Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 15. februar 2018: Jarčevi otvorite četvore oči na poslu, Blizanci nervozni, Lav sumnja u partnera, Ribe imaju udvarača

Kako piše Današnji dnevni horoskop u četvrtak 15. Februara je možda savršen trenutak da razmislite o nekom obliku rekreacije, bilo da je u pitanju svakodnevna šetnja ili neki energičniji oblik poput trčanja ili teretane. Osobe sa kardiovaskularnih tegobamama bi trebalo ozbiljnije da se pozabave svojim stanjem i da što prije, dovedu u red ishranu i način života.

OVAN
POSAO – Kod provjerenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.
LJUBAV – Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Ako želite da kažete sve što mislite, pravo vrijeme je za to, i za smirivanje napetosti.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

BIK
POSAO – Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspješnoj ljestvici i ostanete, potrudite se da tako i bude.
LJUBAV – Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i vidjećete da će sigurno sve biti kako treba.
ZDRAVLJE – Mogući su manji problemi sa kožom.

BLIZANCI
POSAO – U narednom periodu suočavaćete se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vrijeme, ali to je sada nemoguće.
LJUBAV – Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Dajte i sebi i partneru malo vremena.
ZDRAVLJE– Nervozni ste…

RAK
POSAO – Izvjesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu – pokazaće se kao isplativa.
LJUBAV – Partneru ukažite više razumijevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara. Danas izađite, prijaće vam dan napolju.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

LAV
POSAO – Nijedna sitnica ne može da Vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste, iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.
LJUBAV – Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se, izbacite gluposti iz glave, ima ljepših stvari o kojima treba da mislite.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

DJEVICA
POSAO – Nudite odlične solucije, ali izvjesni kolega unosi nervozu i osporava Vas. Pokažite razumijevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.
LJUBAV – Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Danas bi mogao da bude dobar dan da sve nesuglasice koje imate sa partnerom riješite.
ZDRAVLJE – Uzimajte vitamine…

VAGA
POSAO – Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od Vas, ali postupate u skladu sa principima.
LJUBAV – Distancirajte se od osobe koja se poigrava Vašim osjećanjima i koja je dokazala da joj ne treba vjerovati.
ZDRAVLJE – Prolazna napetost.

ŠKORPIJA
POSAO – Bitno je da održite status koji imate u kolektivu, borite se marljivim radom i zalaganjem! Niste zadovoljnim postignutim, ali ni Vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak.
LJUBAV – Uplašeni ste i brinete, imate osjećaj da Vas partner zapostavlja. Ako je tako, onda sjedite i otvoreno recite partneru šta se vrzma po vašoj glavi, nema šta da izgubite.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO – Nepovjerljivi ste i najviše vjerujete svom viđenju situacije na radnom mjestu. Ali, umorni ste i nedostaje Vam energije da doprinesete zacrtanim idejama.
LJUBAV – U nedoumici ste vezano za osobu koja Vam signalizira flert. Krijete nešto od partnera. Pazite, partner bi mogao da postane sumnjičav.
ZDRAVLJE – Problemi sa grlom…

JARAC
POSAO – Budite oprezniji u svojim izjavama, birajte riječi. Na radnom mjestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni. Otvorite četvoro očiju i pratite šta se dešava.
LJUBAV – Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Nemojte da pretjerujete, ne budite vladar u vezi, već partner!
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

VODOLIJA
POSAO – Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu – svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa.
LJUBAV – Osoba koju volite Vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju, i naravno da prođete test sa najboljim ocjenama.
ZDRAVLJE – Uzimajte više tečnosti.

RIBE
POSAO – Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite provjerenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom.
LJUBAV – Neko Vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba koju volite daje sve od sebe da Vas maksimalno podrži. Zapamtite to, i kada partneru bude trebala podrška pružite je!
ZDRAVLJE – Više odmarajte.