Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 10. april 2018. Strijelac u konfliktu sa najbližim saradnicima, Rak zbog apetita ruši reputaciju, Djevicama šefovi povjeravaju krupne stvari….

Utorak, 10. april/travanj 2018. godine. Čuvajte se danas svih potencijalnih sukoba sa nadređenima, ne ulazite u bespotrebne rasprave i nikako ne insistirajte da vaša bude posljednja. Danas, a naročito sutra možete nekog da povrijedite, da kažete nešto što ne želite ili čak i ne mislite, samo da biste povrijedili sugovornika, a to vam može donijeti velike probleme.Drugi dio dana budite takođe oprezni, sa prijateljima, partnerom, rodbinom… ne potežite nikakve teme iz prošlosti, ne pominjite nikakve rasprave koje su ostale nezavršene, moguće je da rasplamsate vatru i da se pošteno ispržite. – piše današnji dnevni horoskop.

OVAN
POSAO: Osoba sa kojom sarađujete nije ispoštovala dogovor o vremenskom roku. Nemojte je osuđivati, već zajedno dovršite posao.
LJUBAV: Pokušavate da navedete partnera da prizna da su vaše sumnje osnovane. Pretjerali ste sa nepovjerenjem i ozbiljno ugrožavate odnos.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

BIK
POSAO: Od toga koliko danas budete uradili, zavisi vam dosta toga. Nemojte sada da pogriješite, već budite maksimalno skoncentrisani.
LJUBAV: Došlo je do zahlađenja odnosa i umjesto što se mirite sa situacijom, smislite neko rješenje. Ako to ne uradite, kajaćete se.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

BLIZANCI
POSAO: Pokušajte da razmišljate pozitivnije i ako vam nije sve po volji, ne zaboravite da je to samo trenutna situacija a sutra je novi dan.
LJUBAV: Stabilna situacija na emotivnom planu navodi vas na razmisljanje o slijedećem koraku. Nemojte da žurite, imate svo vrijeme ovoga svijeta.

ZDRAVLJE: Provodite više vremena u prirodi i na svježem vazduhu…

RAK
POSAO: Želite više nego što možete i time sebi rušite reputaciju. Usaglasite nekako želje i mogućnosti, ali se danas odmorite od svega.
LJUBAV: Poneseni ste susretom od prije par dana i dolazite u iskušenje da ga ponovite. Nećete pogriješiti ako se odlučite na taj korak.
ZDRAVLJE: Problemi sa vratnim dijelom.

LAV
POSAO: Imate utisak da možete mnogo vise ali vam se nije ukazala prilika da pokažete svoj potencijal. Danas ćete je dobiti.
LJUBAV: Očarani ste voljenom osobom i ne želite da mislite ni na šta drugo. Uživajte u današnjem danu, budite sretni ako ste zaljubljeni.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

DJEVICA
POSAO: Osoba od autoriteta ukazuje vam veliko povjerenje i naklonost. Potrudite se da je ne razočarate. Partnerima koji danas slave nešto, obavezno pošaljite
porukicu, pokažite da mislite na njih.
LJUBAV: Iskoristite današnji dan onako kako vam osjećaj nalaže. Ne razmišljajte o tome šta bi trebalo, već šta želite.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom…

VAGA
POSAO: Trudite se da završite sve svoje obaveze na vrijeme i to vam polazi za rukom. Zato se danas dobro odmorite. Moguće je putovanje u najskorije vrijeme.
LJUBAV: Skeptični ste kada je naklonost jedne osobe u pitanju, ali nema razloga za to. Dajte joj priliku da vam se približi.
ZDRAVLJE: Nema promjena.

ŠKORPIJA
POSAO: Sve što ste do sada uradili konačno je dalo rezultate. Osjećate se zadovoljno i ne skidate osmijeh sa lica. Danas se odmorite, zaslužili ste.
LJUBAV: Osobu koju osvajate već duže vrijeme danas možete doživjeti kao manje interesantnu. Precijenili ste je. Oni koji su u vezi će se danas lijepo provesti.
ZDRAVLJE: Odlično.

STRIJELAC
POSAO: Imaćete konflikt sa osobom koja vam je bliski saradnik. Izrazite svoje misljenje ali ne trudite se da ga ubijedite da ste u pravu.
LJUBAV: Voljena osoba je uz vas ma kako da se osjećate. Otvoren razgovor će vam popraviti raspoloženje, ali to ne planirajte tokom praznika, tek kada praznici prođu
pričajte i samo pričajte.
ZDRAVLJE: Napetost…

JARAC
POSAO: Previše ste umorni i ne možete da date svoj doprinos. Ako morate da radite, neka to budu samo neizostavne obaveze.
LJUBAV: Pronalazite način da ne zapostavite voljenu osobu, mada nemate energije ni za sebe. Partner će to znati da cijeni.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opustanje.

VODOLIJA
POSAO: Od danas, počinje bolje razdoblje na poslovnom planu koje bi moglo da potraje i donese vam ostvarenje nekih davnih planova.
LJUBAV: Povoljan dan za one koji su slobodni jer se može desiti interesantno poznanstvo. Važno je da se prepustite i uživate u današnjem danu.
ZDRAVLJE: Čuvajte grlo i krajnike.

RIBE
POSAO: Imate priliku da mijenjate sve čime niste zadovoljni. Nemojte čekati da neko to uradi umjesto vas, preuzmite stvar u svoje ruke i promijenite stvari na bolje.
LJUBAV: Bilo bi dobro da partneru otvoreno kažete šta vam ne odgovara, umjesto što se ljutite i zbunjujete ga. Ne dozvolite da se konflikti sa rodbinom uvuku u vašu vezu.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.