Dnevni poslovni i ljubavni horoskop 19. maj 2018: Bik nikako da prestane lagati partnera, Škorpija u finansijskom škripcu, Vodoliji će ”kanuti” neki novac

Danas je subota 19. maj/svibanj 2018. godine. Evo šta zvijezde najavljuju svakom horoskopskom znaku: Ovan u dobrom poslovnom okruženju, Blizanci previse očekuju od partnera, Rak razmišlja o privatnom poslu, Lav šarmantan, Djevica ima povjerenja u partnera, Vaga povučena u sebe, Strijelac naivan, Jarac odlučio da ovog vikenda manje radi, Ribama pada teret sa srca

OVAN
POSAO: Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Ostanite na onome što već imate.
LJUBAV: Partner dobro razumije Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje Vas zbližavaju.
ZDRAVLJE: Prijaće vam izlazak iz kuće.

BIK
POSAO: Nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rješenju. Vi volite ustaljenost, ali morate da se mijenjate.
LJUBAV: Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj mjeri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Budite iskreni u svemu. Jer bi vam se to moglo obiti o glavu.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je koncentracija.

BLIZANCI
POSAO: Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi.
LJUBAV: Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Mislite da on sve može sam.
ZDRAVLJE: Potrebno je da se malo opustite.

RAK
POSAO: Razmišljate o privatnom poslu. To vam donosi jedini pravi put poslovanja.
LJUBAV: Mjesec u znaku raka u vašem sazviježđu u lošem aspektu od Urana. Porodični nemiri. Niste u dobrom odnosu sa partnerom. Neka prođe ovaj dan, sutra je bolje.
ZDRAVLJE: Osjeljiv stomak, crijeva.

LAV
POSAO: Ne bavite se daljim prognozama. Usresredite se na ono što je pred vama. Potrebno je da se dodatno angažujete da biste imali rezultate.
LJUBAV: Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira Vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DJEVICA
POSAO: Vaše ideje mogu trenutno biti rizične. Ostavite za neki drugi dan iza nedjelje. Nije vrijeme da se bavite novitetima.
LJUBAV: Partner će vam dokazati vjernost i ljubav. Niste ni sumnjali u njegovu iskrenost. Vjerujete da će uvijek biti tako.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VAGA
POSAO: Neko vas usporava. Vaše nove ideje, planove. Mada, danas je prvi dan vikenda pa se nećete time previše baviti.
LJUBAV: Preduzmite inicijativu ukoliko želite da partner bude efiksaniji. Povukli ste se previše u sebe
ZDRAVLJE: Izbjegavajte uznemiravanja.

ŠKORPIJA
POSAO: Suočavate se sa problemom finansija. Razmišljate o tome kako ćete zarađivati tokom naredne sedmice.
LJUBAV: Stalo Vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko Vaše ponašanje procjenjuje na pogrešan način.
ZDRAVLJE: Pored svega se dobro osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Nikako ne pričajte o svojim poslovnim namjerama. Čuvajte svoje ideje za sebe. Vas je lako prevariti.
LJUBAV: Vi ste optimista. Ponekad, mislite da će sve teći kao med i mlijeko ali nije tako. Manje se postavite naivno.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relakacija, dobar kozmetički tretman.

JARAC
POSAO: Mijenjate mišljenje često o nekim poslovnim prilikama. Ne volite previše da se bavite važnim pitanjima preko vikenda.
LJUBAV: Partner dobro razumije Vaše emotivne namjere koje za sada mudro prećutkujete. Oni koji su slobodni imaju susret sa jednom Vagom.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu.

VODOLIJA
POSAO: Vjerujete svojoj unutrašnjoj intuiciji. Možete doći do velikih ciljeva. Novac pred kraj dana.
LJUBAV: Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osjećate. Stalo Vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini.
ZDRAVLJE: Čuvajte donji dio kičme.

RIBE
POSAO: U prilici ste da završite posao koji Vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Pada vam neki teret sa srca.
LJUBAV: Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je dobra njega.