Dnevni meni Dženifer Aniston zahvaljujući kojem i u šestoj deceniji izgleda poput djevojke

Znate li šta jede Dženifer Aniston, kako bi bila u top formi i u šestoj deceniji? Otkrivamo vam njen dnevni meni i još po koju malu tajnu.

Dženifer Aniston je jedna od onih zvijezda o kojoj uvek može da se priča i koja nas iznova i iznova iznenađuje. Od zdravstvene i fitnes rutine, do toga šta obično jede svakog dana, želimo da znamo šta sve ova glumica radi kako bi izgledala tako dobro, u šestoj deceniji.

Pored meditacije i joge, čišćenja lica svako veče, Dženifer se drži veoma zdravog načina ishrane. A evo i kako izgleda svaki njen obrok.

 

Doručak

– Kada ustanem, prvo popijem čašu tople vode sa limunovim sokom. Zatim pojedem šejk ili avokado sa jajima. Dodam malo kokosovog ulja, a ponekad jedem žitarice s bananom ili ovsenu kašu s ulupanim belancima.

Bjelanca je počela da jede kada se zabavljala sa Džastinom Terouom.

–On me je naučio da je potrebno da u svaki obrok uvrstimo i malo proteina. Kada skuham kašu, dok je još vruća, dodam ulupana bjelanca. Na ovaj način kaša dobija pjenastu strukturu i mnogo je ukusnija, rekla je ona.

A koje smutije Dženifer voli?

–U smuti ubacim neku vrstu proteina, bananu, borovnice, smrznute višnje, steviju, neko zeleno povrće, maka prah i malo kakaa.

Ručak i večera

Dženifer za ručak i večeru bira jednostavna jela. Uglavnom je u pitanju neka vrsta povrća ili salata sa proteinom. Za večeru jede isto što i za ručak, a ponekad pojede pileću pljeskavicu uvijenu u zelenu salatu.

Užine

Čak i kada ogladni između obroka, glumica se trudi da se drži načina ishrane. Ipak, kada je jako gladna, pojede jabuku s malo putera od badema, ili samo jabuku. Ponekad pojede i šaku orašastog voća. Isto tako, voli da gricka sirovo povrće uz jedno tvrdo kuhano jaje.

Cheat day

Da, čak i ova zvijezda s vremena na vrijeme prekrši dijetu, a slaba tačka joj je tjestenina. Naročito voli karbonaru, koju pravi od jaja, parmezana i slanine.

Isto tako, Dženifer ne može da odoli pici, a ima čak i svoju ličnu rernu za picu.