Dnevni horoskop za 7. oktobar 2022.

 

OVAN
Zadovoljni ste prilivom finansija. One vam daju podstrek potreban za rješavanje poslovnih problema. Imate želju da se opustite i uživate u društvu partnerke, ali je ona suviše nervozna. Zdravlje je solidno.

BIK
Očekuje vas iznenadni trošak koji će malo da vas izbaci iz kolosijeka, jer ga uopšte niste planirali. Pred slobodnim Bikovima je novo poznanstvo koje ima potencijal da preraste u stabilnu vezu. Osjećate se dobro.

BLIZANCI
Mentalno ste vrlo aktivni. Pravite grandiozne poslovne planove, ali ih ne otkrivate drugima još uvijek. Provodite vrijeme upoznajući bolje simpatiju. Ono što saznajete jako vam se dopada. Zdravlje je odlično.

RAK
Prilično ste komunikativni i prilagodljivi. Zajednički projekat sa strancima je u punom zamahu. Pasivni ste na emotivnom polju tako da nema nikakvih dešavanja. Na polju zdravlja mogući su problemi sa žuči.

LAV
Prilično ste ambiciozni i u planu vam je početak poslovne saradnje sa inostranim saradnicima. Emotivni ste neispunjeni i priželjkujete da uđete u novu vezu. Kada je zdravlje u pitanju, mogući je bol u donjem dijelu leđa.

DJEVICA
Nezadovoljni ste komunikacijom sa kolegama. Smeta vam što druga strana ne želi da prizna dobre strane vaših ideja. Bračna partnerka primjećuje da ste razdražljivi, pa vam se sklanja sa puta. Jako ste nervozni.

VAGA
Ukoliko ste privatnik, puni optimizma pravite dugoročne poslovne planove. Vage u braku imaju utisak da partner nije u potpunosti posvećen njihovoj zajednici. Zdravlje je zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA
Poslovni pregovori neće ići glatko. Dosta ste kruti i ne želite da činite ustupke. Ukoliko ste u braku, zadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Zdravlje nije najbolje. Osjećate se malaksalo i prijao bi vam odmor.

STRIJELAC
Ukoliko ste privatnik, razmišljate o pokretanje paralelne poslovne djelatnosti. Strijelci u braku uživaju u vremenu provedenom sa partnerkom. Reagujete prilično impulsivno, pa je neophodan oprez u saobraćaju.

JARAC
Komunikacija vam je slaba tačka. Nikako da nađete zajednički jezik sa kolegama. Takve probleme nemate u odnosu sa simpatijom. Prija vam opuštena atmosfera i nenametljiva pažnja druge strane. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA
Pokušavate da poboljšate saradnju sa kolegom, ali ne uspijevate u tome. Ukoliko ste u vezi, jako ste nervozni i potrebna vam je sitnica da planete. Zdravlje nije najbolje prikazano i najveći problem je razdražljivost.

RIBE
Ribe su prilično prilagodljive i diplomatične tako da bez ikakvog otpora prihvataju promjene na poslu. Ukoliko su u braku, biće zabrinuti za partnerku. Dotična je prilično neopuštena, pa će pokušati da joj dignu raspoloženje. Zdravlje je dobro.