Dnevni horoskop za 8. april/travanj

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Nerado ćete izlaziti, družiti se i komunicirati s pripadnicima suprotnog spola. Sve će vam smetati, svi će vas zamarati svojim prohtjevima.

POSAO: Pazite na izgovorene riječi i da ne prigovarate.

ZDRAVLJE: Bez zdravstvenih tegoba.

 BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV:  Mogući su i planovi ili vijesti o proširenju porodice. Za samce, konačno ćete popustiti pred osvajačem vašeg srca i pristati da započnete nešto više udvoje.

POSAO: Ne možete se pomiriti s time da vaše ideje ne prolaze u poslovnom svijetu, pa se još više trudite i uporni ste u dokazivanju svojih stavova. Vaša kreativnost i domišljatost sada je naglašena. Ukoliko razmišljate o pokretanju samostalnog posla, sve je na vašoj strani.

ZDRAVLJE: Nedovoljno sna će vas iscrpiti.

 BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Bit ćete u prilici da dođete u iskušenje, koje bi vas kasnije moglo skupo koštati.

POSAO: Vaša želja za velikim životnim promjenama je neizdrživa. Teško obuzdavate svoje misli o promjeni posla, preseljenju ili promjeni partnera, koji vam zagorčava svakodnevnicu.

ZDRAVLJE: Mučit će vas stomačne tegobe.

RAK (22.6. 22.7.)

LJUBAV: Oni koji su sami ostvarivat će kontakte sa novim osobama na veoma ležeran način.

POSAO:  Ako je vaš posao vezan uz puno vožnje ili planirate važan poslovni put, bit će vrlo napeto. Nemojte preuzimati inicijativu i pokušati srediti stvari. Kad god ste u mogućnosti, odgovornost prebacite na osobu koja je izazvala probleme.

ZDRAVLJE: Ne dozvolite sebi da se potpuno iscrpite.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV:  Partner će vam početi zamjerati zbog vaše poslovne preokupacije.

POSAO: Toliko ste usmjereni na posao i mogućnost dobre zarade, da sav ostali život prolazi mimo vas. Krajnji je trenutak da pronađete vremena za uobičajna, svakodnevna zadovoljstva.

ZDRAVLJE: Zreli ste za odmor, snage su vam na izmaku.

 DJEVICA (23.8. – 23.9.)

LJUBAV: Puni ste emotivnih dilema, a stanje u ljubavnom životu osjećate kao neizdrživo. Ako ste potpuno sigurni u ispravnost svojih postupaka, nemojte se osvrtati na prošlost, već razmišljajte samo o boljoj budućnosti. Vi ste ionako navikli da dominirate u svemu.

POSAO:  Očekuje vas zanimljiva poslovna ponuda ili aranžman.

ZDRAVLJE: Krajnje je vrijeme da promijenite način ishrane.

 VAGA (23.9. –22.10.)

LJUBAV: Za one u braku i dugim ljubavnim vezama ovo je miran dan, a slobodne Vage bi mogle uskočiti iz jedne prijateljske veze u ljubavnu. Samo obratite pažnju da ne kažete nešto zbog čega bi kansije mogli žaliti.

POSAO: Potrebna vam je promjena i iskorak iz svakodnevnog životnog ritma. Pokušajte se zbližiti sa saradnicima koji su vam simpatični i s njima razgovarajte o stvarima koje vas uznemiravaju na radnom mjestu. Nastojte što više štediti i barem neko vrijeme odustanite od kupovine skupe garderobe i nepotrebnih cipela.

ZDRAVLJE: Smanjite unos kofeina.

 ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV:  U vašem ljubavnom životu puno je neizvjesnosti!

POSAO: Pokazujete veliki interes za bliske osobe i spremni ste im pomoći. Nisu svi dobronamjerni i zahvalni vam za ono što činite za njih.

ZDRAVLJE: Budete li vodili uredniji način života, bolje ćete se osjećati.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV:  Sitna razumijevanja ćete s lakoćom podnijeti.

POSAO: Pritisci sa svih strana, na poslu problemi, u porodici nesporazumi, ali vi ne gubite pozitivan stav i vjerujete kako se radi o prolaznim poteškoćama. Ako na poslu osjetite da vam je nanesena nepravda odmah reagujte i razgovarajte s osobom koja vam može pomoći. Pomoći vam može jedino hrabra i ispravna reakcija.

ZDRAVLJE: Teško podnosite vrućine, zato, držite se hlada.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Jednu vezu započet ćete tiho i diskretno, ali ćete je vremenom razvijati u strastven ljubavni odnos. Oni u braku i dugim ljubavnim vezama također će biti puni strasti i ljubavi prema voljenoj osobi.

POSAO: Nemojte slijediti baš svaku misao koja vam padne na pamet iako osjećate da sada možete baš sve. Potrebna vam je umjerenost u poslovnim ambicijama, ali i strpljenje da vidite konkretan rezultat svojih napora.

ZDRAVLJE: Slatkiše zamijenite voćem, bit ćete bolje raspoloženi.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV:  Ovo što se trenutno dešava u stvari je zalet za veliku trku i uzbudljiv ljubavni život u narednom periodu.

POSAO:  Intenzivan društveni život pružit će vam priliku za poznanstva s novim i zanimljivim osobama. Moguće su i zanimljive poslovne ponude, ali ih nemojte odmah prihvatati.

ZDRAVLJE: Viška kilograma nećete se riješiti ako samo razmišljate o dijeti.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Zajednički trenuci sa voljenom osobom, druženje s prijateljima ili izlasci činit će vam se previše bučni i euforični. Tome će doprinositi i vaš partner.

POSAO: Moguće je da vas ocrne kod nadređenih, ali će postići potpuno suprotan efekat.

ZDRAVLJE: Ne pretjerujte sa sunčanjem, a ogorčenosti ćete se ponajprije riješiti uz šetnju laganu.

(aura.ba)

 

error: Content is protected !!