Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 22. april 2018: Ribama stižu odlične poslovne ponude, Bika pojede sumnja u partnerovu vjernost, Vaga zaostaje u poslu

Evo što zvijezde najavljuju za nedjelju, 22. april/travanj 2018. godine: savjet Ovnu – dva puta mjeri, jednom sijeci, Blizanci prolaze kroz “minus fazu”, Rak ne posustaje u svom poslovnom cilju, Strijelac kolebljiv, Škorpija deprimirana, Lav spreman za izazove, Djevica prima zahvalnost, Škorpija ima izdatke, Jarac umoran, pred Vodolijom novi izazovi…

OVAN
POSAO: Kad su u pitanju poslovne promjene ne morate da pretjerujete ovaj put. Možete biti skloni radikalnim promjenama, koje vam ne donose nešto posebno. Dva puta mjerite, a jednom sijecite.
LJUBAV: Nemate namjeru da se dva puta vraćate na istu grešku. Moraćete da se naviknete na nešto bolji tretman, ali kasnije. Partner je isuviše zauzet ovaj put.
ZDRAVLJE: Povremena glavobolja.

BIK
POSAO: Imate dobar stav i to vam donosi mnogo bolje finansijske poteze nego obično. Imate čime da se pohvalite i niste sami u priči, koja se solidno razvija. Možda uvidite mnogo bolje mogućnosti ovaj put.
LJUBAV: Imate utisak da vam partner nešto krije. Ne možete da izbacite bubice iz glave koje vam prave pometnju. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji.
ZDRAVLJE: Osjećate već psihički pritisak.

BLIZANCI
POSAO: Možda ste pomalo zaboravili da vam novac donosi mnogo bolja komunkacija kao i mnogo bolji odnos sa klijentima. Imate svoju minus fazu u jeku i od toga ne možete da pobjegnete.
LJUBAV: Imate odličan period pred vama, što se emocija tiče. Budite na svom terenu i ne dozvolite da vam neko kvari sreću, kada su u pitanju emocije koje ne možete da ignorišete.
ZDRAVLJE: Osjećate veći pritisak.

RAK
POSAO: Imali ste dovoljno vremena da se prilagodite nekim poslovnim aktivnostima, ali vi još ne priznajete poraz i želite da dostignete sopstveni cilj kroz rad, koji ste sami odredili ovaj put.
LJUBAV: Imate veliku maštu kada su u pitanju simpatije u vašem okruženju. Otvoreni ste za priču i ne morate da se pretvarate jer ste isuviše iskreni u onome šta pričate.
ZDRAVLJE: Nemate velikih problema danas.

LAV
POSAO: Potezi, koje ste do sada napravili na poslovnom planu su pomalo preoštri, kada su u pitanju saradnja sa vašim kolegama na koje ste naučili već odavno. Saradnja vam je bila u redu sve do većih promjena na koje ste bili spremni u većem obimu.
LJUBAV: Ne morate da se pravdate za eventualne propuste, koje ste napravili bez izuzetka. Imali ste već dovoljno dobar stav koji vam je prijao, ali partner je htio nešto više.
ZDRAVLJE: Budite spremni na nove izazove.

DJEVICA
POSAO: Koliko želite da promijenite mnogo toga ne morate da povlačite i ostale sa sobom u tom pravcu. Neko će vam biti zahvalan za ono što trenutno činite za njega. Imate iskustva u onome čime se bavite.
LJUBAV: Niste morali da budete direktni prema partneru koji nije zaslužio takav tretman. Budite otvoreniji ovaj put.
ZDRAVLJE: Ne dopuštajte sebi da se opuštate previše.

VAGA
POSAO: Ukoliko budete uvidjeli da ste u složenoj situaciji koja vam ne donosi nešto posebno još uvijek, to ne znači da ćete da odustanete od svog cilja. Imate svoje razloge zaostajanja u poslovnom smislu. Želite što prije da se izvučete iz situacije u kojoj ste trenutno.
LJUBAV: Pored vas je neko ko zaslužuje vašu pažnju i ne morate da brinete oko ličnog utiska na drugu stranu.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA
POSAO: Pokušajte da se ne depimirate, kada su vaši izdaci u pitanju. Pokušajte da razumijete pravilo investicija i pomalo se strpite ovaj put. Niste jedini, koji je u sličnoj sitiuaciji, kroz koju trenutno prolazite.
LJUBAV: Niste se samo vi zaljubili. Partner voli mirnu atmosferu bez bijesa i galame. Moraćete da se prilagodite kada su nečije želje u pitanju.
ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe.

STRIJELAC
POSAO: Pomalo ste trenutno pod pritiskom koji ne znate kako da kanališete. Imate svoj stav, ali on je inače kolebljivog karaktera, jer još niste naučili lekcije stabilnosti. Morate da se dodatno potrudite.
LJUBAV: Ukoliko ste pomalo kolebljivi i ne želite partneru da oprostite male opaske budite spremni na veće promjene.
ZDRAVLJE: Pazite se stresa.

JARAC
POSAO: Malo ste se umorili od posla koji već odavno obavljate. Želite osvježenje, koje ćete osjetiti za neko vrijeme, jer je još uvijek potrebno da se osamostalite na domaćem terenu, kako bi prešli na drugi nivo.
LJUBAV: Možda ste pomalo usamljeni ali to nije razlog da ne budete raspoloženi bar na kratko. Pokušajte da razgovarate sa partnerom, kada su zajedničke teme u pitanju.
ZDRAVLJE: Odmarajte se.

VODOLIJA
POSAO: Možda ste i previše posla do sada uradili da vam je neko čestitao na postignutim rezultatima. Nije na odmet da se dovoljno upustite i u nove izazove kako bi bili što bolje fokusirani na nove partije.
LJUBAV: Osoba na koju mislite je pored vas i nema razloga da se odvajate od nje ni tren. Iskoristite slobodno vrijeme da zajedno prošetate.
ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
POSAO: Imate odlične poslovne ponude, pa ćete se ovaj put i dovoljno inkorporirati u cijelu situaciju, kako bi dobili ono čemu težite. Nećete sjediti skrštenih ruku. Ne očekujte finansijske probleme.
LJUBAV: Ovaj put niste umjetnički tip. Više se bavite razumnim stvarima jer ste baš takvog senzibiliteta i ne dozvoljavate ni sebi da drugačije mislite.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.