Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 14. april 2018: Škorpijama se smiješi novac, Raku bivši saradnici nude poslovnu priliku, Djevica nervozna zbog kolege s posla…

Evo šta zvijezde najavljuju za subotu 14. april/travanj 2018. godine: Jupiter je u sekstilu sa Plutonom, oba su retrogradni i ovo im nije prvi put u poslhednje vrijeme. S njima stižu dobre vijesti, vrijeme dobrih stvari, optimizma, otvaranje vidika. Jupiter donosi množenje ideja, proširivanje polja uspjeha, rast samopouzdanja, dok Pluton donosi moć, snagu, motiv.

OVAN
POSAO: Napredujete iz dana u dan. Ovakva dinamična atmosfera vam potpuno odgovara. Ovo je u potpunosti energija koja Vama odgovara.
LJUBAV: Iznenađenjima nikad kraja – taman ste mislili da je sve propalo kada vas voljena osoba pozitivno iznenadi.
ZDRAVLJE: Pazite se struje.

BIK
POSAO: Kolege se slažu sa vašim viđenjem situacije i to uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj ljestvici i ostanete.
LJUBAV: Partner neće biti u mogućnosti da izađe u susret vašim željama. Malo sačekajte i vidjećete da će sve biti kako treba.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

BLIZANCI
POSAO: Suočavate se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vrijeme, ali to je sada nemoguće.
LJUBAV: Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Pokušajte da problemima koji nemaju veze sa vašim emotivnim životom ne zamarate partnera.
ZDRAVLJE: Nervozni ste…

RAK
POSAO: Nekadašnji saradnici vam nude da započnete novi projekat sa njima. Shvatite ovo kao veliki kompliment i ugrabite priliku.
LJUBAV: Maštate o idealnom partneru. Mogli biste da se aktivirate kako biste ga pronašli.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

LAV
POSAO: Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnju situaciju. Objektivni ste, iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.
LJUBAV: Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i dajte partneru malo prostora da vam pokaže koliko mu je stalo do vas.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

DJEVICA
POSAO: Nudite odlične solucije, ali izvjesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumijevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.
LJUBAV: Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Nemojte dozvoliti da prvi utisak o nekome preovlada vašim osjećanjima.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine…

VAGA
POSAO: Dobro ste raspoloženi, ta pozitivna energija se širi kroz vaš kolektiv.
LJUBAV: Zračite šarmom, ljepotom. Vas je lako voljeti.
ZDRAVLJE: Upala jajnika.

ŠKORPIJA
POSAO: Danas vas može očekivati novčani bonus na radnom mjestu, ali samim tim i produženo radno vrijeme. Vi vidite šta vam se više isplati.
LJUBAV: Ako ste pokušavali da odgonetnete nešto u vezi partnera, danas vam to polazi za rukom.
ZDRAVLJE: Puni ste energije.

JARAC
POSAO: Budite oprezniji u svojim izjavama i birajte riječi. Na radnom mjestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni.
LJUBAV: Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Ne igrajte ulogu velikog zavodnika. To može da vam se obije o glavu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VODOLIJA
POSAO: Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu. Svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa.
LJUBAV: Osoba koju volite vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju. Budite zanimljivi, kao što ste uvijek i bili!
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

RIBE
POSAO: Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite provjerenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom.
LJUBAV: Neko vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba koju volite daje sve od sebe da vas maksimalno podrži.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.