Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 13. april 2018: PETAK 13 – KOME SRETAN, A KOME BAKSUZ DAN?!

Petak 13, april/travanj 2018: Iako se mnogi pribojavaju da bi tokom ”crnog petka” moglo da im se desi nešto loše i strašno, zvijezde vam poručuju da pojedinim znakovima ovaj dan uopšte neće biti loš. Iskoristite blagodeti Venere i danas, prepustite se čarima proljeća i ljubavi koja se rađa i pogađa sve oko sebe svojim strelicama.


OVAN
POSAO: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći dio rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosljedni u svojim namerama.
LJUBAV: Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

BIK
POSAO: Obratite paznju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procjenama. Novi uspjeh djeluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.
LJUBAV: Svoje pozitivne misli i osjećanja usmjeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BLIZANCI
POSAO: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom djelujete previše izbirljivo ili ćudljivo i na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.
ZDRAVLJE: Više spavajte…

RAK
POSAO: Spemni ste za novi posao pod uslovom da imate perspektivu da će taj posao biti dugoročniji. Ako ga Vi vodite, sigurno da hoćete.
LJUBAV: Ljubavno ste u dobrom stanju. Imate partnera koji vas voli i uvažava, ne bi trebalo da imate bilo kakav strah i napetost.
ZDRAVLJE: Problem žuči.

LAV
POSAO: Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rješenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje za vašim uticajem.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Dobar period je pred vama, nastoje ga iskoristiti pametno!
ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste.

DJEVICA
POSAO: Ne treba da dovodite u pitanje naklonost provjerenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi.
LJUBAV: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili osjeća. Na vama je da tu poruku shvatite na najbolji mogući način.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate…

VAGA
POSAO: Uvijek ste u pokretu. Potrebno je da u današnjem danu stanete i doneste važnu odluku. Za to je neophodan mir.
LJUBAV: Susret sa osobom iz znaka Blizanci koje može da Vam promijeni život.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA
POSAO: Imate loš predosjećaj u procjeni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežan kao povod za oštar poslovni dijalog.
LJUBAV: Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

STRIJELAC
POSAO: Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.
LJUBAV: Iskreno izrazite svoja osjećanja pred voljenom osobom i potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, i vaša ljubav će cvjetati
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine…

JARAC
POSAO: Donesite danas glavnu odluku koju želite. Morate biti operativniji kada je lični posao u pitanju.
LJUBAV: Emotivno se vezujete za osobu iz znaka Blizanci. Vjerovatno je u braku.
ZDRAVLJE: Čuvajte se pretjeranih nervoza.

VODOLIJA
POSAO: Nečije riječi djeluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vas.
LJUBAV: Uvijkek postoji i ružniji dio stvarnosti. Nemojte očekivati da će se problemi rješavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
ZDRAVLJE: Više šetajte.

RIBE
POSAO: Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namjere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.
LJUBAV: Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Napetost.