Dnevni horoskop za 9. novembar 2022.

OVAN

Imaćete dosta sreće na polju posla. Očekuje vas prilika da ostvarite pozitivne promjene. Moguće je da ćete imati novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati želju za ozbiljnijom vezom. Moguća je glavobolja.

BIK

Ukazuje vam se nova prilika za poslovno napredovanje. Spremni ste da se posvetite svojim promjenama. Iznenadiće vas interesovanje koje vam pokazuje osoba iz bliskog okruženja. Odlično se osjećate!

BLIZANCI

Danas će vas atmosfera na polju posla biti malo napeta, pa vam neće biti lako da nađete kompromis sa saradnicima. Uspjećete da riješite nesuglasice sa voljenom osobom. Osjećate se jako dobro. Zdravi ste i srećni.

RAK

Postići ćete ono što ste na poslovnom polju namjeravali i bićete generalno zadovoljni situacijom. Vodićete zanimljiv razgovor sa osobom koju volite. Vaš odnos bi postepeno mogao da napreduje. Imate mnogo energije.

LAV

Očekuje vas jedan pozitivan dan u kojem ćete ostvari pozitivne poslovne rezultate na poslu. Moguće je da ćete upoznati osobu sa kojom ćete imati zanimljiv flert i nova ljubavna dešavanja uskoro. Odlično ste raspoloženi.

DJEVICA

Ukoliko se odlučite da mijenjate posao, danas bi mogla da vam se ukaže nova prilika za tako nešto. Danas osjećate neko nestrpljenje u odnosu sa voljenom osobom i postajete skloni tenzijama i svađama. Prijaće vam vježbanje kod kuće.

VAGA

Ako želite da ostvarite stabilnost na poslovnom polju, moraćete da napravite dobru organizaciju. Voljena osoba bi mogla da se pokrene oko inicijative za promjenama koje su potrebne u vašem odnosu. Koža vam je osjetljiva.

ŠKORPIJA

Iako se čini da vam okolnosti nisu naklonjene, imaćete dobar poslovni preokret u narednom periodu. Moguće je da ste prilično zabrinuti za vašu vezu. Odnos sa partnerom iz dana u dan ide na gore. Očekuje vas poboljšanje zdravlja.

STRIJELAC

Ukoliko imate želju da promijenite posao, naredni period bi mogao da vam donese priliku za to. Spremni ste da pokažete svoja osjećanja prema osobi do koje vam je stalo. Želite ozbiljnu vezu. Odlično zdravlje.

JARAC

Danas će kreativnost kod vas biti pozitivan faktor koji će vas voditi ka rješavanju poslovnih problema. Moguće je da ćete biti spremni za ozbiljan razgovor o deci. Želite promjene u odnosu sa voljenom osobom. Probava vam je osjetljiva.

VODOLIJA

Ako danas započinjete neku novu saradnju povedite računa da ispoštujete pravila poslovanja. Ukoliko ste slobodni, današnji dan je povoljan za ostvarenje komunikacije sa novom simpatijom. Izbjegavajte cigarete.

RIBE

Vaša situacija na poslu je stabilna i nemate većih briga. Današnji dan vam je jako povoljan. U trenutnoj situaciji vam nije lako da sa voljenom osobom nađete zajednički jezik. Povoljan je period za mršavljenje.