Dnevni horoskop za 9. februar 2022.

Ovan

Razmišljate o tome da unesete neke promjene u svom dom, što u ovom trenutku zaista nije loša ideja. Na poslu imate manjih problema, ali ništa sa čime, uz pomoć kolega, ne možete da izađete na kraj. Pokušajte da izbjegnete nepotrebne troškove i obratite pažnju na ishranu, mogući su problemi sa crijevima.

Bik

Dobro pazite na svoje ponašanje na poslu jer biste nehotice mogli sebi da napravite veliki problem. Moguće je da ćete dobiti ponudu za neki drugi posao, razmislite da li vam to sada odgovara. Očekuju vas dobre vijesti u vezi sa finansijama, a moguć je i neočekivan susret koji će vam uljepšati dan.

Blizanci

Drugi vas uopšte ne razumiju i to vam strašno smeta, a ne želite ni da se promijenite kako bi vas bolje shvatili. Susret ili poziv od nekog prijatelja kojeg niste odavno vidjeli popraviće vam raspoloženje. Bilo bi dobro da budete fizički aktivniji, mogući su problemi sa cirkulacijom.

Rak

Ukoliko ste pozvani na neko okupljanje, trebalo bi da odete, bićete veoma zadovoljni. Na poslu vam ne ide baš sjajno jer vam nedostaje motivacija. Provedite vrijeme sa prijateljima i porodicom, to će vas opustiti.

Lav

Prilično je loša situacija kada je riječ o novcu, pa bi bilo dobro da malo štedite, što inače skoro nikad ne radite. Pazite se u saobraćaju, moguće su manje nezgode. Pazite kako iznosite svoje mišljenje na poslu, “brz jezik” bi mogao lako da vas uvali u nevolju.

Djevica

Razmišiljate da li da otkrijete osjećanja osobi koja vam se odavno dopada – uradite to, sada je pravi trenutak. Zanemarili ste zdravlje, pa povedite više računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti, a bilo bi dobro i da posjetite zubara. O novcu ne morate da brinete, imate ga dovoljno.

Vaga

Ako imate priliku za neko poslovno putovanje, iskoristite je. Stiže vam i neki novac ili ugovor koji ste odavno očekivali. U ljubavi je sve sjajno, možete partneru da priredite neko iznenađenje.

Škorpija

U prethodnom periodu ste imali nekih novčanih problema, ali oni danas prestaju. I zdravlje vam se poboljšava, pa ako ste prethodnih dana imali neke tegobe, moći ćete da odahnete. Na poslu se suočavate sa velikim problemom, ali uz praktičnost koju posjedujete ćete uspjeti da ga riješite u svoju korist.

Strijelac

Ukoliko tražite da iznajmite ili kupite neku nekretninu, danas biste mogli da čujete dobru vijest u vezi sa tim. U porodici vlada harmonija, svi vam pružaju podršku u svakoj odluci koju donesete. Partner nije baš dobro raspoložen, pa gledajte da izbjegnete rasprave oko nekih sitnica.

Jarac

Zdravlje vam je odlično, a zračite i pozitivnošću. Dobićete pohvale, a možda i novac od nekog projekta ili posla koji ste nedavno započeli. U ljubavi je sve idealno, uživajte u romantičnim trenucima sa partnerom. Slobodni, danas biste mogli da upoznate osobu koja će vam preokrenuti život.

Vodolija

Ako želite dobre rezultate, moraćete više da se posvetite poslu. Ukoliko imate nekog novog kolegu ili saradnika, mogao bi značajno da vam pomogne da napredujete. Moguće su manje nesuglasice u porodici, trebalo bi da napravite kompromis.

Ribe

Ostvarujete sve ciljeve koje ste sebi zacrtali, na tom polju nema nekakvih problema. Ako vam se pruži prilika za poslovno putovanje, iskoristite je jer bi moglo da vam otvori neka nova vrata. Moguća je glavobolja, pronađite način da se opustite.