Dnevni horoskop za 8. maj 2022.

OVAN

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom možda vam pomogne osoba, koje je isuviše dobra u toj oblasti, pa se neće puno zadržavati na problemima, koje imate.

Ljubav: Dovoljno se skoncentrisani na polju ljubavi da nemate prostora za brigu da se nešto neće dogoditi pozitivno na ovom polju.

Zdravlje: Meditirajte povremeno.

BIK

Posao: Pazite na svoj džep danas, jer možete da budete pokradeni. Loši aspekti vas upozoravaju na nešto negativno i neočekivano.

Ljubav: Prolazite jako loše kroz jednu ljubavnu dilemu. Nije sve tako crno, ali ni prijatno kada su u pitanju emocije osobe koja vas pomalo drži na distanci.

Zdravlje: Grlobolja.

BLIZANCI

Posao: Privatni posao vam je danas na udaru. Morate da ostanete pribrani i ne dozvolite sebi da padate u očaj.

Ljubav: Oni koji su rođeni u prvoj dekadi, mogu da očekuju prijatno ljubavno iskustvo u svakom slučaju. Imaćete dovoljno dešavanja na ovom segmentu, a to zaista već neko vrijeme traje.

Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Stres od strane šefa neće moći da vas zaobiđe ovaj put. Morate da ostanete pribrani i u odličnom raspoloženju, jer ovo što može da vam se desi je prolaznog karaktera.

Ljubav: Možete upoznati zanimljivu osobu na putovanju, pa ne propuštajte priliku da tako nešto sebi ne priuštite.

Zdravlje: Pojčajte svoj imunitet.

LAV

Posao: Posebnu pažnju obartite na polje novca koje vam sugeriše da može biti dodatnih problema i da pokušate da se strpite, kada je naplata u pitanju.

Ljubav: Ukoliko budete htjeli tajnu ljubavnu vezu da protežirate, pazite da vas partner ne ulovi u preljubi, jer aspekti vas ne podržavaju trenutno u namjeri koju imate.

Zdravlje: Opasnost po srčane zaliske je velika.

DJEVICA

Posao: Pazite se da danas ne izgubite poziciju na poslu samo zbog sitnica na koje niste obratili pažnju u pravom trenutku.

Ljubav: Ništa posebno se neće desiti u odnosu na ono što ste već odavno imali. Provodite jedan sličan emotivni dan.

Zdravlje: Trošite energiju u radu.

VAGA

Posao: Imaćete novca, ali isto tako i zaostale dugove kojih ćete morati da se riješite. Pazite se kamata i penala koji mogu da vam se namjeste.

Ljubav: Oni koji vas vole mogu povremeno da vam okrenu leđa. Ne činite ništa loše već se uozbiljite i budite otvoreni sa ljudima u svom okruženju.

Zdravlje: Više se bavite sportom.

ŠKORPIJA

Posao: Imaćete moment kada ćete mnogo više željeti da se bavite sobom i svojim ličnim izgledom. Nešto vam ne dopušta još uvijek da se pristojno finansijski obezbijedite mada bi to rado željeli.

Ljubav: Iako ne budete htjeli da vam se na ovom polju nešto posebno dešava ne zaboravite da ste neko ko je magnetski privlačan za osobe suprotnog pola.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Posao: Ukoliko vas novčane brige more ne budite na kraj srca. Sve će to proći i nadajte se mnogo boljem u narednom periodu.

Ljubav: Imate možda malo neprijatno iznenađenje, ali je to prolaznog karaktera, pa nemate namjeru da se povučete i priznate određene greške, koje ste napravili.

Zdravlje: Bićete prijatno opušteni.

JARAC

Posao: Ukoliko imate malo lošije aspekte trenutno, to nije razlog da budete sami u svom svijetu. Budite prijatnije raspoloženi i povucite ručnu, kada vidite da štrčite u društvu.

Ljubav: Imali ste dobre namjere, ali za sada je to malo pretjerivanje od strane vašeg partnera. Niste zadovoljni svojim emotivnim životom već odavno.

Zdravlje: Opuštajte se.

VODOLIJA

Posao: Niste u lošoj poziciji sve dok ne počnete da tražite nešto više preko svojih mogućnosti. Budite strpljivi i prisutniji u narednom periodu kada se budu donosile bitne odluke oko vaših finansija.

Ljubav: Pokažite osobi pored sebe da vam se beskonačno dopada, jer ste se malo udaljili i pokušavate da se okrenete na drugu stranu. Ne radite to sebi ni osobi pored.

Zdravlje: Povedite računa o sitnicama.

RIBE

Posao: Poštujete pravila rada i nemate problem sa saradnicima. Ovo će biti jedan spokojan dan za vas u svakom slučaju.

Ljubav: Pokazujete veće interesovanje za osobe koje su rođene u vodenom znaku. Morate da budete otvoreni prema osobi koju volite.

Zdravlje: Solidno danas.