Dnevni horoskop za 8. juli: Strijelac preko veze ostvaruje ciljeve, Bika prate nesporazumi…

VODOLIJA (21. 1. – 18. 2.)

LJUBAV: Prolazite kroz pravu zbrku i konfuziju. Čak ćete razmišljati i o povlačenju crte za sva vremena. Ono što ste očekivali od partnera niste dobili i sada želite promjene. Međutim, ta kriza neće potrajati dugo.
POSAO: Dosta je prepreka, a vi nestrpljivi. Čak ćete razmišljati o promjeni radne sredine. Svojom nervozom i nezadovoljstvom mogli biste čak izazvati i negativne reakcije u poslovnom okruženju. Smanjite svoje ambicije, osmjehnite se na poslu, na kritike ili propuste radnih kolega i saradnika ne reagirajte odmah, već brojte i do stotinu. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora.

RIBE (19. 2. – 20. 3.)

LJUBAV: Krajnje je vrijeme da posvetite više pažnje voljenoj osobi, te da prestanete da razgovarate o ozbiljnim temama i nekim nerazjašnjenim situacijama iz prošlosti. Partner ne zaslužuje vašu hladnoću i sumnjičavosti.
POSAO: Vaš entuzijazam i upornost mogli bi biti iskorišteni od radnih kolega. Ali, ne uzbuđujte se i ne upuštajte se u rasprave. To su zapravo nebitne stvari. To će vam se kasnije višestruko isplatiti.
ZDRAVLJE: Mogućnost manjih upala i osjetljivost na hranu.

OVAN (21. 3. – 20. 4.)

LJUBAV: Oni u braku će uživati u prijatnim razgovorima i obostranom pažnjom, a slobodni će još jedno vrijeme biti sami.
POSAO: U poslovnom krugu vam predstoji jača borba za neke vaše ideje. Bilo bi najbolje da sadašnje izazove prihvatite kao nove motive, te da se bolje organizirate i krenete još angažovanije u osvajanje poslovne karijere. Pobijedit ćete i na kraju dobiti priznanje ili priliku za unapređenje.
ZDRAVLJE: Posvetite se fizičkim aktivnostima.

BIK (21. 4. – 21. 5.)

LJUBAV: Za one koji su na početku ljubavne veze ovo je izvanredno vrijeme za sreću i strast. Bit ćete u oblacima i sigurni da ste konačno sreli osobu svoga života. Ipak, trebat će vam vremena da se uvjerite u sve to što sada osjećate.
POSAO: U kontaktu sa saradnicima mogući su manji nesporazumi i to zbog određenih kašnjenja. Nastojte da ispoštujete dogovore i ispunite data obećanja. Za nove projekte i ideje o kojima već duže vrijeme razmišljate pripremite se dobro, jer ovo je vaše «biti ili ne biti».
ZDRAVLJE: Uvedite malo dicipline za trpezom.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)

LJUBAV: Iako ste ubijeđeni kako ste najnesretnija osoba na svijetu, partner vam neće dozvoljavati da padate u još veće krize. Dobar emotivni odnos sada će biti najbolja podrška za vas i postat ćete svjesni koliko vam znači partnerova ljubav i podrška u životu. Pokušajte se smirenije odnositi prema partneru i nemojte dozvoliti da između vas nastaju nasporazumi zbog vašeg lošeg raspoloženja. POSAO: S obzirom da kasnite na poslu, očekuju vas intenzivan tempo i prekovremeni rad. Pokušajte ubijediti nadređene da neki propusti nisu nastali vašom krivicom.
ZDRAVLJE: Iscrpljenost i slaba koncentracija.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

LJUBAV: Pred vama je dan harmonije, nježnosti i sklada. Konačno će vaša veza biti oslobođena napetosti. Pažnja i podrška emotivnog ili bračnog partnera vratit će vam samopouzdanje.
POSAO: Dosta uzbudljiv i napet dan za sve poslovne aktivnosti. Pokažite više entuzijazma u poslu i napravite sve da unaprijedite svoje poslove. Uključite oprez kada prenosite informacije ili pohranjujete podatke, jer može doći do grešaka ili gubitka važnih podataka.
ZDRAVLJE: Uglavnom bez problema.

LAV (23. 7. – 22. 8.)

LJUBAV: Očekuju vas novi problemi u ljubavnom životu.  Opet stari problemi i nesporazumi oko podjele obaveza u vašem odnosu. Vi i dalje niste spremni na kompromise. Ako vi više radite i zarađujete, nemojte to partneru direktno prigovarati.
POSAO: Većina vaših poslovnih projekata i dalje se razvija usporeno. Zbog nedostatka energije i osjećaja preopterećenosti lahko možete izazvati sukobe sa saradnicima. Možete imati osjećaj da vam u radnoj sredini neko radi iza leđa.
ZDRAVLJE: Velika nervoza i napetost.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9.)

LJUBAV: Očekuje vas prilična zbrka u emotivnom i ljubavnom životu. Priznajte sami sebi da osim vašeg trenutnog nezadovoljstva ne postoje drugi problemi.
POSAO: Pred vama je povoljan dan za poslovne aktivnosti. Zato odredite sebi ciljeve i prionite na posao. Vaša želja da budete svugdje prisutni i da sve držite pod kontrolom nepotrebno će vas isrpljivati. Možda djelujete previše ambiciozno u svom nastupu i zbog toga gubite povjerenje saradnika. Pokušajte se manje baviti taktikama koje će vam osigurati uspjeh, a više se posvetite konkretnim obavezama. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro kada bi bar malo pažnje posvetili odmoru.

VAGA (23. 9. – 22. 10.)

LJUBAV : Očekuju vas novi ljubavni počeci. Može to biti nova ljubavna veza, ali i možete odlučiti da promijenite svoj dosadašnji odnos prema partneru. Partner će svaku vašu inicijativu ili odluku podržati. POSAO: Pred vama je izvanredan poslovni period. Ostvarit ćete većinu svojih poslovnih ambicija. Bit ćete prinuđeni da koristite i neke veze u realizaciji važnih poslova ili dobijanja posla uopće. Obratite pažnju i oprez sa okruženjem. Postoje osobe kojima nije drago što ste uspješni i što napredujete.  ZDRAVLJE: Nećete uopće razmišljati o svome zdravlju.

ŠKORPIJA ((23. 10. – 21. 11.)

LJUBAV: Sada ste pomalo u nestabilnom raspoloženju i skloni ste previše dramatičnim reakcijama, te ćete u nekim situacijama reagirati suviše temperamentno.
POSAO: Imate velike ambicije i očekivanja, ali ćete shvatiti da su vaša očekivanja nerealna. U mislima su vam veliki planovi, maštate o uspjehu koji će nadmašiti sve što ste do sada postigli. Spustite se na zemlju i realno sagledajte svoje mogućnosti. Ako sami ne postavite razumne okvire za svoje planove, krajem mjeseca će to učiniti vaša radna sredina.
ZDRAVLJE: Neraspoloženje i apatija.

STRIJELAC (22. 11. – 21. 12.)

LJUBAV: Zajedničke trenutke sa partnerom iskoristite za intenzivniji društveni život, krećite se među prijateljima i poznanicima ili ih pozovite u dom. Povremeni nesporazumi sa partnerom mogući su zbog porodičnih problema ili vaše poslovne preopterećenosti.
POSAO: Relativno miran poslovni dan u kojem ćete nastojati da “preko veze” ostvarite neke svoje ciljeve ili dobijete posao. Svjesni da morate napraviti mnogo posla, razmislite ko od saradnika zaslužuje vaše povjerenje i pokušajte pametno raspodjeliti posao.
ZDRAVLJE: Skloni ste prevelikoj aktivnosti i neumjerenom iscrpljivanju.

JARAC (22. 12. – 20. 1.)

LJUBAV: Iako se nastojite distancirati od problema, po običaju teško zaboravljate na partnerove grijehe i propuste. Zato će i dalje vladati napetost, hladnoća i nepovjerenje u vašoj vezi. Bilo bi najbolje da što prije svoje nezadovoljstvo iznesete direktno u lice partneru i da to riješite kroz otvoren razgovor.
POSAO: Iako je ovo povoljan poslovni dan, očekujte manje prepreke koje će vas previše pogađati. Sada možete otkriti da ste nekim osobama iz poslovne sredine previše vjerovali. Ako morate raditi u timu, dobro pratite sve događaje. Samo jasnim argumentima i činjenicama možete učvrstiti svoju trenutnu poziciju i riješiti se osoba koje vas usporavaju.
ZDRAVLJE: Psihičke krize i nervoza.

aura.ba

error: Content is protected !!