Dnevni horoskop za 8. maj

OVAN (21.3.-20.4.)

LJUBAV:  Neki Ovnovi razmišljat će kako da obogate svoj ljubavni život, ali je vjerojatno da će sve ostati na platonskoj razini.
POSAO: Trpjet ćete od pojačanog pritiska nadređenih. Zahtjevi će postajati sve veći, a problem će biti što ćete  raspolagati s manje energije nego inače. Zato će vam situacija na radnom mjestu postati naporna, pa bi bilo dobro da budete spremni na sve moguće varijante.
ZDRAVLJE: Stres, nemir i nesanica.

BIK (21.4.-21.5.)

LJUBAV: U vezu s voljenom osobom vraćaju se nježnosti, a zagrljaji postaju sve češći. Vi ste zadovoljni, ali bi komunikacija mogla biti malo problematična. Mogući su nesporazumi, zbrka i svađe oko nebitnih stvari.
POSAO: Veći dio poslova dugoročno se još uvijek dobro razvija. Energije ćete imati dovoljno pa ćete većinu zadataka obavljati uspješno.
ZDRAVLJE: Općenito ste u dobroj energetskoj fazi cijeli ovaj period.

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

LJUBAV: Vaše ljubavno raspoloženje mijenjat će se iz dana u dan, a tako ćete se i ponašati prema voljenoj osobi. Ponekad ćete ga stiskati preko svake mjere kao da se bojite da će vam pobjeći, dok ćete se drugi put ponašati sasvim tupo i ravnodušno.
POSAO: Ovaj dan će biti obilježen s dvije stvari. Prvo su promjene kojim ćete stalno težiti i skupljat ćete sve više informacija da ih i provedete u djelo. Neki će zaista i promijeniti posao. Drugo je velika analiza i preispitivanje povezano s mogućom saradnjom s inozemstvom ili se može raditi o usavršavanju, stipendiji ili sličnom.
ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje bit će vrlo dobro.

RAK (22.6.-22.7.)

LJUBAV: Prilike za ljubav nizat će se bez problema, ali jednako tako stvarat će se i situacije plodne za ljubavne svađe. Vaš privatni život bit će vrlo dinamičan.
POSAO: Najbolje ćete proći ako na poslu održavate stanje kakvo jeste. Oni koji su u mogućnosti, neka pođu na kraći odmor, a ako već morate raditi, pokušajte izbjeći nervozu i trzavice.
ZDRAVLJE: Oslabljen imunitet i manjak energije. Moguće su viroze, gripe i slično.

LAV (23.7.-22.8.)

LJUBAV: Veze Lavova će se razvijati postepeno i bez većih senzacija. Zato će neki možda biti i pomalo razočarani, jer će im nedostajti pompe ili publike.
POSAO: Ono što ste započeli na poslovnom planu, razvijat će se i u narednom periodu. Vi ćete u svemu biti prilično angažirani.
ZDRAVLJE: Sitna nervoza i slab imunitet.

DJEVICA (23.8.-22.9.)

LJUBAV: Bit ćete aktivni i spremni na poduzimanja, no vašim privatnim odnosima nedostajat će nježnosti i emocionalnosti. Zato ćete se povremeno osjećati neispunjeno ili ćete radom i intelektualnim kontaktima nadoknađivati trenutno nešto siromašnije osjećajno razdoblje.

POSAO: Vaša situacija na radnom mjestu svakim danom će biti sve bolja i bolja. Ne samo što ćete biti puni snage, energije i spremnosti da nešto poduzmete, pokrente i učinite, nego ćete imati i sve veću podršku svojih kolega.
ZDRAVLJE: Odlično, prštite od snage i energije.

VAGA (23.9.-22.10.)

LJUBAV: Neće biti većih promjena u vašim ličnim odnosima.
POSAO: Posao će vam biti na mjestu broj dva. Prvo mjesto zauzimat će kuća i porodica. Zato će neki poći i na zasluženi odmor, dok će biti i onih koji će jedva dočekati kraj radnog vremena da se idu negdje zabavljati.
ZDRAVLJE: Manjak energije, pa će vam za obične stvari trebati dva puta više napora.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

LJUBAV: Kada je riječ o ljubavi bit ćete prilično nervozni kad god budete trebali nešto izraziti ili raščistiti, a takvih situacija će biti i previše.
POSAO: Tokom ovog dana vi ćete iz vrlo dinamične faze poslovanja u kojoj ste kontaktirali s mnoštvom ljudi, postepeno ulaziti u mirniju fazu. Mada, mnogi pripadnici ovog znaka će se najbolje osjećati kod kuće. Bit će i onih koji će posegnuti za informacijama o preuređenju kuće ili će analizirati mogućnosti kako da osmisle svoj životni prostor, kako da presele ili kako da tu nešto iskombiniraju.
ZDRAVLJE: Fizički – vrlo dobro, psihički – često nerviranje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

LJUBAV: Vaše ljubavno raspoloženje bit će na nešto nižoj razini od uobičajene. Ili vam se neće htjeti previše grliti, ili ćete jednostavno biti nezadovoljni.
POSAO: Profit ili zarada doći će na svoje, a vi ćete zbrajati cifre. Bit ćete uglavnom zadovoljni. Ubrzo će se pokazati da na dnevni red dolaze novi saradnici i novi kontakti koji bi mogli proširiti poslovanje firme u kojoj radite.
ZDRAVLJE: Nemate većih briga ni bolesti.

JARAC (22.12.-20.1.)

LJUBAV: Pred vama je dan u kom ćete na miran i skladan način uživati u trenucima provedenim zajedno s voljenom osobom. Gotovo ništa neće pomutiti ovakav vaš mir, a vi ćete biti onaj dio para koji će zajedničko vrijeme osmišljavati i aktivno organizirati.
POSAO: Sve što ste pokrenuli ili započeli, nastavit će se razvijati i dalje, a vi ćete intenzivno na tome i raditi.
ZDRAVLJE: Mogućnost da pregorite i zaradite upalu ili ozljedu.

VODOLIJA (21.1.-18.2.)

LJUBAV: Zaokružit ćete svoju ljubavnu priču nekim darom, ponudom ili sličnim, dakako, na obostrano zadovoljstvo.
POSAO: Bit ćete prepuni novih i zanimljivih ideja, pa ako radite u umjetničkim djelatnostima ili se od vas na poslu zahtijeva određena kreativnost, dobivat ćete na značaju i zasluzi. Sve ostale Vodolije prionut će poslu dovoljno profesionalno da ih drugi uvažavaju, a ono što će biti karakteristično, to je sve veća doza optimizma.
ZDRAVLJE: Povremeno ćete biti malo nervozni, ali bit će to poticajna nervoza.

RIBE (19.2.-20.3.)

LJUBAV: Kad se o ljubavi radi, vi ćete biti u plusu. Ako već jeste u vezi, uspijevat ćete izgladiti sve stare nesporazume i opet produbiti svoj odnos na najbolji mogući način.
POSAO: Vjerovatno se niste nadali ovakvom raspletu poslovne situacije. Imali ste sreće, jer će se sve okrenuti u vašu korist.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro.

aura.ba