Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 16. mart 2018: Veliko iskušenje za Blizance, Ovan u problemima zbog tajne veze, Djevice, danas budite ravnodušne…

Kako piše Današnji dnevni horoskop, u petak 16. marta/siječnja ulazimo u buiran period zbog ulaska Mjeseca u znak Ribe. Mars izaziva, a Mjesec u Ribama vrlo je osjetljiv i zatečen. Koliko je Mars samo sila, fizička snaga, Mars je isto toliko ali sasvim suprotno od toga. Savjetujemo da uključite sva čula u narednom periodu, govorite razgovjetno, a ako osjetite da gubite kontrolu nad izgovorenim, vi stanite, makar u pola rečenice. Birajte sagovornike, i pazite kome šta gopvorite.

OVAN
POSAO – Usjmerite se na ono što radite i nemojte praviti planove koji sada ne mogu da se ostvare. Izbjegavajte pozajmice i zaduženja.
LJUBAV – Ne upuštajte se u tajnu vezu jer možete biti otkriveni. Pokušajte da riješite probleme koje imate sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

BIK
POSAO; Ako se bavite privatnim poslom, danas izbjegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi sa saradnicima.
LJUBAV – Trudite se da budete što jasniji u komunikaciji sa partnerom. Nemojte očekivati da vam čita misli, mogao bi da pogriješi.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

BLIZANCI
POSAO: Želite da napravite dosta promjena, ali stalno nailazite na neka ograničenja. Bitne promjene će nažalost izostati i danas.
LJUBAV: Ako ste slobodni, danas možete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju.
ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom…

RAK
POSAO: Pokažite svoje pravo lice. Poštovaće vas više.
LJUBAV: Rak u braku mora da pokaže više povjerenja.
ZDRAVLJE: Čuvajte se promahe.

LAV
POSAO: Imate odlične poslovne planove koje biste voljeli da sprovedete u narednom periodu. Imaćete solidnu podršku osoba koje imaju dosta zemljanog elementa naglašenog u svom ličnom horoskopu.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi imate osjećaj da ste pomalo pod emotivnim pritiskom. Partner je pomalo tvrdoglav.
ZDRAVLJE: Ukoliko očekujete dijagnozu, ona može biti netačna.

DJEVICA
POSAO: Do vas dolaze vrlo važne informacije koje ćete iskoristiti kada dođe momenat. Danas budite mudri i pokušejte da djelujete ravnodušno.
LJUBAV: Borite se sa partnerovom ljubomorom i na sve načine pokušavate da ga ubijedite kako nema potrebe za tim. Ipak, zaljubljeni ste.
ZDRAVLJE: Podložni ste virusnim infekcijama…

VAGA
POSAO: Nervozni ste i svi su vam krivi. Klonite se osoba koje su vam nadređene da ne biste došli u iskušenje da im se zamjerite.
LJUBAV: Istrpite partnerove hirove jer, na svu sreću, neće dugo trajati i opet ćete moći da nametnete svoju volju. I vi imate hirove, ali ih niste svjesni.
ZDRAVLJE: Napetost.

ŠKORPIJA
POSAO: Dinamičan dan. Čak i pretjerano. Imate veliku podršku poslodavca da neke planove realizujete. Ne odlažite veliki početak jer nema još mnogo vremena.
LJUBAV: Potreban vam je partner koji ima novac.
ZDRAVLJE: Bitna vam je vitalnost tijela.

STRIJELAC
POSAO: Koristite svoj šarm kako bi spustili tenziju na radnom mjestu. Saradnicima će danas mnogo značiti vaše prisustvo.
LJUBAV: Oni koji su slobodni, biće dovoljni sami sebi.
ZDRAVLJE: Potrebna fizikalna terapija.

JARAC
POSAO: Funkcionišite u okviru partnerskih odnosa. Mogući su novi poslovni kontakti u oblasti turizma.
LJUBAV: Emotivno se dvoumite oko udvaranja jednog upornog Blizanca.
ZDRAVLJE: Teški ste da se pokrenete.

VODOLIJA
POSAO: Morate da postavite neka pravila poslovne politike. Vodite računa o tome kako prezentujete ono što želite jer možete izazvati različite reakcije.

LJUBAV: Niste svjesni svoj emotivnog stanja. Danas ćete riješiti nešto važno vezano za porodicu.
ZDRAVLJE: Možete patiti od stomaka ili pluća.

RIBE
POSAO: U vašem poslu šarm je presudan. Ipak, danas ne prihvatajte nikakvu poslovnu ponudu.
LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka imaju susret sa Bikom. Vjerovatno će se taj susret pretvoriti u pravu ljubav.
ZDRAVLJE: Čuvajte stopala i noge.