Dnevni horoskop za 9. juni 2021: Škorpije nervozne, Bik uživa u pažnji partnera, Vagama stiže novac…

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Izloženi ste kritikama partnera ili potencijalnih partnera. Fali vam spontanosti. Dozvolite drugom da vodi igru u kojoj ćete se opustiti. Ukočili ste bez potrebe svoje strasti.

POSAO: Većina vas je opterećena kontrolom, a tim pristupom mogu da vam promaknu neke moguće interesantne novine.

ZDRAVLJE: Odlično!

 BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: U emotivnom dijelu nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami. Ali odsustvo vaših reakcija može da odbije partnera ili potencijalnog partnera.

POSAO: Poslovne okolnosti su vam dobre u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost. Naročito je vezana za komunikaciju sa saradnicima i za potpisivanje ugovora.

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

 BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Emotivna situacija se konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite. Ovo važi i za slobodne i zauzete Blizance. Slobodni će upoznati nekoga ko bi mogao da im pruži baš ono o čemu su maštali.

POSAO: U ovom periodu pravite jako dobre poslovne kontakte koji će vam kasnije mnogo značiti. Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti, pa se suočite sa svim eventualnim problemima jer možete uspješno da ih riješite.

ZDRAVLJE: Moguća nesanica.

 

 RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Mnogi su nezadovoljni svojim trenutnim statusom ili odnosom sa partnerom. Opet ste nekako sami krivi za to. Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatni život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete partnera.

POSAO: Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vrijeme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova, ovo vam nije povoljan period za rasprave.

ZDRAVLJE: Bez problema.

 

 LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto mijenjate i da se trudite iako niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima. Neka nova poznanstva će vas natjerati da se zamislite.

POSAO: Sve aktivnosti u ovom periodu treba da budu proračunate. Nemojte da očekujete podršku drugih i završavajte samostalno ono što možete. Prije ćete vi biti podrška drugima, ali i u tom dijelu treba da budete odmjereni.

ZDRAVLJE: Posjetite zubara.

 

 DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Osjećate se umorno, a to ostavlja traga na emotivni život. Potrebno vam je da se izolujete. Ovo možda partner neće shvatiti, pa je ipak potrebno da neke stvari izgovorite i date sebi prostora za takvo funkcionisanje.

POSAO: Opteretili ste se poslovnim obavezama proteklog perioda. Sada bi vam prijao odmor, ali ne smijete da odustanete.

ZDRAVLJE: Moguća prolazna glavobolja.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Većina Vaga je nezadovoljna svojim emotivnim statusom. Počinju da vas guše neispoljene emocije. Pokrenite se, družite, izlazite. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove.

POSAO: Očekivani novac ili pohvale za realizovane projekte može stići ovog dana. To vam daje elana da krenete dalje. Fali vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima.

ZDRAVLJE: Promjenjivo.

 ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Možete da uživate kada je u pitanju vaš emotivni život. Napokon, smirujete neke svoje unutrašnje dileme koje su postojale. Slobodne Škorpije se mogu odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljaju izvesno vreme.

POSAO: Ovo je period u kome treba da donesete ozbiljne odluke kada je posao u pitanju. Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti.

ZDRAVLJE: Iscrpljenost i nervoza.

 

 STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Iskoristite ovaj period da otvoreno komunicirate sa voljenom osobom. Stvari su daleko od loših, ali kod vas izostaje osećaj zadovoljstva. Vreme je da stvari uzmete u svoje ruke i odnosu date željeni pravac.

POSAO: U ovom periodu teško verbalizujete ono što želite i način na koji biste to privukli. Potrebne su vam smjernice i strpljenje, naročito onima koji su rođeni u trećoj dekadi. Nemojte da pravite nagle promjene.

ZDRAVLJE: Naučite neku opuštajuću tehniku.

 

  JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Vjerovatno niste potpuno svjesni pažnje koju vam poklanja suprotan pol. Zauzetim Jarčevima stoji velika podrška voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli.

POSAO: Dešavanja u ovom periodu su vezana za neka vaša prilagođavanja i osjećaj da treba nešto da promijenite. Niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima, ali ipak ne treba da pokažete to. Savjet je da se trenutno prilagodite i saslušate ljude u svom okruženju.

ZDRAVLJE: Osjetljiv nervni sistem.

 

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Na emotivnom planu se spremaju promjene zauzetim i slobodnim pripadnicima znaka. Potrebno je da verbalizujete ono što osjećate i da ne odlažete konačnu odluku o ulasku u vezu ili o prekidu postojećeg odnosa.

POSAO: Pokreće se dosta toga što ste priželjkivali u proteklim nedjeljama. Nemate razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

 

 RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Emotivno se osjećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni oni koji su u vezama. Od povlačenja nemate ništa.

POSAO: Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomjerite sa trenutne tačke, ali griješite. Uz bolju organizaciju i korišćenje potencijala vaših prijatelja ili saradnika, možete da napravite brzu i dobru poslovnu promenu. Na vama je samo da vjerujete u to i da budete strpljivi. Nećete odmah materijalizovati trenutni uspeh.

ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.