Dnevni horoskop za 8. oktobar 2020: RAK U EMOTIVNOM ZANOSU, DJEVICA UZNEMIRENA, VODOLIJA U LJUBAVNOM REBUSU

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, osmi oktobar 2020. godine:

OVAN
POSAO: Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.
LJUBAV: U ljubavnom odnosu ne možete uvijek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

BIK
POSAO: Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i djelujete samouvjereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od povjerenja.
LJUBAV: Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu mjeru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahtjeve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

BLIZANCI
POSAO: U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrijednostima.
LJUBAV: Susret sa jednom osobom djeluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbjegnete nečije društvo.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

RAK
POSAO: Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspjeh. U glavnom, nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima.
LJUBAV: Prihvatite nečiji poziv ili strašni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osjećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svijetu intime.
ZDRAVLJE: Dobro se oskećate.

LAV
POSAO: Znate dobro da se organizujete. Vaše obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji vas obavezuju na poslovnu saradnju.
LJUBAV: Dok vi djelujete bezbrižno kroz dešavanja koja vas prate u privatnom životu, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

DJEVICA
POSAO: Djelujete uznemireno i to djelimično se odražava na vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbjegavajte pretjeranu dozu poslovnog eksponiranja. Nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć.
LJUBAV: Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom. Imate na umu više kombinacija. Osjećate pojačanu strast i emotivni impuls.
ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA
POSAO: U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osjećanja ili prvog utiska. Uspjeh u poslovnom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške.
LJUBAV: Ponekad je istina dobro skrivena između redova. Obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA
POSAO: Ne želite da rizikujete, ali samo brža akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove.
LJUBAV: Neko će vas obradovati pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim potrebama.
ZDRAVLJE: Napetost.

STRIJELAC
POSAO: Neko vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti vašu koncentraciju i zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.
LJUBAV: Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Ukočenost.

JARAC
POSAO: Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe ako unaprijed niste obezbijedili nečiju podršku. Važno je da prihvatite nečiji savjet, bez obzira što je riječ o samo poslovnom rješenju.
LJUBAV: Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka.
ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
POSAO: Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predviđenom roku. Saradnici podržavaju vaše ideje i pozitivno ocjenjuju vašu ulogu u različitim situacijama.
LJUBAV: Ljubavni rebus je ponekad nemoguće riješiti bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme.
ZDRAVLJE: Nema promena.

RIBE
POSAO: Osoba koja vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspjeh podrazumijeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim događajima.
LJUBAV: U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procjenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće iznevjeriti vaša očekivanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.