Dnevni horoskop za 8. septembar 2020: OVAN SUZDRŽAN, DJEVICA NE OPRAŠTA, STRIJELCU NOVI BIZNIS…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak, osmi septembar 2020. godine:
OVAN
POSAO: Zadovoljni ste svojim poslovnim potezima pa danas upravo želite da sumirate utiske koji vam se postavljaju kao zadatak i odličan potez za dalji plan.
LJUBAV: Ponašate se dosta suzdržano i ne želite da se osjećate loše zbog toga i naravno da se partner ne osjeća zapušteno koliko se zbog toga neki detalji malo štimaju za naredni period.
ZDRAVLJE: Pazite na imunitet.

BIK
POSAO: Loša percepcija od ranije za poslovnu stranu nestaje i morate da budete otvoreniji za neka sasvim nova očekivanja.
LJUBAV: U vašem polju ljubavi Sunce još uvijek sija pa ćete se u tom smislu i puniti ovom energijom ukoliko se budete zabavljali sa jednom Djevicom.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

BLIZANCI
POSAO: Imate odličan stav jer imate dovoljno iskustva za ono što vam se pruža kao izazov dana. Uzmite dovoljno vremena za sebe i svoje potrebe koje vam donose veći entuzijazam.
LJUBAV: Isuviše ste teški partner da može da se osjeti odlična priča i prilika za neko opuštanje. Budite svjesni slave na polju ljubavi.
ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša.

RAK
POSAO: Možete da iskoristite sve svoje prednosti i da velikim trudom dođete do poslovnog napredovanja.
LJUBAV: Manje zahlađenje koje vlada između vas i partnera može da se završi, ali je potrebno da neko prvi popusti.
ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom.

LAV
POSAO: Promjena na koju morate da se pripremite dolazi od vašeg ličnog stave ovaj put. Ne dopustite da vam ovi aspekti prođu neopaženo.
LJUBAV: Razmišljate o tome da se povremeno povučete u sebe i nađete razlog zašto ste još uvijek u priči sa osobom pored sebe.
ZDRAVLJE: Opuštajte se povremeno.

DJEVICA
POSAO: Ne opraštate nečiju nemarnost pa ste skloni konstantnoj netrpeljivosti prema toj osobi. Budite u fokusu kod bitnih stvari.
LJUBAV: Donosite odluku da neke detalje malo drugačije postavite od trenutne situacije u kojoj se nalazite. Biće bolje da se bavite intelektualnim radom.
ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA
POSAO: Entuzijazam koji vi osjećate može da vam bude izlaz iz situacije u kojoj se nalazite. Ne olakšavajte drugima put ukoliko uvidite koristoljublje kod tih osoba.
LJUBAV: Trijumf na polju ljubavi je neizbježan ovaj put. Morate da se otvoreno postavite i date sve što vam se karmički postavlja. Vratite dug da budete dovoljno sretni.
ZDRAVLJE: Pojačavajte imunitet.

ŠKORPIJA
POSAO: Poslušajte otkucaje svog srca kada je u pitanju određena digresija na vašem polju novca koje zahtijeva dovoljno fleksibilan pristup.
LJUBAV: Niste od onih koji mogu da naprave problem u emotivnom smislu, ali ovdje se dešava da ne možete da odolite nekim osobama u svom okruženju.
ZDRAVLJE: Pojačan apetit.

STRIJELAC
POSAO: Ulazite u potpuno novi biznis, pa se neće osjetiti nipodaštavanje od kolega od ranije. Dovoljno ćete ih zainteresovati ovaj put.
LJUBAV: Pokazujete odlično interesovanje za nove vidove edukacije. Možete upoznati jednu osobu upravo na jednom takvom seminaru.
ZDRAVLJE: Pojačana nesanica.

JARAC
POSAO: Potrudite se da maksimalan fokus usmjerite na polje posla jer jedino tako možete doći do uspjeha.
LJUBAV: Moguće je da ste došli do tačke u kojoj sve više razmišljate o mogućnosti da se rastanete od partnera.
ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima.Vodolija

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko smatrate da treba da donesete jako važnu odluku ne očajavajte ukoliko vam to ne ide pod ruku. Pokušavajte to nekoliko puta.
LJUBAV: Imate odličnu šansu da se nađete u krugu prijatelja koji vam imponuju i zasigurno vas podržavaju više nego partner.
ZDRAVLJE: Oslobodite se stresa

RIBE
POSAO: Maštate o velikom poslovnom uspjehu i naravno u tome ćete uspjeti bez većeg odricanja. Morate da ostanete dosljedni svojih odluka i da pokušate da budete otvoreniji ovaj put za nešto više.
LJUBAV: Niste svjesni da vam neko prilazi i konstantno vam se udvara ali na indirektan i suptilan način. Otvorite se na polju emocija ovaj put.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.