Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 18. februar 2018: Zašto je Jarac neodlučan, rizičan dan za Ovnove, Vagama moguća neprijatnost…

Danas je dan za odmor, usporite ritam, obuzdajte energiju. Dan neka vam započne i teče u laganom ritmu. Posvetite ga samo sebi. Ugodite svojim hirovima, radite šta vam je volja, ono za šta najčešće nemate vremena, a silno biste željeli, piše Današnji dnevni horoskop. Uživajte u dobroj hrani. Danas su čula izoštrenija nego inače.Oslušnite svijet oko sebe. Uživajte u otkrićima i ljepoti življenja.

OVAN
POSAO – Važno je da se NE pridržavate već provjerenog obrasca u poslovnoj saradnji i da krenete u neke nove izazove. Rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim pozitivnim posljedicama.
LJUBAV – Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos sa bliskom osobom. Sreća vam se osmjehuje ako pravilno slozite sve kockice u mozaik.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

BIK
POSAO – Ukoliko se vaši poslovni interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rješenje, ali i da sačuvate svoje prioritete.
LJUBAV – Nema razloga za osjećaj nesigurnosti koji vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako.
ZDRAVLJE – Prolazna napetost.

BLIZANCI
POSAO – Znate da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju. Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja.
LJUBAV – Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih kočnica koje imate, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osjećanja pri rješavanju dilema.
ZDRAVLJE – Odlično…

RAK
POSAO – Poslovne primjedbe koje vam neko upućuje treba prihvatiti sa određenom rezervom. Ukoliko je riječ o različitim stavovima, čak ni dodatna objašnjenja vas neće opravdati.
LJUBAV – Postoji osoba koja u vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što vam pričinjava novu radost i iskreno zadovoljstvo.
ZDRAVLJE – Problemi sa sinusima.

LAV
POSAO – Potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neki vid korisne reklame. Važno je da se pravilno angažujete.
LJUBAV – Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja zarad sebe, ali i okoline.
ZDRAVLJE – Problemi sa kožom.

 

DJEVICA
POSAO – Pažljivo provjeravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Upotrijebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj mjeri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese.
LJUBAV – Potrudite se da obradujete svog partnera uz prigodne manire i sa nekim neobičnim idejama. Sve može da izgleda drugačije kada se predstavi u romantičnom raspoloženju i uz emotivne tonove.
ZDRAVLJE – Zadovoljavajuće…

VAGA
POSAO – Novi događaji ili promjene na poslovnoj sceni mogu da vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Dobro procijenite trenutak za akciju i provjerite informacije sa kojima raspolažete.
LJUBAV – Partner pokušava da vas oraspoloži svojim idejama, ali vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Nerazumijevanje uzrokuje dodatne probleme.
ZDRAVLJE – Loša cirkulacija.

ŠKORPIJA
POSAO – Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike. Potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Stvari koje činite bez nečijeg znanja predstavljaju rizik za posao.
LJUBAV – Neko vam daje do znanja da očekuje vaše razumijevanje i veću privrženost, posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama. Jasno vam je da ne možete svima da udovoljite.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO – U susretu sa saradnicima djelujete sumnjičavo i zadržavate određenu distancu. Ukoliko se previše protivite nečijoj volji, očekuju vas otežavajuće okolnosti.
LJUBAV – Stvari koje okupiraju vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Ne želite da se pomirite sa odbijanjem i uporno zagovarate svoje ideje.
ZDRAVLJE – Problemi sa grlom…

JARAC
POSAO – Djelujete neodlučno jer nova situacija na poslovnoj sceni ostavlja neodređeni utisak. Teško vam je da pronađete korisno rješenje koje biste zadovoljili zajedničke interese.
LJUBAV – Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primkećujete da partner ima drugačija interesovanja ili kao da smišlja neke tajne planove. Možda sve samo umišljate.
ZDRAVLJE – Kontrolišite pritisak.

VODOLIJA
POSAO – Stalo vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocjenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju, čak i po cijenu da vaši saradnici imaju neko drugačije mišljenje.
LJUBAV – Izbjegavate osjetljive teme koje suviše iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama jer dobijaćete mnogo više.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO – Nerazumijevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju koju imate. U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rješavaju u najkraćem roku.
LJUBAV – Ukoliko vas opterećuju nove dileme ili emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine.
ZDRAVLJE – Dobro.