Dnevni horoskop za 9. jun 2022.

OVAN

Posao: Koliko ste vi zabavni ili spremni na razne podvige, vaši saradnici imaju manji problem sa dodatnom energijom. Ljubav: Partner ima prevelike zahtjeve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. Zdravlje: Ukoliko ste vozač onda grč u vratu.

BIK

Posao: Posao ide teško, zahtijeva puno truda, ali je zato daleko jednostavnije naredne trenutke provesti sa saradnicima koji vas razumiju i imaju osjećaj za vaš napor da se stabilizujete. Ljubav: Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam ili da sjedi skrštenih ruku. Volite ljubav i ljubav voli vas. Zdravlje: Držite sve pod kontrolom.

BLIZANCI

Posao: Neke stvari morate sami da odradite, angažujte se više nego što ste planirali, što krajem dana može rezultirati nervnom napetošću. Ljubav: Zahtjevni ste prema voljenoj osobi. Pokušajte da se stabilizujete. Zdravlje: Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije.

RAK

Posao: Razmislite o tome sa kim radite i koga podržavate. Vjerovatno će se pokazati neke greške koje niste vidjeli do sada. Ljubav: Partner se udaljava od vas zbog vaših stavova. Zdravlje: Problem sa lijevim ramenom.

LAV

Posao: Budite manje ponosni, a više zahtjevni, kako biste lakše prolazili kroz život. Imate uvijek dobre ideje. Najvažnije, radite sami. Ljubav: Nemate vremena za rasprave, gubljenje. Jednostavno budite iskreni i kažite partneru šta imate. Zdravlje: Problem kičme ili srca.

DJEVICA

Posao: Jedna Vodolija vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice. Nikako ne upadajte u mrežu sopstvenih strahova. Ljubav: Dobro se osjećate i imate podršku partnera. Zdravlje: Vjerovatno vene i venska cirkulacija slabe.

VAGA

Posao: Svaki početak je težak. Tako i ova sreda je dan za donošenje važne odluke.Vaša upornost i dosljednost u radu vam donosi poštovanje na zavidnom nivou. Ljubav: U dobrom ste odnosu sa partnerom. Zdravlje: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

Posao: Nešto ste imali u planu, ali to se ne događa! Frustrirani ste, vodite računa da ne uletite u ne promišljene poslove, jer su posljedice teške. Ljubav: Ljubav je po strani, niste nježni. Imate oštar jezik. Zdravlje: Nervna napetost dostiže kulminaciju.

STRIJELAC

Posao: Agresija vam stvara žestok otpor ka ostavarenju cilja. Saradnici su danas veoma senzibilni na teške riječi. Promijenite ton. Ljubav: Partner vas signalizira – ili obaveze ili on/ona. Zdravlje: Muči vas bešika, u toplim danima ne hodajte bosi.

JARAC

Posao: Morate da savladate teškoće koje su pred vama. Budite puni vjere u sebe. Ljubav: Uskoro ćete istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom, u želji da od njega dobijete podršku. Ona izostaje, nažalost. Zdravlje: Osjećaj melanholije.

VODOLIJA

Posao: Pred vama su napredak, priznanje i uspjeh u materijalnim i duhovnim sferama. Novac stiže preko Lava ili Ovna. Ljubav: Uživate u okviru porodice. To vam sada najbitnija podrška bez koje nemate smisao. Zdravlje: Bolovi u glavi, nogama.

RIBE

Posao: Privlači vas tuga i osobe koje su depresivci. To nije dobro za napredak u karijeri uopšte radu. Preferirajte pozitivce oko sebe. Ljubav: Imate sve izglede da se spremate na put u inostranstvo sa partnerom. Zdravlje: Dosta dobro.