Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 2. maj 2018: Pred Rakom proširenje poslovnog biznisa, pomirenje Ribe i voljene osobe, Lav upada u tajnu ljubavnu šemu…

Evo šta zvijezde najavljuju za srijedu, 2. maja/svibnja 2018. godine: Ovan bez novca, Bik bez snage, Blizanci nestrpljivi, Djevica zatvorena, Vaga i Jarac u ljubavi, Škorpiju čeka neočekivano, Strijelca nek ne zamaraju tuđa mišljenja, Jarac u odličnoj formi, Vodolija u šemi sa Lavom,
OVAN
POSAO: Koliko ste uporni vi morate da se uklopite u dati ambijent, bez lošeg stava. Kolege su vam od pomoći u svakom slučaju i vi ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima, koje vam ne donose dovoljno novca ovaj put.
LJUBAV: Sa voljenom osobom morate da se slažete, ali ono što ste imali u prethodnom periodu dosta dugo pamtite.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BIK
POSAO: Ukoliko ste student, potrudite se da mnogo više ispita spremite za predstojeći period i da pokušate da se dovoljno koncentrišete na dodatne izazove, koji su malo lošije postavljeni, jer su ovaj put u okviru ličnih lekcija koje imate.
LJUBAV: Emotivni segment može da vam bude zadovoljavajući u narednom periodu. Morate da se okrenete partneru koji vas cijeni.
ZDRAVLJE: Bolovi u predjelu vrata.

BLIZANCI
POSAO: Ulaganje u privatni biznis može da vam donese zadovoljavajuće finansijsko stanje. Morate da se povinujete trenutnim tranzitima u kojima vidite i svoju ličnu šansu za neko vrijeme već i realizovanu.
LJUBAV: Pokušaj da budete sa osobom na koju često mislite danas zaboravite. Biće boljih dana. Budite strpljivi.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

RAK
POSAO: Preduzetnički duh koji vam se javio nije loša solucija za proširenje vašeg biznisa. Ukoliko se bavite izdavaštvom ne morate da imate velike troškove ovaj put. Ono što se od vas traži, jeste dodatna požrtvovanost.
LJUBAV: Pokušaj da se rasteretite na polju emocija vam pravi veliku zamku u koju sami upadate ovaj put. Pokušajte da ne uvažavate nečije kašnjenje.
ZDRAVLJE: Solarni pleksus vam je slaba tačka.

LAV
POSAO: Ono što vam se prvo učini kao odlična poslovna šansa to bi moglo da bude prioritet u vašim radnim zadacima koje morate da dostavite na vrijeme. Ukoliko vam se učini da ste kratki sa vremenom morate da imate i asistenta.
LJUBAV: Tajna ljubavna veza ovaj put na pomolu. Ukoliko se radi o nekoj novoj osobi moraćete dobro da razmislite o vašem daljem emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Srčana artitmija.

DJEVICA
POSAO: Kada su u pitanju poslovne šanse preko polja inostranstva ne pokušavajte da se otrgnete od ideje koja vam može donijeti dovoljno satisfakcije na polju posla ovaj put. Bičete u odličnom raspoloženju već od sutra.
LJUBAV: Kada je u pitanju ljubavna veza od ranije, morate da se koncentrišete i donesete odličan prijedlog ovaj put. Ne pokazujte isuviše svoje emocije.
ZDRAVLJE: Digestivni problemi.

VAGA
POSAO: Ne volite da zasučete rukave i da se dezavuišete poslom koji nije na vašem nivou. Morate da se ipak dovedete u red. Vaš način rezonovnja vam ne donosi baš neku satisfakciju, a to se vidi po vašem novčaniku, koji je po malo prazan.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Jarca budite uvjereni da su emocije obostrane. Imate zajedničke teme.
ZDRAVLJE: Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko očekujete poveći novac na polju privatnog posla morate da budete dovoljno koncentrisani, kako bi izvukli dovoljno dobar bilans. Očekujte neočekivano jer vam to poručuju planete.
LJUBAV: Budite dovoljno otvoreni na polju emocija sa jednim Rakom kako bi mogli da se opustite u narednom periodu. Imaćete dovoljno pozitivne energije na koju možete da računate.
ZDRAVLJE: Imate pojačan kašalj.

STRIJELAC
POSAO: Spremite se na otvorenu saradnju ovaj put, jer možete imati više koristi nego inače u toku rada. Ne marite šta drugi misle o vama, jer nečije mišljenje u ovom trenutku nije toliko bitno, koliko vaše lično zalaganje.
LJUBAV: Odličan stav koji ste imali u toku jučerašnjeg dana može da se protežira i na ovaj. Moraćete više da radite na sebi nego inače.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

JARAC
POSAO: Poslovna strana vam je izuzetna danas. Moraćete da prođete još obuku i bićete u odličnoj formi. Ne tražite pomoć na suprotnoj strani od one u kojoj se možete osjećati kao dobitnik. Neko može da prepozna vaš talenat ovaj put.
LJUBAV: U svakom slučaju morate da se prilagođavate partnerovim potrebama i da budete dovoljno fleksibilni kako ne biste bili izopšteni iz date priče.
ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
POSAO: Volite svoj posao i uživate u tome. Morate da budete u fokusu. Ne morate da se žalite na trenutne propuste, koliko se od vas traži dodatno angažovanje na segmentima gdje vam se ne radi.
LJUBAV: Volite da vam partner povlađuje i da se osjetite dosta opušteno u društvu pijatne osobe koja na vas misli. Jedan Lav je odlična kombinacija.
ZDRAVLJE: Stomačni virus.

RIBE
POSAO: Ukapirali ste gdje ste pogriješili pa ćete nastojati da tu grešku ispravite bez većeg izuzetka. Pomoć od kolega je polovična i vi ste na takav tretman navikli i nećete se pretjerano baviti tim pitanjem.
LJUBAV: Vaša emotivna strana je ispunjena u odnosu na prethodni period kada se niste dovoljno otvoreno ponašali pa je partner stekao pogrešan utisak o vama. Pada pomirenje, cvjeta ljubav.
ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi.