Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 13. februar 2018: Pred Strijelcima konfliktan dan, Rakovima moguća povreda, Djevicama problem s kožom, Bik upoznaje interesantnu osobu…

Utorak, 13. februar 2018. Ovo je dan kada ćemo biti posebno nadahnuti i raspoloženi, a svoje dobre vibracije prenosićemo na ljude oko sebe. Na ljubavnom planu danas sve sami uspjesi, posebno za one koji su zaljubljive prirode. Divan je dan, iskoristite ga!

OVAN
POSAO – Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju.
LJUBAV – Voljena osoba djeluje vrlo inspirativno na različite načine i zna uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke
sreće.
ZDRAVLJE – Uzimajte vitamine.

BIK
POSAO – U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte ocjenjivati nečije
sposobnosti ili mane.
LJUBAV – Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

BLIZANCI
POSAO – Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom.
LJUBAV – Izbjegavajte osobu koja zna da djeluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmjerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba.
ZDRAVLJE – Posjetite stomatologa…

RAK
POSAO – Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak.
LJUBAV – Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni u onoj mjeri koliko je
to poželjno u emotivnom susretu.
ZDRAVLJE – Čuvajte se povrede.

LAV
POSAO – Djelujete samouvjereno u svom ubjeđenju i vjerujete da imate dobro rješenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni.
LJUBAV – Iskreno izrazite svoje namjere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane i ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način.
ZDRAVLJE – Zadovoljavajuće.

DJEVICA
POSAO – Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj kao dobro ili korisno rješenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro
razmislite o posljedicama.
LJUBAV – Djelujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerovu reakciju koja vam se ne dopada.
ZDRAVLJE – Problemi sa kožom…

VAGA
POSAO – Ponekad izvjesno suočavanje sa istinom zahtijeva veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju.
LJUBAV – Nema razloga da provjeravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumjeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.
ZDRAVLJE – Kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA
POSAO – Izbjegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete.
LJUBAV – Nema razloga da očekujete previše razumijevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba
sličnih afiniteta.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO – Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promijeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara
dodatnu tenziju.
LJUBAV – Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je tajanstvena šifra koja djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu.
ZDRAVLJE – Odlično.

JARAC
POSAO – Neko odobrava vaše ideje i to predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost.
LJUBAV – U susretu sa voljenom osobom važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promijeniti ili ostvariti, ako imate
dovoljno stila.
ZDRAVLJE – Skloni ste prehladi.

VODOLIJA
POSAO – Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zato, nemojte insistirati na stvarima
koje ne mogu da zažive u stvarnosti.
LJUBAV – Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primjenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumijevaju primjenu
odgovarajuće uloge.
ZDRAVLJE – Problemi sa zglobovima.

RIBE
POSAO – Nečije riječi na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju. Usmjerite svoju pažnju i energiju na rješavanje nekih korisnih ciljeva.
LJUBAV – Umjesto da tražite neki vid lažne utjehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumijevanje.
ZDRAVLJE – Zadovoljavajuće.