Dnevni horoskop za 8. avgust 2022.

OVAN

Posao: Potrebni su vam dugogodišnji saradnici. Morate da se okrenete saradnji sa osobama poput Jarčeva, Rakova koji mogu da vas slušaju i vašu energiju isprate. Ljubav: Susret sa Blizancima. Simpatije su otvorene, romansa, velika ljubav na putu. Zdravlje: Problem sa zglobovima.

BIK

Posao: Ukoliko sarađujete sa ženama Škorpija, Rak ili Jarac onda težak dan. Možda pred kraj dana napravite neki poslovni plan. Ljubav: Ovo je dan za fatalne susrete i ljubavi. Možete biti emotivno povrijeđeni. Zdravlje: Osjetljivi ste na promaju.

BLIZANCI

Posao: Oni koji se bave privatnim biznisom moraju da posjeduju dobru tehničku podršku svojh računara, telefona, jer bez njih niste u stanju da funkcionišete. Ljubav: Kratka ljubavna veza, afera je nešto što vas u ovom trenutku privlači. Zdravlje: Hormonski status poljuljan nervozom.

RAK

Posao: Borite se za svaki dinar. Veoma ste ambiciozni i oni koji rade sa vama vide sve. Ljubav: Slobodan Rak ima udvaranje osobe koja je tu blizu vas, možda iz iste kancelarije. Zdravlje: Dosta ste jaki i nećete imati nekih većih problema tokom dana.

LAV

Posao: Pronađite kompromis sa svima koji su u vašem radnom okruženju. Veće su vam šanse da se više zaradi na taj način. Ljubav: Najvažnije je da budete raspoloženi za osobu sa kojom živite. Ukoliko ste u braku sa Ovnom, on sigurno neće trpjeti vašu povremenu nestabilnost. Zdravlje: Sigurni ste u sebe i svoje zdravlje.

DJEVICA

Posao: Radite sami i trenutno bez drugih savjetnika. Potrebno je da se okrenete nekom novom projektu. Ljubav: Niste opterećeni sa emocijama partnera. Vi imate svoj stav o tome i tako ostaje do daljnjeg. Zdravlje: Razmišljate da odete na ultra zvuk stomaka.

VAGA

Posao: U poslu koji radite morate da napravite takav dogovor da možete imati veći procenat zarade. Ljubav: Vage koje nisu u vezi mogu da budu vezani za osobu preko svojih prijatelja i njhovih rođaka. Ljubav vam je važna, jer vas čini stabilnijom osobom. Zdravlje: Alergijski kašalj.

ŠKORPIJA

Posao: Morate da pokrenete nešto novo. Kao da se gušite u poslu koji trenutno radite. Ljubav: Potrebna vam je sigurnost partnera. Niste raspoloženi ako nemate uvid u sve što se dešava oko vas. Zdravlje: Imate dosta energije za dobro zdravlje.

STRIJELAC

Posao: Novac vam je danas previše naglašen kao aspekat. Pazite da ne pretjerate u trošenju. Ljubav: Gubite se često u emotivnom odnosu. Kao da vam nije jasno da li je to ta osoba sa kojom želite da dijelite život i sreću. Zdravlje: Ne razmišljate previše danas o zdravlju.

JARAC

Posao: Dan dobar za razne špekulacije. Možda bi mogli da se bavite poslovima trgovine nekih antikvarnih stvari. Ljubav: Zainteresovani ste za osobu koja želi da bude u centru pažnje. Koja ima prenaglašen ego. Zdravlje: Česta melanholija, mada se osjećate dosta dobro.

VODOLIJA

Posao: Najvažnije su dobre namjere u svakom poslovanju. Vi ste inovator i to vam neće teško pasti u saradnji sa drugima. Ljubav: Imaćete lijep emotivni dan, posebno ako je ljubav sa Vagom ili Blizancima. Zdravlje: Bolovi u rukama i nogama.

RIBE

Posao: Finansijski dobar dan za vas danas. Posvetite se više svojim saradnicima. Ljubav: Ljubav ste potisnuli, pokrenite se u drugoj polovini dana. Zdravlje: Niste bolešljivi.