Dnevni horoskop za 9. oktobar 2021: Djevice uživaju u društvu partnera, Škorpije u sjajnoj formi

Ovan

POSAO
Imate dobre ideje i realnu procjenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.
LJUBAV
Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namjere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

Bik
POSAO
Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promijenite svoju prvobitnu taktiku.
LJUBAV
Ne možete lako da ubijedite voljenu osobu da promijeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.
ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.


Blizanci
POSAO
Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška kako biste na vrijeme završili sve planirane obaveze.
LJUBAV
Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osjećate.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Rak
POSAO
Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije riječi ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.
LJUBAV
Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Dok to postoji, nema potrebe da brinete!
ZDRAVLJE
Izbjegavajte pretjerivanje u hrani.


Lav
POSAO
Stalo vam je da razriješite nove nesporazume, ali nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike. Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje protivuslugu.
LJUBAV
Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

Djevica
POSAO
Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.
LJUBAV
Partner zna da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga. Uživajte, imate pravog partnera kraj sebe!
ZDRAVLJE
Bavite se fizičkom aktivnošću.

Vaga
POSAO
Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali jos uvijek niste sigurni u konačan ishod. Izbjegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i pretjeranu razmetljivost pred saradnicima.
LJUBAV
Preosjetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Nemojte potiskivati svoja osjećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE
Posvetite pažnju vedrim sadržajima.


Škorpija
POSAO
Saradnici djeluju pozitivno na vaše raspoloženje. Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namjere.
LJUBAV
Prijaće vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lijepim stvarima sa svojim partnerom. Ako ste trenutno sami, opustite se sa prijateljima.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Strijelac
POSAO
Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje, bez dobrog povoda.
LJUBAV
Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Jarac
POSAO
Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Stalo vam je da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike.
LJUBAV
Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbježno. Važno je da učinite ono što osjećate.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.


Vodolija
POSAO
Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

 
Ribe
POSAO
Neko vas indirektno opominje da promijenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.
LJUBAV
Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.
ZDRAVLJE
U odličnoj ste fizičkoj formi.