Dnevni horoskop za 8. juni 2018: Blizancima potreban plan prihoda i rahoda, Djevici se smješi novo radon mjesto, vrijeme je da Škorpija mijenja strategiju…

Danas je četvrtak 8.jui/lipanj 2018. godine. Evo šta vam predviđaju zvijezde za danas: Usamljenim Ovnovima se smiješi velika ljubav, Bikova karizma u punom sjaju, popravlja se raspoloženja Rakovom partner, Lavovi iskazuju nježnost, Vaga sve razoružava šarmom, Strijelac na meti kritika, Jarac ostaje “kratkih rukava”, Vodoliji konačno dan bez trzavica, Ribe razmišljaju o saradnji sa velikim kompanijama.

OVAN
POSAO: Ono što vam je u ovom periodu važno jeste da se izborite za što bolju poziciju u poslu. Današnji dan je odličan za sve one koji se bave poslovima obrazovanja. Ovnovi koji namjeravaju da putuju to obavezno da se organizuju do kraja mjeseca.
LJUBAV: Imat ćete veliku podršku partnera, ali se od vas očekuje da budete prilagodljivi. Usamljeni mogu da pronađu svoju srodnu dušu.
ZDRAVLJE: Srčane tegobe

BIK
POSAO: Kada se posao. intelekt i volja udruže, imat ćete dobar i izbalansiran dan. Nemojte da prokockate prilike, jer je to taj Bik koji pravi dobre poslove gdje god da se nađe.
LJUBAV: Imate veoma privlačnu karizmu koja će vam danas pomoći da ubijedite partera da ste vi u pravu. Iako niste, povjerovat će.
ZDRAVLJE: Osjetljive noge.

BLIZANCI
POSAO: Bilo bi dobro da napravite plan rashoda i prihoda. To će vam mnogo pomoći da pravilno trošite novac. Tako možete da izbjegnete ruke kroz koje se odlijeva novac, a vi ih ne vidite.
LJUBAV: Iznenadne intimne sreće danas neće biti koliko god se zalijetali. Flert je naravno, ne samo dozvoljen, nego i poželjan
ZDRAVLJE: Smanjite nervozu.

RAK
POSAO: Kompleks problema vas muči već duži period, ali tome se konačno nazire kraj. Pokrenite nešto novo, neki mali segment. Bit ćete zadovoljni napretkom, a i svi oko vas.
LJUBAV: U ljubavi imate podršku partnera. Njegovo raspoloženje je minulih dana bilo promjenljivo, ali kreće uzlaznom putanjom. Vama je važno da dobijete poštovanje i razumijevanje. To jasno zatražite, pa ćete i dobiti
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Danas imate osjećaj moći, stabilnosti i sigurnosri. Dobro će vam ići od ruke neki oblik prodaje, nekretnine, automobila, ili nešto na internetu. Možda je pravi dan da danas počnete.
LJUBAV: Znate da budete nježni kada to želite, pa nije loše da i danas pokažite svoj talenat. Partner će to znati da cijeni.
ZDRAVLJE: Pripazite se prehlade.

DJEVICA
POSAO: Vaša poslovna pozicija je stabilna, ali možda ste neko ko ipak treba da konkuriše za bolje radno mjesto ili za novu firmu? Ko zna!?
LJUBAV: Danas je sjajan dan za sreću i ljubav. Možete biti u nekom novom poznanstvu ili započeti zajednički život.
ZDRAVLJE: Disajni organi su vam danas slaba tačka.-

VAGA
POSAO: Vi ste neko ko se više vodi intelektom ili emocijama, pa nema razloga da danas od toga odstupite. Pristup koji nije praktičan neće dovesti do pozitovnog rješenja.
LJUBAV: Vaš luckasti šarm razoružava sve pa i najveće zavodnike. Tim prije ako je s druge strane ko, naizgled, kipiti od samopouzdanja
ZDRAVLJE: Čuvajte se glavobolje

ŠKORPIJA
POSAO: Vi ste ekspert za snalažljivost. Stvari ne idu kako treba. Danas su mogući nepredviđeni problemi. Vi ćete uspjeti i to da prevladate. Na kraju dana ćete izaći kao pobjednici. Ali po koju cijenu i koliko će to da traje? Ovo je pravo vrijeme da promijenite strategiju.
LJUBAV: Emotivna hrabrost izbija iz vas kada duboko želite nekoga za koga osjećate da vam pripada.
ZDRAVLJE: Solidno

STRIJELAC
POSAO: Danas ste na meti kritika. Nemojte da dopustite da vas neopravdano krizikuju. Dobro, svi ponekad pogriješe, ali danas to vi niste.
LJUBAV: Bračna ili ljubavna sreća vas danas ispunjava. Za one koji su slobodni ovo je povoljan dan za započinjanje nove veze.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

JARAC
POSAO: Uspjeh je zagaratovan kada odigrate onako kako znate. Dakle, znanje, iskustvo i, iznad svega upornost. Tu nema greške.
LJUBAV: Danas želite da se dopadnete svima, iako vi znate da to nije dobra ideja. Na kraju dana možda ostanete kratkih rukava.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA
POSAO: Konačno jedan dan bez trzavica. Sve se odvija po planu, pa neka tako i ostane. Nemate razlog za brigu.
LJUBAV: Zanosni zagrljaji, poljupci i nježnost. Zaboravite danas na to. Romantični ste i želite da se zaljubite, ali budite oprezni. Možete upasti u tešku vezu.
ZDRAVLJE: Moguća kihavica.

RIBE
POSAO: Vi znate da budete sjajan saradnik, pa je možda vrijeme da počnete da razmišljate o saradnji sa velikim kompanijama. Za početak to može biti jedan projekat u kome ćete učestvovati kao saradnik.
LJUBAV: Udaljavate se jedno od drugog, ali to ne mora da znači katastrofu. Jednostavno napravite prostora za sebe. U male igre uključite maštu.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte začinjenu hranu