Dnevni horoskop za 9. januar: Ovna muči kičma, Raku slijedi romantika

OVAN

Trenutne okolnosti premašuju sva očekivanja. Potrebno vam je mnogo strpljenja da prevaziđete prisutne poteškoće. Partner pokušava da vam uputi poneku zamjerku, ali vi mu ne dopuštate da dođe do riječi. Bolovi u predjelu kičme.

BIK

Niste sigurni da li da prihvatite ponudu za saradnju sa inostranstvom, odlažete odluku. Oni koji su u braku skloni su sukobima sa partnerom. Ipak, pazite da neke riječi ne prodube stare rane. Promjenjivo raspoloženje, nestabilnost.

BLIZANCI

Niste zadovoljni situacijom na poslu, jer vam se konstantno ponavljaju isti problemi. Poželjna je skorašnja promjena. Buran dan vas očekuje ako vaš emotivni partner pripada nekom od vatrenih znakova zodijaka. Povišen pritisak.

RAK

Moguće je da ćete imati tu sreću da ranije odete sa posla danas. Voljena osoba će vam se maksimalno posvetiti možete imati veoma lijep dan i romantično veče. Postoji potreba za razmjenu nježnosti, osjećanja. Budite fizički aktivniji.

LAV

Nemojte da donosite nagle odluke. Danas jednostavno niste u prilici da napravite pravu procjenu. Stabilni odnosi u braku. Oni koji su slobodni se malo dosađuju. Problemi sa glavoboljom. Već ste duže vreme pod stresom, napetošću.

DJEVICA

Budite maksimalno posvećeni i uradite sve ono što možete kako bi obavili što više posla. Danas veoma lako možete da osvojite osobu koja vam se dopada, samo je potrebno da napravite prvi korak. Problemi sa plućima. Snimite ih!

VAGA

Ne prihvatajte više posla nego što ste u stanju da obavite. Ako budete preuveličavali svoje sposobnosti možete na kraju zažaliti. Problemi u emotivnoj vezi su sve teži za rješavanje, razmišljate o prekidu. Osjetljiv grudni koš.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete teži, iscrpljujući dan. Mnogobrojne obaveze čekaju samo na vas. Želite da se opustite u zagrljaju voljene osobe, bez previše priče i razmišljanja.Povedite računa o unosu tečnosti, kao i o unosu minerala.

STRIJELAC

Poslijepodnevni sati su vam povoljniji za putovanje ali i za rješavanje papirologije. Trudite se da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Spremni ste da budete otvoreniji i iskreniji prema njoj. Mogući problemi sa alergijama.

JARAC

Imaćete malo veće troškove. Ipak, uspjećete nekako da izbalansirate situaciju na polju finansija. Možete imati veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali. Smanjite unos masne hrane ponajviše zbog holesterola.

VODOLIJA

Imaćete sreće i dobiti savjet i podršku od neke osobe koja vam je za to potrebna. Povoljan dan za vas. Partner postavlja jasna pravila u emotivnoj vezi kojih biste trebali da se pridržavate. Bolovi u leđima. Preforsirali ste se!

RIBE

Nemojte da forsirate bilo šta danas, pustite da sve prođe mirno. Narednog dana ćete uspjeti da ostvarite planove. Prilično se loše osjećate jer smatrate da vas partner na neki način emotivno ucjenjuje. Mogući su problemi sa jetrom.