Dnevni horoskop za 8. juli 2018: Blizanci priznaju da su zaljubljeni, Lavu cvjetaju ljubavne ruže, Jarac oprezan u ljubavi…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju 8. jula/srpnja 2018. godine: Ovan u nesuglasicama sa ortacima, Bik ne mari za tuđe komentare, Raka osvaja jedan Jarac, Djevica ne odustaje od cilja, Vaga rezervisana prema partneru, Škorpioji ugružen imunitet, Strijelac čezne za emocijama, Vodolijama posao na prvom mjestu, Ribe nervozne.

OVAN
POSAO: Ne odustajete od svoga cilja, Imate jasan i dobar fokus za ono što želite. Ukoliko ste u ortačkoj priči može doći do manjih nesuglasica.
LJUBAV: Niste se dovoljno bavili temama emocija pa se i ne očekuju veća iznenađenja na ovom polju, naročito ako ste u vezi sa jednim Jarcem
ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnoj slici

BIK
POSAO: Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim pričama jer možete nešto više za sebe da dobijete kada su u pitanju poslovne šanse.
LJUBAV: Vaša pažnja je usmjerena prema određenoj osobi već duže vrijeme. Ne marite za tuđe komentare već se fokusirate na bitne segmente u vašem emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na tiroidnu žlijezdu.

BLIZANCI
POSAO: Ukoliko ste razmišljali o proširnju posla, ne zaboravite da su se neke stvari iskomplikovale i da je potrebna određena doza strpljenja.
LJUBAV: Ne pokušavajte da sakrivate osjećanja prema određenoj osobi jer nećete uspjeti u tome. Slijedi vam prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE: Volite da se opustite.

RAK
POSAO: Ukoliko vam se otvorilo polje inostranstva u većoj mjeri, ne marite za sitne korekcije koje vam i ne idu baš na ruku. Prilagodite se na vrijeme.
LJUBAV: Ukoliko se borite za ljubav jednog Jarca, u tome ćete i uspjeti. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koliko se morate voditi svojim srcem.
ZDRAVLJE: Uzimajte dovoljno vitamina.

LAV
POSAO: Računajte na jače angažovanje na finansijskom planu. Ne odustajte od ideje kojom ste započeli svoj poslovni plan.
LJUBAV: U odličnom ste raspoloženju kada je u pitanju vaš stav prema partneru koji vas voli i poštuje. Morate da ostanete dosljedni u onome što obećavate partneru.
ZDRAVLJE: Solidno.

DJEVICA
POSAO: Volite mnogo toga da mijenjate i nećete odustati od cilja kojeg ste sebi već odavno zacrtali. Morate da budete otvoreni prema svojim kolegama jer od njih zavisi i vaš lični uspjeh.
LJUBAV: Pokušajte da se dovoljno emotivno otvorite kada su u pitanju određene korekcije u ponašanju vašeg partnera jer nije sve idealno.
ZDRAVLJE: Pazite na izbor hrane.

VAGA
POSAO: Znate da prenesete nervozu i ostalim članovima u kolektivu. Pazite kako se ophodite prema ljudima u okruženju.
LJUBAV: Imate na umu da iznesete mnogo toga na račun svoga partnera. Ali ste se odlučili na pasivniji stav i bez većih trzavica.
ZDRAVLJE: Provjerite štitnu žlijezdu.

ŠKORPIJA
POSAO: Proširenje vašeg posla je neminovno u ovom periodu. Vi ste u suštini dovoljno otvoren igrač i ne želite da se bavite rizikom.
LJUBAV: Ponašate se otvoreno prema partneru i ne žalite se na trenutne aspekte koji se odnose na vaš emotivni segment. U suštini ste u odličnom stanju.
ZDRAVLJE: Povedite računa o imunitetu.

STRIJELAC
POSAO: Polje inostranstva vam je dovoljno aktivno za ono za što ste se specijalizovali. Pokušajte da se dobro integrišete u poslu kojim se bavite.
LJUBAV: Niste zadovoljni partnerovim stavom i želite mnogo više emocija, ali ste skloni radikalnim promjenama.
ZDRAVLJE: Više vježbajte.

JARAC
POSAO: Imali ste jaču reputaciju prije izvjesnog vremena i uspijevali ste mnogo toga da završite na vrijeme. Trenutno se osjećate jako umorno.
LJUBAV: Neko vas je malo više manipulisao i ne želite da se desi slična situacija. Bit ćete isuviše oprezni prema osobi koja vas posmatra.
ZDRAVLJE: Računajte na godišnji odmor.

VODOLIJA
POSAO: Vama je posao na prvom mjestu i nećete se pokajati ukoliko ostanete u takvom ambijentu jer ne želite da pravite stare greške, zbog kojih ste ostajali bez novca u džepu.
LJUBAV: Danas niste nešto posebno emotivni već želite da racionalno donesete određene odluke i nećete se rasplinuti od emnocija ukoliko to vaš partner želi.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Niste sami u poslu koji obavljate, ali ni suviše u timu koji je u vašem sektoru. Ostavljate dvojaku sliku o sebi, pa neko može da vam zamjeri.
LJUBAV: Imate šansu da nešto započnete sa jednim Rakom, ali samo ukoliko to vi želite. Bit ćete dovoljno otvoreni i neće vam ništa nedostajati jer ste ovih dana emotivno ispunjeni.
ZDRAVLJE: Umor, nervoza, bezvoljnost.