Dnevni horoskop za 9. maj 2022.

OVAN

Posao: Poslovno imate dobre aspekte da se pokrenete na saradnju sa strancima. To očekujete duži period.

Ljubav: Maksimalno uživajte u društvu voljene osobe. Ovaj dan će biti nezaboravan za većinu pripadnika znaka, naravno, u pozitivnom smislu.

Zdravlje: Nema već problema.

BIK

Posao: Mjesec je u Ovnu, vašem 8. polju nasljeđa, sudbine. Morate da radite sa više emocija. Nije važno samo da razmišljate o novcu, koga ionako imate. Ljubav: Bićete u vezi sa unoformisanom osobom, ljekar, advokat, vojno lice, milocionar. Ako ste u braku onda malo emocija danas. Zdravlje: Uživajte bez rezerve.

BLIZANCI

Posao: Čuvajte novac, dokumenta i ne planirajte ništa unaprijed. Polako planirajte posao koji vam treba. Vješti ste u komunikaciji.

Ljubav: Razmislite o postupcima prema voljenoj osobi. Ljubomorni? Zbog čega? Nema razloga da ijedan dan tako razmišljate.

Zdravlje: Virusi, infekcija ne popušta.

 

RAK

Posao: Dobar dan za biznis. Sposobni ste da privučete jednu Djevicu koja nije sigurna u sebe. Vi ćete to već popraviti. Ljubav: Ukoliko ste bili oprezni u kominikaciji sa Škorpijom, danas ga prihvatite kao neminovnost. Ništa vam ne može. Jači ste od njega.

Zdravlje: Nervoza nestaje.

LAV

Posao: Osjećate umor fizički i to nije dobro za vas, jer tako gubite od svoje moći. Jedan Lav mora da napreduje na svim poljima. Ljubav: Više razmišljate o novcu nego o ljubavi. Prva dekada znaka bi mogla nešto da napravi danas. Neki lijep susret, šetnja, strast… Zdravlje: San i samo san je potreban.

DJEVICA

Posao: Mjesec je u vašem znaku. Prva dekada mora da bude angažovanija na polju komunikacija, posla, saradnje sa drugima.

Ljubav: Emotivno ste vezani za jednog Blizanca ili Jarca. I jedan i drugi su teški za zajednicu, bar u ovom momentu.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

VAGA

Posao: Psihički morate da budete stabilniji. Ako želite da napravite neki odličan podvig, posao onda se oslobodite tajnih strahova.

Ljubav: Ako ste u vezi sa Lavom, popustite mu. On je svakako neko ko će vam se vratiti kad shvati da bez vas ne može. Zdravlje: Problem sa nervima.

ŠKORPIJA

Posao: Jedan prijatelj Blizanac ili Djevica mogu da vam pomognu oko realizacije poslovnog plana. Budite jedinstveni u ostvarenju.

Ljubav: Budite dio lijepe i ljubavne energije. Ne ustručavajte se pokazivanju emocija.

Zdravlje: Nevolje sa zubima i kostima mogu potencirati nezadovoljstvo.

STRIJELAC

Posao: Ne maštajte o nekim ogromnim parama danas. Nije vrijeme za to. Posvetite se poslom kojim se bavite, to je sasvim dovoljno.

Ljubav: Živite u sadašnjosti. Misli vam lete ka jednoj Vagi. Ona je previše “daleko” za vas.

Zdravlje: Dobro, nemate većih problema.

JARAC

Posao: Razmišljate o osobi koja je u inostranstvu. Ovo je neko iz Hrvatske, Slovenije, Grčke. Ne bi bilo loše da se napravi neki dogovor. Ljubav: Osjetljivi ste danas. Svaka riječ partnera može da vas pogodi. Pokušajte da ga shvatite. Zdravlje: Stomak i želudac osjetljivi.

VODOLIJA

Posao: Niste u dobroj energiji danas. Ne pravite dobre komunikacije sa poslovnim partnerima. Potrebna vam je koncentracija.

Ljubav: Želja za ljubavlju je jaka, pa ćete partnera privoljeti na sastanak. U vašem životu su sve same krajnosti. Sredine nema.

Zdravlje: Od raspoloženja zavisi zdravlje.

RIBE

Posao: Vi uživate u onome što radite. Da to ste vi. Budite takvi stalno, kreativni, osjećajni, dragi, ne samo danas.

Ljubav: Sve je dobro kada se završi dobro, na način na koji to treba da bude. A to je iskrena priča, ljubav. Danas sijate.

Zdravlje: Pazite na svoju tjelesnu težinu.