Dnevni horoskop za 9. maj

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Slobodni su sposobni da prenesu zanos i oduševljenje na osobu koja im se dopada. Muškarci Ovnovi spremni su da sve svoje resurse stave na raspolaganje upravo toj osobi, dok će žene biti spremne da rizikuju svoju slobodu i da naprave korak ka braku, a sredstvo da to ostvare neće birati.
POSAO: Očekuje vas niz korisnih susreta koji nagovještavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta i nervoza

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Ravnoteža može biti narušena, a vi ćete biti opčinjeni osobom koja će vas privlačiti, prije svega, u seksualnom smislu. Postajete isključivi, netolerantni i osvetoljubivi. Bit ćete skloni da izazivate, da rizikujete svoj mir i svoju udobnost. Oprez!
POSAO: Moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas dodatno motivisati da prihvatite neke dopunske poslove.
ZDRAVLJE: Nedovoljno sna i konstantan umor.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Ako ste slobodni, ne čekajte da vam osoba za koju ste zainteresovani da siguran znak. Ljubavi su moguće čak i na radnom mjestu. Ako ste u braku ili vezi, tada budite racionalni i praktični.
POSAO: Većinu poslovnih ciljeva uspješno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj saradnji, kroz različite kontakte i na osnovu nečijeg protežiranja. Sretno!
ZDRAVLJE: U dobroj ste formi.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Ako ste slobodni, imate šansu da doživite nezaboravnu romansu. Situacija će biti dosta dinamična i sa velikim obrtima.
POSAO: Pojačajte inicijativu kako biste riješili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspješne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Budite “budni”, jer vas očekuju značajne promjene.
ZDRAVLJE: Sitnije nervoze.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Ako ste u braku ili vezi, i vi i partner ste pred dilemom kako dalje i da li je moguće istrpjeti sve one stvari koje su neprihvatljive za oboje. Ipak, ne treba dodatno dramatizovati, već treba biti pribran.
POSAO: Obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika očekivanja. Stoga, punom parom naprijed!
ZDRAVLJE: Stresovi.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: U vašoj okolini nalazi se osoba fatalne privlačnosti. Nekim stvarima teško ćete odolijevati, te će oni koji su zauzeti imati buran period u kome će biti niz iskušenja.
POSAO: Očekuje vas napredovanje na poslovnoj ljestvici, neko će nagraditi vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Doći će do izražaja negativne osobine kao što je neumjerenost, razuzdanost i nedostatak takta.
POSAO:  Potrudite se da proširite svoje saznajne vidike i iskoristite svaku dobru priliku koja vam se pruži.
ZDRAVLJE: Imate dovoljno snage.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Ako ste sami, bit ćete direktni i otvoreni. Poželjet ćete da ostvarite duboku i trajnu vezu, jer osoba koja je pored vas ispunjava sve vaše potrebe. Ali – ne zadugo…
POSAO: Nova poslovna strategija može da vam obezbijedi bolje uslove i rezultate. Bez obzira na različita mišljenja, izbjegavajte poslovno rivalstvo.
ZDRAVLJE: Bit ćete u odličnoj formi

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Ako ste zaljubljeni, pokušajte da budete spontani i prirodni sa osobom koja vam se dopada. Djelujete nekonvencionalno, nezavisno i ekscentrično, a samim tim i vrlo zanimljivo određenim osobama.
POSAO: Potrudite se da završite sve važnije poslove koji će vam obezbijediti bolji društveni status ili različite olakšice. Sretno!
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Oni koji su još sami vjerojatno će izlaziti s prijateljima i preko njih ili uz njihovu pomoć upoznavat će nove osobe suprotnog spola.
POSAO: Očekuju vas pozitivne promjene i mogućnosti za profesionalnim usavršavanjem. Mi savjetujemo da potencirate i kontakte sa inostranstvom. Neka drugi prate ili kopiraju vaš poslovni stil, jer on je (barem sada) formula za uspjeh.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Ako ste već u vezi, odnos između vas i partnera je dosta dinamičan i napet. Uglavnom, buran dan za Vodolije.
POSAO: Očekuje vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primjeni savremenijih modela u poslovanju. Sačuvajte optimističku orijentaciju kako biste na efikasniji način ostvarili svoje poslovne interese.
ZDRAVLJE: Nedostatak energije.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Već vam je jasno da ste na polju emocija vrlo promjenljivi. Bilo bi dobro da utvrdite šta tačno želite i da tek nakon toga date nadu osobi kojoj je izuzetno stalo do vas. Ako ste u vezi, pokušajte da svoje stanje stabilizujete. U protivnom, sami ćete u odnosu sa partnerom napraviti problem.
POSAO: Očekuju vas uspješni rezultati. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom.
ZDRAVLJE: Odlično!

(aura.ba)

error: Content is protected !!