Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 15. maj 2018: Ribama se neko treći miješa u ljubavni život, Blizancima dan za finansije, Lav i Jarac u ljubavi

Evo šta najavljuju zvijezde za utorak, 15. maj/ svibanj 2018. godine: Ovan zahvalan radnim kolegama, Biku sadašnja ljubavne šema ne odgovara, Rak uživa u samoizolaciji, Vaga dosljedna u poslovnim principima, Škorpija puna ideja, ali slaba realizacija, Strijelca intrigira jedna Djevica, Vodolija očajna,

OVAN
POSAO: Vaše želje su zakon za kolege sa kojima trenutno dijelite prostor u kome radite. Okruženi ste izuzetnim ljudima, koji znaju da rade svoj posao. Bićete zahvalni na trenutnom položaju, koji ste stekli za kratko vrijeme.
LJUBAV: Ukoliko ste propustili priliku da budete sa osobom na koju često mislite ne dozvolite da vam i ovaj put propadne prilika za zabavu na koju ste pozvani.
ZDRAVLJE: Ne pokušavajte trenutno nešto da mijenjate.

BIK
POSAO: Imali ste vremena da dovršite svoje obaveze, a danas ćete se opustiti uz dobar ambijent, koji ste planirali već duže vrijeme. Pokušaćete u dogledno vrijeme mnogo toga da riješite sa većom lakoćom.
LJUBAV: Važnost veze u kojoj ste trenutno ne daje veće raspoloženje, kada su u pitanju intimni odnosi. Možda ste zaljubljeni u neku drugu osobu.
ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
POSAO: Isuviše pažnje posvećujete jednoj temi. Budite široko orijentisani i nećete ostati uskraćeni za novčanu transakciju u vašu korist. Poslovni partneri će vam se pridružiti za neko vrijeme.
LJUBAV: Vaša ulazna karta je vaš osmijeh. Imate odličnu intuiciju kada su partnerski odnosi u pitanju. Bićete spremni na nove izazove.
ZDRAVLJE: Puni ste elana.

RAK
POSAO: Danas osjećate da možete mnogo toga da promijenite što niste mogli do sada. Bićete koncentrisani na konkretne tačke vašeg dnevnog reda. Ne želite ni danas da gubite vrijeme na nepotrebne radnje.
LJUBAV: Volite da zadovoljite svoja čula. Provodite dan u prirodi i volite danas da se osamite. Uživate u stvarima koje volite.
ZDRAVLJE: Imate pojačano lučenje kiseline.

LAV
POSAO: U suštini volite da radite ono što vam je najdraže i u tome ćete imati najviše uspjeha. Isuviše ste kreativni da bi odustali od započete ideje. Volite konkretne stvari.
LJUBAV: Imali ste dovoljno dobar stav kada ste započeli priču sa osobom na koju često mislite. Međutim ta osoba je već zauzeta i ne želi intimnija dešavanja od onih, koje trenutno daje.
ZDRAVLJE: Trenutno lupanje srca.

DJEVICA
POSAO: Vaša praktična strana je trenutno na lošem položaju i ne možete sjediti na dvije stolice, koliko možete da se koncentrišete na konkretna dešavanja na jednom segmentu.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možda vam danas slijedi prijatno iznenađenje. Bićete u prilici da otputujete sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Digestivni problem.

VAGA
POSAO: Imali ste danas sreće i ne popuštate šansu da se pokažete na najbolji način. Morate da ostanete dosljedni svojim obavezama i da se povinujete datoj situaciji, jer izlaza trenutno nema u većoj mjeri.
LJUBAV: Imate na koga da se oslonite i to je vaša snaga. Partner će doći po nekom principu, kada se vi dovoljno rasteretite briga.
ZDRAVLJE: Grlo vam je problematična tačka.

ŠKORPIJA
POSAO: Ne očajavajte za propuštenim stvarima već se koncentrišite na nove poslovne šanse. Napravite danas bar dobar rezime svojih obaveza. Donosite odlične ideje ali vam aktivnost trenutno loše stoji.
LJUBAV: Iritira vas partnerovo ponašanje. Pokušaćete da se dovoljno dobro udaljite iz trenutne svađe kako ne biste imali neprijatno iskustvo. Ponašaćete se dosta zatvoreno.
ZDRAVLJE: Pokušavate da se dovedete u balans.

STRIJELAC
POSAO: Kada je poslovna šansa u pitanju preko polja inostranstva možete da imate solidno dobar putokaz za svoje ideje, koje ćete sprovesti na najboli način u toku narednog perioda.
LJUBAV: Intrigira vas jedna Djevica. Možda još niste svjesni da ste naišli na svoju sudbinu, koju ste dugo očekivali. Slijedi vam dosta prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE: Isuviše ste opsjednuti svojim zdravljem.

JARAC
POSAO: Ne želite da dijelite ideje sa drugima, jer imate osjećaj da ste se dovoljno dobro pokazali u poslovnom svijetu da ne morate da se ustručavate i samostalno da se pokažete na polju na kojem ste ekspert.
LJUBAV: Volite dominantne partnere. Jedan Lav je odličan izbor koji nećete propustiti ovaj put. Morate da budete dovoljno šarmantni, kako bi osvojili srce vaše simpatije.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je slaba strana.

VODOLIJA
POSAO: Promjenjiva poslovna situacija vas baca u očaj i ne možete da se oduprete utisku da su se neke stvari promijenile i da je potrebno i vaše lično štimanje. Povinujte se datim okolnostima.
LJUBAV: Jedna Riba može na vas da utiče dosta intrigantno. Bićete popustljivi, kada je zajednički dogovor u pitanju. Morate da se trenutno dobro ispričate.
ZDRAVLJE: Volite velnes.

RIBE
POSAO: Morate da se više angažujete oko trenutnog zaduženja, kako bi ostavili odličan utisak na svoje kolege koji su u rangu sa vama. Budite dovoljno koncentrisani i ne pokušavajte da odustanete od trenutne ideje.
LJUBAV: Vaš partner zaslužuje pažnju, ovaj put. Morate da se pripremite na trenutnu problematičnu situaciju jer imate osobe koje vam se miješaju u ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE: Limfa vam je kritična.