ali, budite oprezni i pokušajte da ne miješate posao i emocije.
ZDRAVLJE: Slobodno vrijeme posvetite psihološkoj relaksaciji.

RIBE
POSAO: Naporan period je iza vas i ne morate da se dvoumite šta bi voljeli da radite, jer imate jasan cilj ovaj put. Ne morate da slušate svoje savjetnike, jer ste se dovoljno obučili da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV: Vaš ljubavni život je zadovoljavajući. Nećete se odvajati od vaše druge polovine, jer smatrate da ste dovoljno vremena potrošili na poslovnom segmentu.
ZDRAVLJE: Ne pretjerujte sa fizičkom aktivnošću.