Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 21. maj 2018: Pomirenje Bika sa voljenom osobom. Lav pakuje kofere za daleke poslovne pute, iznenađenje za Blizance

Danas je ponedjeljak, 21. maj/svibanj 2018. godine. Evo šta najavljuju zvijezde svakom horoskopskom znaku: Ovnu u poslu stiže pomoć od Jarca, , Rak pod pritiskom na poslu, Djevica kolebljiva, Vaga sluša intuiciju, Škorpija u zanosu, Strijelac zaljubljen u Vodoliju, Jarac pomaže Biku, Vodolija traži “kartu spasa” na poslu, Ribe danas dominiraju nad partnerom.

OVAN
POSAO: Možda imate dovoljno dobar stav kada su finansije u pitanju. Znate da dobijete mnogo više nego što ste očekivali. Pomoć od jednog Jarca ili Bika možete očekivati bez izgovora. Znate da se privučete i potražite ono što vam pripada. Vaš poslovni segment nije loš.
LJUBAV: Morate da se dovoljno dobro otvorite prema osobi na koju često mislite. Jedan Strijelac je odlična solucija za vas pa se prepustite čarima ljubavi prema osobi na koju često mislite.
ZDRAVLJE: Odlično ovaj put.

BIK
POSAO: Pokušaj da se domognete bolje poslovne šanse može da padne u vodu, jer nemate osnovu za ono što vam se trenutno čini kao odlična solucija. Isuviše je prepreka za nešto što vam se učinilo kao odlična šansa.
LJUBAV: Vaš stav je pomalo loš kada su vaše zajedničke priče sa partnerom u pitanju. Imate sjajnu mogućnost da se pomirite ukoliko ste imali razmirice. Ne odustajte od činjenice da možete da uspijete u emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Nemate velike probleme na polju zdravlja.

BLIZANCI
POSAO: Volite da se dajete u svom poslovnom segmentu i nećete se dvoumiti čak ni da budete dovoljno u srži zajedničkog interesovanja u kome se povremeno čini da ste na dohvat ruke vašeg uspjeha. Ne očajavajte ukoliko se u prvi mah ne ispune vaše želje.
LJUBAV: Ukoliko ste sami možete biti prijatno iznenađeni onim što trenutno uviđate. Pokušajte da se otvorite dovoljno dobro, pa ćete i u tom segmentu dosta dobro i proći.
ZDRAVLJE: Pazite se većih zalogaja.

RAK
POSAO: Iznenađenje koje možete da imate je nešto što možete da očekujete bez rezerve. Imali ste dovoljno vremena da se predomislite, ali vi to nećete učiniti ni pod pritiskom koji osjećate već duže vrijeme. Ukoliko dođe do promjene može da bude loše po vas.
LJUBAV: Imate dovoljno dobar razlog da se sa lakoćom približite osobi na koju mislite. U suštini ste na pravom putu i ne dozvolite da se vaše ideje protežiraju na pogrešan način.
ZDRAVLJE: Budite odgovorni prema svom tijelu.

LAV
POSAO: Možete da imate otvorno polje inostranstva i da se nađete u većem čudu kada je u pitanju vaša finansijska situacija u pitanju. Ne morate da se dvoumite oko trenutnog troška za put koji se otvara u bližoj budućnosti na koji ćete svakako ići.
LJUBAV: Pokušavate da se domognete bolje šanse i da se dobro informišete oko zajedničkih želja koje vam se polako ispunjavaju. Jedna Djevica nije loša kombinacija u vašem ljubavnom segmentu.
ZDRAVLJE: Srčana čakra vam je loša.

DJEVICA
POSAO: Pomoć od jednog Lava očekujte bez problema. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim situacijama koje vam odvlače pažnju sa polja posla i fokusa koji vam treba. Ne odustajte od one solucije koja je dobitnička varijanta.
LJUBAV: Pomisao na jednu Djevicu vam stvara loše vibracije. Morate da se dovoljno dobro snađete za ono što vam trenutno predstoji jer neke emocije vam se neće ispuniti.
ZDRAVLJE: Digestivni trakt vam je naglašen na loš način.

VAGA
POSAO: Stav koji ste zauzeli nije odgovarajući i nemate namjeru da ga promijenite. Budite uvjereni da svoj unutrašnji glas treba da poslušate jer imate jako izraženu intuiciju koja vam pomaže da nađete pravo rješenje za sebe.
LJUBAV: Pokušajte da se otvorite prema novim emotivnim šansama na koje ste možda burno reagovali pri prvoj pomisli od koje ne možete da se otrgnete.
ZDRAVLJE: Pazite se teške hrane.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko imate manje finansijske dugove ne morate da se odričete svog dijela kolača koji vam pripada ukoliko se bude desila raspodjela zajedničkog dobitka, naročito ukoliko se radi o ortačkom preduzeću. Ne morate da se povlačite još uvijek iz svog zanosa koji trenutno imate.
LJUBAV: Budite spremni na date okolnosti i ne dozvolite da vas neko dezavuiše nepotrebnim stvarima koje vam ne donose nešto spektakularno.
ZDRAVLJE: Reproduktivni organi su vam loše postavljeni.

STRIJELAC
POSAO: Vaša ravnodušnost je ovaj put gubitnička solucija na koju niste eračunali. Morate da se povinujete datoj solucijii kao na kombinaciju koja vam donosi dosta satisfakcije, ali u drugom krugu i dosta patnje. Ne očajavajte u onome šta trenutno imate.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju morate da se prilagodite datoj situaciji, koja vas je snašla i u kojoj se do sada dovoljno dobro otvarate na polju emocija.
ZDRAVLJE: Uviđate promjenu na sebi.

JARAC
POSAO: Vaša odgovornost je nešto što je kao zvijezda vodilja vašeg ličnog uspjeha. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam se dostavljaju kao izazov koji morate da prođete u narednom periodu.
LJUBAV: Možete mnogo toga sebi da priuštite jer nema potrebe da se skoncentrišete na nešto što vas ne sputava u namjeri koju imate a to je da budete sretni. Pokušavate da se otvorite sa osobom pored sebe i u tome ćete uspjeti.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na cirkulaciju.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko tražite posao moraćete da se dovoljno dobro skoncentrišete u onome što trenutno želite da nađete kao izlaznu kartu onoga što trenutno imate kao zadatak. Bićete dovoljno dezavuisani u onome što trenutno radite ukoliko se ne okrenete novim idejama. Ovo važi za one koji su u radnom odnosu trenutno.
LJUBAV: Morate da se prilagodite situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Morate de se prilagodite partneru i da ostanete pri svom stavu ukoliko želite mnogo toga sebi da pripišete kao bolju soluciju.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima.

RIBE
POSAO: Imali ste dovoljno dobar poslovni stav koji morate da sprovedete u narednom periodu kroz jedan razvojni put iz prethodnog perioda. Ne pokušavajte da se opuštate u situaciju koja vas povremeno odvlači od odličnog fokusa koji imate trenutno na određenom zadatku.
LJUBAV: Volite da dominirate u odnosu sa partnerom i ne želite da izađete iz zone komfora. Bićete dovoljno obaviješteni o trenutnom partnerovom emotivnom stanju koje nije baš zadovoljavajuće.
ZDRAVLJE: Osjećate veliko rasterećenje.