Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 11. februar 2018: Lavu stiže novac, a Ribama vijesti o novcu…Bika nervira partner, Blizanac mora da bude strpljiv…

Zimski nedjeljni dan ne pokazuje svoje zimske dane kao nekada. TUžni su oni koji vole zimu, a oni koji nisu ljubitelji hladnoće ovui nedjelju osjećaju kao pravu blagodet. Kako piše Današnji dnevni horoskop, depresija koja nastupa obično zimi, kada smo zatočeni u domovima, ovoga puta nema šanse da dominira.

OVAN

POSAO – Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće bliža okolina.
LJUBAV – Položaj planeta divno utiče na vašu emotivnu sliku, pa ćete danas provesti lijep dan sa voljenim osobama (partnerom ili prijateljima). Ako treba da donesete neku važnu odluku – danas je dan D.
ZDRAVLJE – Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

BIK
POSAO – Djelujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosjećaj i svoju okolinu posmatrate sa određenom dozom nepovjerenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procjenu i snagu.
LJUBAV – Možda vas vas malo nervira partnerovo ponašanje ili namjera da vas navede na svoj izbor. Neko u vama budi želju za emotivnom dominacijom i osjećate dodatnu tenziju.
ZDRAVLJE – Izbjegavajte konfliktne situacije i sačuvajte prisebnost duha.

BLIZANCI
POSAO – Polako počinje da se realizuje nešto što vam je jako bitno a vezano je za poboljšanje vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljivi i pohvatajte sve konce.
LJUBAV – Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. Tu vam je nešto nejasno. Ai je upravo to ono što vam za sada održava panju. Zauzeti treba da izbjegnu rasprave sa partnerom tokom popodneva.
ZDRAVLJE – Prekontrolišite zube…

RAK
POSAO – Naslućujete da su izvjesna povoljna dešavanja pred vama. Za sada još uvijek ne dobijate konkretnu potvrdu ali će se nešto naglasiti. Vi samo radite svoj posao i za sada ne brinite.
LJUBAV – Emotivni dio vam postaje sve bitniji tako da tu možete da očekujete izvjesna prijatna iznenađenja tokom popodneva. Slobodni pripadnici znaka se napokon opuštaju i primjećuju poglede suprotnog pola.
ZDRAVLJE – Uzimajte vitamine.

LAV
POSAO – Zamišljeni ste jer ne znate šta možete da očekujete od saradnika. Savjet je naravno da promijenite pristup i taktiku, a na osnovu trenutne situacije donijećete razumnu odluku. Očekivani novac će vam stići sa manjim odlaganjem.
LJUBAV – Emotivni dio se pokreće. Izlazite i budite u nekom pokretu, naročito tokom popodneva. Zauzeti provode više vremena sa partnerom.
ZDRAVLJE – Dobro.

DJEVICA
POSAO – Iskoristite popodne da završite neke zaostale stvari ili počnite sa promjenama koje su davno isplanirane. Nešto će se danas izbalansirati i vama donosi izvjesne povoljnosti.
LJUBAV – Emotivni dio je danas pun uspona i padova. Niste sigurni šta želite ali znate šta ne želite. Kod slobodnih pripadnika znaka će se pojaviti neko interesantan. Zauzeti čekaju partnerovu inicijativu.
ZDRAVLJE – Problemi sa stomakom…

VAGA
POSAO – Danas se nešto potvrđuje i ide vam u prilog. Samo ostanite dosljedni nekim svojim idejama. Najpovoljniji je dan onima koje rade za strance ili putuju negdje.
LJUBAV – Počinje neko novo poglavlje. Osjećate veći nalet energije. Privlačićete drugačije partnere nego u proteklom periodu. To ćete primijetiti već u večernjim satima.
ZDRAVLJE – Mogući su bolovi u donjem dijelu kičme.

ŠKORPIJA
POSAO – Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspješnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.
LJUBAV – Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše riječi ne zvuče dovoljno ubjedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promijenite svoj stil ponašanja.
ZDRAVLJE – Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, osjećate dodatnu tenziju.

STRIJELAC
POSAO – Danas imate posla sa neodlučnim ljudima i to vas izluđuje. Upotrijebite svoju prirodnu diplomatičnost da bi svima bilo lakše a i vi se manje nervirali.
LJUBAV – Danas možete napokon da upoznate nekoga koga znate samo iz priče ili nekih idirektnih kontakata. To poznanstvo vam dolazi kao prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE – Čuvajte se prehlade…

JARAC
POSAO – Djelujete kao osoba koja ima efikasno rješenje za različite probleme. Dovoljno ste vješti da zadovoljite različite kriterijume o uspješnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.
LJUBAV – Mudro prećutkujete istinu o „detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcjenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što vam se čini.
ZDRAVLJE – Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

VODOLIJA
POSAO – Imate potrebu da budete kreativni. Mnogi neće naići na dobru volju saradnika, tako da je ovo bolji dan onima koje su u privatnoj branši. Prija vam komunikacija sa mlađom osobom od vas.
LJUBAV – Emotivni dio vam se prepliće sa poslovnim. Srećete nekoga na radnom mjestu – vašem ili potencijalnog partnera. Spontano ćete se približiti osobi koju nećete odmah vidjeti kao potencjalnog partnera.
ZDRAVLJE – Dobro.

RIBE
POSAO – U poslu ste autoritativni i to će imati efekta. Neko vas podržava u naumljenim projektima. Samo budite strpljivi i ne brzajte. Danas do vas stižu neke dobre vijesti o poslu ili nekom novcu.
LJUBAV – Danas ste posvećene porodici. Imate tendenciju da budete suviše zahtjevni prema ljudima do kojih vam je stalo. Moguće je razočarenje u emotivnom dijelu. Želite nešto ili nekog ko vam je na neki način nedostupan u ovom trenutku.
ZDRAVLJE – Smanjite nervozu.