Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 23. maj: Bika bi danas mogli prevariti Lav ili Strijelac, Vodolija vraća dugove, Škorpiji se smiješi putovanje…

Danas je srijeda, 23. maj/svibanj 2018. godine. Evo, šta najavljuju zviojezde za svaki horoskopski znak: Slopbodni Ovnovi upoznat će veoma zanimljivu osobu, Blizanci bi mogli doćći u sukob sa poslovnim okruženjem, Rak danas duhovit, odlična komunikacija za Lavove, Djevica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strijelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Ribe danas prave mudrice,

OVAN
POSAO: Ovih dana nemojte započinjati ništa važno i veliko. Tek narednih dana postoji mogućnost da ugovorite dobar posao i to na nekom koktelu, partiju ili skupu.
LJUBAV: Posvetite se voljenoj osobi i uživajte u ljubavi i emocijama. Ne brinite šta drugi misle o vama, oni koji vas vole uvijek će se truditi da vas razumiju. Slobodni Ovnovi upoznat će osobu koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja.
ZDRAVLJE:Osjetljiva jetra.

BIK
POSAO: Nestabilni ste, ne znate šta hoćete. Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strijelcem vas dovodi u probleme. Budite oprezniji.
LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom. Nije vam dobra ideja.
ZDRAVLJE: Sklonost gojenju.

BLIZANCI
POSAO: Već neko vrijeme okolnosti vam baš ne idu naruku i izgubili ste onaj vaš dobro poznati osmjeh. Mogući su nesporazumi sa ljudima iz okruženja. Nemojte da prenosite neraspoloženje iz doma u svijet posla, jer gubite od svoje kreativnosti.
LJUBAV: Emotivno možete biti u stresu. Neraspoloženje u braku raste. Srećom, to je privremeno.
ZDRAVLJE: Izađite na čist vazduh.

RAK
POSAO: Danas ste vrlo duhoviti i zabavni i animirate društvo. Ne dozvolite da vam tračevi pokvare raspoloženje. Počnite da sarađujete sa nekim iz familije. Vjerovatno je to neki bliži rođak ili rođeni brat. Biće novca.
LJUBAV: Vi ste sigurni u vezu koju imate. Slobodan Rak traži i dalje svoju sreću.
ZDRAVLJE: Uglavnom dobro.

LAV
POSAO: Odlična komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan za onog Lava koji ima podznak Vaga.
LJUBAV: Nesuglasice sa partnerom će biti kratkotrajne i sve će se riješiti na najbolji mogući način i na obostrano zadovoljstvo. Vaše emocije su duboke i snažne. Ako planirate uređenje doma ili čišćenje obavite to ovih dana. Lav u braku mora da misli o porodičnim obavezama.
ZDRAVLJE: Leđa i dalje nastavljaju da prave problem.

DJEVICA
POSAO: Za započinjanje novog posla sa svojim partnerom, ili druge vrste ortakluka treba da sačekate još neko vrijeme. Diplomata ste u odnosu sa konkurencijom. Sagledajte realnost. Nije moguće uvijek biti u tolikom novcu bez posljedica.
LJUBAV: Partner vas podržava u svemu što radite. Ne može bez vas i vaših saveta.
ZDRAVLJE: Osjećate se umorno od svega.

VAGA
POSAO: Aktivno pristupate poslu koji vas čeka. Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elana.
LJUBAV: Čini vam se da vam partner ne uzvraća pažnju na pravi način. Budite oprezni i nemojte sami privlačiti opasne situacije. Razmišljate o nasledstvu.
ZDRAVLJE: Sve je na svom mjestu.

ŠKORPIJA
POSAO: Posao ide nepredviđenim tokom. Ipak, unutrašnji talenti dolaze na vidjelo i trebalo bi da ih iskoristite za veću zaradu.
LJUBAV: Pružate ruku razumijevanja vašem partneru. Potrebni ste mu. Slobodnim Škorpijama moguće da se jave simpatije na radnom mjestu.
ZDRAVLJE: Mogli biste da imate probleme sa glavom ili očima. Preporučuje se da unosite i dosta tečnosti.

STRIJELAC
POSAO: Uznemirava vas kada drugi ne misli isto kao vi. U poslu vam pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad odlažete posao što duže. To nije preporuka.
LJUBAV: Ostajte kod kuće vi i vaš partner. Nije vam niko potreban.
ZDRAVLJE: Problemi sa snom. Pronađite način da se opustite.

JARAC
POSAO: Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost. Ovo posebno važi za dame. Ne ulazite u nepotrebne rasprave.
LJUBAV: Ovih dana ćete prevazići sve nesporazume i neslaganja koja ste imali sa voljenom osobom. Emocije su danas poprilično uzburkane. Niste sigurni šta osjećate. Velika erotska želja,
ZDRAVLJE: Visok pritisak. Bavite se sportom, više šetajte ili se rekreirajte.

VODOLIJA
POSAO: Ovih dana sve vam ide od ruke, u poziciji ste da mnogo toga učinite za sebe i promijenite nabolje. Najvažnije je da vraćate dugove. Zarada prilično dobro napreduje. Zadovoljni ste i ne želite ništa da mijenjate.
LJUBAV: Vaša seksualnost je u porastu. Partner to osjeća i prihvata je. Slobodne Vodolije obratite pažnju; u vašoj blizini je osoba kojoj se sviđate i koja se vama sviđa.

ZDRAVLJE: Preporučuje se detoksikacija na svim nivoima fižički i mentalni.

RIBE
POSAO: Uspostavljate potrebnu ravnotežu na radnom mjestu. Neki čak i uživaju na poslu. Niste baš mnogo naivni i znate da kada nešto prećutite ostavljate utisak vrlo mudre osobe.
LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je dobra. Fleksibilno ponašanje svima odgovara.

ZDRAVLJE: Nervoza i naboj koji osjećate su vezani za probleme psihičke prirode. Više se bavite opuštanjem i meditacijom. Preporučuje se inhalacija.