Dnevni horoskop za 9. april/travanj

OVAN (21.3. – 20.4.)

POSAO:  Planovi koje imate su u potpunosti ostvarljivi. Iznenadićete i sebe i druge uspjehom koji postižete sa lakoćom.
LJUBAV: Slobodnima su šanse više nego povoljne. Ovnovi koji su u braku uspješno će riješiti većinu nesuglasica.
ZDRAVLJE: Kožni problemi.

BIK (21.4. – 21.5.)

POSAO: Na poslu budite oprezni kako vaši, na momente agresivni nastupi ne bi izazvali loše posljedice. Izuzetno ste dezorganizovani. Ukoliko ne volite ono što radite, promijenite posao kako biste izbjegli neprilike.
LJUBAV: Komunikacija sa partnerom, ako ste u vezi, oscilira od hladne do svađalačke. To je siguran put u razdvajanje. Slobodni su u planu jednoj Djevici ili Blizancima. Prihvatite.
ZDRAVLJE: Vaš najveći neprijatelj je stres.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

POSAO: Sticanje reputacije je potpuno izvjesno, kao i zaposlenje onima koji su bez posla. Mijenjate mnoge navike i ustaljene norme. Postajete istrajni i hladnokrvni u izazovima i borbi. Finansije stabilne.
LJUBAV: Romantični ste i zaljubljivi. U vezama i brakovima – procvat ljubavi. Mlađi pripadnici ovog znaka htjet će ozakoniti svoju vezu, no, usprotivit će im se roditelji.
ZDRAVLJE: Provjerite vid.

RAK (22.6. – 22.7.)

POSAO:  Ako ste bez posla, pomoću partnerskih odnosa moguće je da do njega i dođete.
LJUBAV: Ako ste slobodni, jos uvijek ste poprilično izbirljivi. Ipak nećete odoljeti jednoj, od vas starijoj osobi. U vezama i brakovima pojačana posesivnost.
ZDRAVLJE: Na zdravlje mislite unaprijed.

LAV (23.7. – 22.8.)

POSAO:  Još uvijek ste podložni kaznama, pa budite oprezni. Za Lavove rođene početkom ovog znaka – ovo je period materijalne sreće i finansijskog blagostanja.
LJUBAV: Vaša senzitivna priroda će se sudarati sa vašim egom i teško da ćete moći uvijek da zadržite bijes u sebi.
ZDRAVLJE: Svi vaši problemi uzrokovani su nezdravim navikama.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

POSAO: U finansijskim aktivnostima doste ste impulsivni, ali očekujete krajem perioda značajan materijalni uspjeh.
LJUBAV: Uspjet ćete da smislite najprikladniji pristup da biste dobili ono što želite. Ako ste zauzeti, insistiraćete na više individualne osobe. Naglašena seksualna aktivnost. Ako ste u braku i želite skladan odnos, morat ćete s partnerom napraviti kompromis.
ZDRAVLJE: Nervna iscrpljenost, osjetljivi zubi i sinusi.

VAGA (23.9. – 22.10.)

POSAO: Imaćete mnogo spoljnih i društvenih aktivnosti sa veoma značajnim prilivom novca. Vaši napori će se dobro isplatiti.
LJUBAV: Vaše predosjećanje će vas sigurno voditi i govoriti šta da uradite a šta ne, a to će vam u život dovesti pravog partnera. U vezama su mogući pravi romantični trenuci.
ZDRAVLJE: Problemi s grloboljom, kašljem…

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

POSAO: Autoritativni ste i materijalistički nastrojeni, ali i poprilično skloni greškama, ishitreni i agresivni. Kritični i neumorni u tome da ste vi u pravu. Ovakva bezobzirnost nije dobra, mada ćete uraditi ono šta ste naumili ma šta god da se desi. Čuvajte se poslova „ispod žita“ i tajnih i mutnih radnji.
LJUBAV: Ako ste u braku ili u vezi, neki vaši postupci, krajnja diskretnost i neobično ponašanje bezmalo uspijevaju da potpuno šokiraju partnera.
ZDRAVLJE: Opredijelite se za alternativne metode liječenja.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

POSAO:  Ako su postojala bilo kakva ograničenja imaćete snage da ih u potpunosti slomite i ostavite uspjehe. Imaćete priliku i da veoma dobro zaradite i da se nauživate, ali je bitno da ne preterujete. Ostvarićete neke svoje davno zacrtane ciljeve polovinom perioda.
LJUBAV: Seks i luksuz su vaše slabe tačke i vjerovatno ćete upasti u zamku ovih ovozemaljskih želja, bili u vezi, braku ili ne.
ZDRAVLJE: Sve ste skloniji gojenju.

JARAC (22.12. – 20.1.)

POSAO: Poslovni tempo se naglo pojačava i može rezultirati zadobijanjem pozicije od povjerenja. Koristićete sve resurse kako biste povećali profesionalni uspjeh. Radićete puno, možda na momente i malo patiti i biti preumorni, ali rezultat će biti vrijedan toga.
LJUBAV: U brakovima i vezama je prisutan ego, konflikt i kritike zbog sitnica, ali je komunikacija na nivou ljubavi. Slobodni – ni slučajno se ne povlačite u momentu kada situacija dođe do kraja.
ZDRAVLJE: Izvor svih vaših zdravstvenih problema je mentalni haos.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

POSAO: Pojaviće se dosta prepreka. Niste zadovoljni ni sa čim, i bićete prinuđeni da branite stečeno ili ono što je pod vašom zaštitom, bez razlike da li se radi o poslu ili kući. Finansijski je ovo takođe loš period i nosi u sebi dosta zakonskih problema. Ne uspijevate da se usredsredite na bilo kakav određeni pravac.
LJUBAV: Puno kritike, svađe, ućutkivanja partnera i snažan nagon ka pronalaženju grešaka jedno drugom. Neće pomoći ni dugogodišnja ljubav, ako ne prekinete sa takvim ponašanjem.
ZDRAVLJE: Neodgovarajuća ishrana donosi povišen holesterol.

RIBE (19.2. – 20.3.)

POSAO: Ako ste nezaposleni očekujete izvjesne poslove koji bi mogli biti usmjereni ka javnosti ili javnom sektoru, pa i politici na određen način.
LJUBAV: Profesija i usmjerenost ka javnosti i ljubav su u konfliktu. Seks će imati dosta važnu ulogu u vezi ili sklapanju braka, ili poremećaja u braku i vezama. Slobodne Ribe bit će opet u prilici da sretnu osobu s kojom su nekad bili u vezi.
ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

(aura.ba)