Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 15. april 2018: Ovan brzoplet, Blizanci zabrinuti, Djevice čeka važan poslovni susret, Škorpije pune problema poslu…

Danas je nedelja, 15. april/travanj 2018. godine, a s njom je Mars krenuo u direktan hod! Nakon svih ovih nedelja kad se kretao retrogradno, Merkur konačno popušta stege i oslobađa našu moć komunikacije i nastupa. Najednom dosta stvari dobija smisao, kao da je magla postala rjeđa, sve se jasnije vidi. Vrijeme je došlo da se malo konačno opustite i prepustite, ali svakako uz dozu opreza jer Merkur se nalazi u retrogradnoj sjenci i ostaje tamo još neko vrijeme.

OVAN
POSAO: Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamjerke. Ne dopada vam se ni zapovjednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba.
LJUBAV: Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na vidjelo. Vješto prikrivate svoja osjećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE: Večernje sate rezervišite za svoj svijet intime.

BIK
POSAO: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mjestu, očekuje vas poslovni dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspjeh proizilazi iz dobrih priprema. Neophodne su vam provjerene informacije.
LJUBAV: Važno je da djelujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu mjeru vrijednosti prilikom izbora.

ZDRAVLJE: Sačuvajte dobro raspoloženje.

BLIZANCI
POSAO: Susret sa jednom osobom na vas djeluje intrigantno i zbog toga ne uspijevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška, nemojte oklijevati.
LJUBAV: U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.
ZDRAVLJE: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija…

RAK
POSAO: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Prati vas evmotivni nemir. Voljena osoba vam neprekidno zadaje dodatne probleme i postavlja pred vas nove ljubavne rebuse.
ZDRAVLJE: Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka.

LAV
POSAO: Intuitivni signali vas upozoravaju na potencijalnu opasnost i zato budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše poslovne interese.
LJUBAV: Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće vam susret sa jednom osobom koja za trenutak zna da vas povuče u svijet čudesne romantike ili nježnosti.
ZDRAVLJE: Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

DJEVICA
POSAO: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovnoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.
LJUBAV: Ukoliko vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promijenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi…

VAGA
POSAO: Nečija podrška djeluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove vrednosti.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni tretman nego što neko pokušava da vam nametne.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

ŠKORPIJA
POSAO: Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha.
LJUBAV: Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove.
ZDRAVLJE: Prijaće vam vedri sadržaji za dobro raspoloženje.

STRIJELAC
POSAO: Imate dobar predosjećaj u poslovnim procjenama i zato sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje sposobnosti.
LJUBAV: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osjećanjima i strastima. Ne dozvolite sebi da upadnete u minus fazu!
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi…

JARAC
POSAO: Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.
LJUBAV: Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti djeluju iritirajuće na voljenu osobu. Promijenite svoje neprikladno ponašanje.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte konfliktne situacije.

VODOLIJA
POSAO: Nečije riječi za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namjere u različitim pravcima.
LJUBAV: Pokažite da posjedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

RIBE
POSAO: Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Djelimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno povjerenje.
LJUBAV: Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.
ZDRAVLJE: Podstičite kod sebe vedar duh.