Dnevni horoskop za 8. avgust 2020: RAK POD PRIRISKOM, ŠKORPIJA PONIZNA, JARAC KASNI… 

Evo šta su vam zvijezde pripremile za subotu, osmi avgust 2020 godine:
OVAN
POSAO: Ono u čemu ste do sad bili najbolji je odraz vaše trenutne slike, koju imate u svom novčaniku. Situacija nije loša.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne pokušavajte da doprete do srca te osobe u toj mjeri u kojoj očekujete. Ovdje se osjeća veća doza slobode od očekivane.
ZDRAVLJE: Povremena nervoza
BIK
POSAO: Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list na svom poslovom planu. Neke aktivnosti vam nisu donosile neki veći profit.
LJUBAV: Ne očajavate za osobom koja vam je okrenula leđa i ne pogoršavajte situaciju u kojoj se trenutno nalazite, jer neke kockice bi morale da se drugačije postave.
ZDRAVLJE: Depresija na vidiku
BLIZANCI
POSAO: Zakazujete bitan poslovni sastanak sa osobom koju cijenite. Ne želite da vam nešto loše krene ovaj put pa ćete obratiti pažnju na sitne detalje.
LJUBAV: Ukoliko ste još u mislima sa osobom od ranije nije loša ideja da se ovaj put pripremite za jednu posebnu priču, koju treba da dovršite.
ZDRAVLJE: Odlično
RAK
POSAO: Osjećate poveći pritisak i ne želite neki veći propust ovaj put. Ukoliko su saradnici na svoju ruku vi nećete njihovim stavom ništa posebno da izgubite.
LJUBAV: Osjećate se odlično u prisustvu osobe na koju često mislite. Počnite da razmišljate o konkretnim detaljima.
ZDRAVLJE: Solidno
LAV
POSAO: Iskorak u poslovnom smislu vam donosi mnogo bolju soluciju ovaj put. Spremniji ste na neke događaje nego inače.
LJUBAV: Karakter osobe pored vas nije na zadvoljavajućem nivou. Morate da budete sa tom osobom dovoljno strpljivi.
ZDRAVLJE: Bez promjena.
DJEVICA
POSAO: Ukoliko ste bili skeptični i niste razumjeli koncept koji vam se pružio nedavno sada je šansa za nešto konkretniju situaciju nego inače.
LJUBAV: Imali ste dovoljno vremena da neke stvari konkretnije postavite ovaj put između vas i partnera, ali vi ste izabrali nešto duži put.
ZDRAVLJE Naglašena hipohondrija.
VAGA
POSAO: Pokušaj da dominirate neće uspjeti do kraja, jer imate jaku konkurenciju na koju niste računali. Imate šansu da savladate određene blokade.
LJUBAV: Nije loša ideja da se sa jednim Rakom dogovorite oko zajedničkog izlaska i da se pokažete u najboljem svjetlu.
ZDRAVLJE: Mala nervoza.
ŠKORPIJA
POSAO: Poniznost koju ne možete da zaobiđete može da vam napravi lošiji pomak ovaj put. Pokažite jači stav i ne dopuštajte da vas ponese negativna struja.
LJUBAV: Ukoliko ste sami ne pokazujete pesimizam i želite jači odnos sa osobom na koju tek samo mislite. Preduzimate konkretne stvari.
ZDRAVLJE Volite sport
STRIJELAC
POSAO: Imali ste lošiji stav, kada je u pitanju novčana situacija i ne želite da vam se ponavljaju slične greške od ranije već preduzimate odlučujući korak.
LJUBAV: Volite igre zavođenja pa se sa takvim stavom danas vodite. Neće izostati neko iznenađenje ovaj put.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe, ovaj put.
JARAC
POSAO: Niste dovoljno toga završili na vrijeme i to se nakupilo ispod tepiha. Morate da budete svjesni da se to mora počistiti na vrijeme, a to je u narednom periodu zadatak broj jedan.
LJUBAV: Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ili Lava, moraćete da pazite šta pričate, jer jačina vaših riječi je izuzetno jaka.
ZDRAVLJE Oprez hroničnim bolesnicima.
VODOLIJA
POSAO: Pokazujete dozu skepticizma i ne želite da načinite prvi korak u onome u šta trenutno vjerujete kao izlazna situacija.
LJUBAV:  Ne žalite se na trenutni ljubavni status koliko se uviđa vaš osjećaj inferiornosti za svaki pokušaj koji može da vam se desi u narednom periodu.
ZDRAVLJE Odlično
RIBE
POSAO: Pokazujete pozitivan stav i ne ustručavate se da pokrenete konkretne stvari u svom poslovnom portfoliju. Imate odlične poslovne ideje ovaj put.
LJUBAV: Ne marite za partnerove lošije stavove u većoj mjeri i ne želite da protežirate nešto od ranije, jer smatrate da je neko sa razlogom bivši.
ZDRAVLJE: Nesanica