Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 17. maj 2018: Rak traži novi posao, Strijelcu otvoreni ino putevi, Vodolija odlučuje raskid ili novi početak…

Evo šta najavljuju zvijezde za četvrtak 17. maj/svibanj 2018. godine:Ovan konačno prekida poslovnu saradnju koja ga zamara duže vrijeme, Bik pod negativnim tenzijama. Blizanci sreću zanimljivu osobu, Djevica u poslovnoj šemi sa Djevicom, Lava salijeće osoba u znaku Strijelac, Vaga ima problema s bubrezima, Škorpija opterećena, Jarcu se udvara jedna Vaga, Ribi ne izlazi iz glave jedan Lav.

OVAN
POSAO: Ako ste imali problem sa osobom iz znaka Škorpije, sada je vrijeme da prekinete tu saradnju koja vas guši, potajno nervira.
LJUBAV: Dan donosi zanimljivu i lijepu emociju prema voljenoj osobi a uživanje i provod znate već sami dobro da organizujete.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura od premora.

BIK
POSAO: Osjećaj tenzije na poslu sa kolegama. Sigurno radite u nekoj ustanovi koja vas ne inspiriše, a posao vam se čini dosadnim.
LJUBAV: Vatra u vama tinja polako. Partner mora da pokaže izvjesno strpljenje i nadu da će sve biti kako treba da biste živeli u miru.
ZDRAVLJE: Manji problem sa stomakom.

BLIZANCI
POSAO: Zatvoreni ste za nešto novo danas. Razlog tome je vaše raspoloženje, nikako manjak ambicije.
LJUBAV: Slobodni imaju susret na poslovnom putovanju. Vaše radno mjesto zahtijeva kretanje. Ako ste u braku ili vezi treba da pokažete više strasti.
ZDRAVLJE: Više tečnosti, manje cigareta, alkohola.

RAK
POSAO: Razmišljate o promjeni posla. Mjesec se približava buntovnom Uranu. To će se nekako odraziti na osjećaj potrebe za novim.
LJUBAV: Možda imate sreće u ljubavi. Nije vam potrebno da se previše trudite. Udvarača na sve strane.
ZDRAVLJE: Opterećeni ste svojim fizičkim izgledom.

LAV
POSAO: Oštro oko jednog Lava vidi sve. Još kad uključite duh koji imate onda ste neprikosnoveni pobjednik.
LJUBAV: Opušteniji ste u komunikaciji sa partnerom sa kojim živite. Ako ste slobodni onda insistirate na poznanstvu sa osobom iz vatrenog sazviježđa. Vjerovatno Strijelac želi vaše društvo.
ZDRAVLJE: Krvni pritisak. Loše varenje.

DJEVICA
POSAO: Devica radi punom parom. Možete da se okrenete poslovanju sa drugom Djevicom jer jedino vaše dvije kombinacije najbolje posluju.
LJUBAV: Emotivno možete biti vezani za osobu koja je poput Vas. Vrijedna, radna, malo troši. Sve ćete učiniti za tu osobu samo da budete u zajednici.
ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA
POSAO: Ukoliko radite sa voljenom osobom, neće biti dogovora. Više prepirke oko neke sulude ideje. Bolje da ne radite zajedno.
LJUBAV: Posao vam ne ide, ljubav ide. Tražite od partnera da se dobro provedete večeras. To vam je jedino potrebno.
ZDRAVLJE: Bubrezi osjetljivi.

ŠKORPIJA
POSAO: Svi izgledi za dobru zaradu su tu. Samo se pokrenite. Nećete izgubiti dobro radno mjesto koje vam slijedi.
LJUBAV: Opterećeni ste manama partnera. Ali to je Škorpija. Ona sve vidi što drugi ne vide. Spustite loptu. Niko nije savršen.
ZDRAVLJE: Više vitamina unesite u organizam.

STRIJELAC
POSAO: Otvorena je mogućnost poslovnog putovanja. Kontakti sa inostranstvom mogu da vam unaprijede posao.
LJUBAV: Vi ste bolji partner u vašoj zajednici. Ako ste u vezi sa Rakom to će biti lijepa ljubav i brak. Ukoliko ste u vezi sa Škorpijom onda je to veza puna ljubomore, opsesije.
ZDRAVLJE: Za danas dobro.

JARAC
POSAO: Niste dobro plaćeni, ali izdržavate ono što drugi ne bi izdržali. Dobra saradnja sa Rakom ili Lavom. Uspjećete da se izborite za vaše ideje dođu u prvi plan.
LJUBAV: Jedna Vaga vam se udvara. Razmišljate da li da se upustite u tu ljubavnu avanturu.
ZDRAVLJE: Kašljete. Mogući su i problem sa želucem.

VODOLIJA
POSAO: Morate da se okrenete putovanjima, zapadnim zemljama, novim idejama, mislima. Holandija bi bila idealna.
LJUBAV: Mjesec u vatrenom Ovnu polako prilazi vašem vladaru Uranu. To može da bude sve ili ništa. Raskid ili novi početak, odlučite sami.
ZDRAVLJE: Nazeb, prehlada.

RIBE
POSAO: Možda ćete malo biti u krizi danas. Ali nije ništa bitno. Ovo je aspekat da vas pokrene, otvori vidike i postavi vam prioritete.
LJUBAV: Misli su vam okrenute ka jednom Lavu. Uvijek ste zaneseni nekim jakim astrološkim znakom. Često više vidite san nego javu.
ZDRAVLJE: Dobro.