Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 2. april 2018: Blizanci se vezuju sa dosta mlađom osobom, Djevice u poslovnom haosu, Slobodni Lavovi sreću osobu, zbog koje luduju

Ponedjeljak, 2. april/travanj 2018. godine. Evo šta zvijezde najavljuju u današnjem dnevnom horoskopu: Relaksirajući poslovni dan za Ovnove, Baga nezadovoljna na poslu, ali ne može da živi od udvarača, Škorpija zatvorena, Vodolijama krajem dana stiže novac, a Ribe inferiorne prema partneru.

OVAN
POSAO: Saradnja sa Bikom ili Lavom daje uspješan poslovni dan. Važno je da se dobro zabavite dok radite, uz opuštenu atmosferu biće uspjeha.
LJUBAV: Slobodni Ovnovi ne treba da dozvole, da ih obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posljedice mogu biti fatalne.
ZDRAVLJE: Nestrpljenje iz sata u sat veće. Pokušajte da se stabilizujete.

BIK
POSAO: Pred vama je obiman posao za koji unaprijed znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti inspirisani za rad, ali uspjeh neće izostati.
LJUBAV: Oni koji su u braku imaju partnera koji traži samo novac…
ZDRAVLJE: Problem sa žuči.

BLIZANCI
POSAO: Bićete zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, koji vam daje sigurnost. Suprotno, nećete imati dovoljno vremena da se organizujete..
LJUBAV: Bićete vezani za osobu koja je mlađa dosta od vas. Povremeno imate strah od raskida sa tom vezom.
ZDRAVLJE: Dobar nivo energije.

RAK
POSAO: Željeli biste povjerenje i mogućnost verbalnog iscjeljenja, ali je nemoguće, bar za sada. Morate da pristupite poslu trezvenije, samostalnije.
LJUBAV: Više povjerenja partneru je potrebno. Vi ste osoba koja ima mogućnosti da pruži veliku stabilnost.
ZDRAVLJE: Imate dobar imunitet.

LAV
POSAO: Ambiciju i želju za uspjehom uvijek imate. Sve šanse da se okrenete dobrom poslovanju sa Jarcem ili duplom Vodolijom.
LJUBAV: Brak je duže vrijeme u krizi, pa zahtijeva definitivno razjašnjenje. Slobodni imaju susret sa osobom koja često putuje. Iz toga može da izađe lijepa veza.
ZDRAVLJE: Tjelesna težina je u ovom trenutku zadovoljavajuća.

DJEVICA
POSAO: Napetost. Previše posla. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu.
LJUBAV: Djevice u braku mogu da računaju na izlive nježnosti. Partner se odlično ponaša prema vama.
ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje zdravlju.

VAGA
POSAO: Niste pretjerano zadovoljni, mada na trenutke pokušavate da pobjegnete od tog saznanja. Interesantno, to vam u društvu saradnika polazi za rukom.
LJUBAV: Udvaranja na sve strane. Nikako da propustite šarmantnog Lava ili harizmatičnog Škorpijona.
ZDRAVLJE: Raspoloženje može uvijek da popravi zdravlje.

 ŠKORPIJA
POSAO: Ovo su dani kada možete da napravite dobar poslovni dil preko prijatelja. Ukoliko se usmjerite na Lava ili Bika možete da očekujete povoljne rezultate.
LJUBAV: Slobodna Škorpija mora da ima bolje stavove o ljubavi i emocijama. Često ste zatvoreni, ne pokazujete svoje pravo lice.
ZDRAVLJE: Možda bi bilo dobro da se okrenete drugom načinu razmišljanja.

STRIJELAC
POSAO: Saradnici su svjesni vaših odluka. Uživajte u današnjem danu jer postoji mogućnost da se napravi odličan poslovni dil.
LJUBAV: Strijelac u braku mora da unaprijedi svoju bračnu zajednicu. Ukoliko sve prepustite supružniku to će vam predstaviti veliki problem kasnije. Balans u emociji je najvažniji.
ZDRAVLJE: Danas se dobro osjećate.

JARAC
POSAO: Novac vam je danas prioritet. Ne razmišljate previše o dugovima koje imate, već koliko danas zarađujete.
LJUBAV: Imate poziv iz inostranstva. Dosta dobar dan za početak ljubavne komunikacije.
ZDRAVLJE: Ne razmišljate trenutno o zdravstvenim tegobama, mada pomalo kašljucate.

VODOLIJA
POSAO: Kako će dalje teći vaš poslovni dan, definitivno sami donosite odluku. Morate da budete odlučniji. Krajem dana novac stiže.
LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju poboljšanje u komunikaciji ili emociju iskreniju od strane partnera.
ZDRAVLJE: Ne rješavate zdravstvene probleme.

RIBE
POSAO: Ono što vas dalje očekuje to su dobri poslovni poduhvati, ugovori i konačno novac. Znate da zadržite prave poslovne partnere.
LJUBAV: Imate osjećaj inferiornosti u odnosu na voljenu osobu. Morate da popravite takvo stanje koje nije dobro ni za Vas ni za partnera.
ZDRAVLJE: Bubrezi osjetljivi.