Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020: OVAN DEKONCENTRIAN, LAVU TRZAVICE, JARCU SE SVIĐA ZAUZETA OSOBA

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za srijedu, sedmi oktobar 2020. godine:

OVAN
POSAO: Stari poslovni plan vas dekoncentriše, pa se ne možete oduprijeti utisku da možete mnogo bolje da prođete sa novim idejama.
LJUBAV: Ukoliko ste planirali da se viđate sa jednim Jarcem, ne dopustite da vam dan prođe neopaženo. Imate utisak da je sve po jednoj inerciji, koja se nikome ne dopada.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe su moguće.

BIK
POSAO: Moraćete mnogo toga da završite na vrijeme. Nije loša solucija da pokušate da se oslonite na saradnike bez izgovora. Ne očajavajte u trenutnoj situaciji.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Škorpiju moraćete da prihvatite uslove, koje diktira ova osoba. Pokušajte da se oslobodite pritiska.
ZDRAVLJE: Čuvajte se nazeba.

BLIZANCI
POSAO: Kada je prilika da zaradite ne pokazujte prevelik entuzijazam jer se igra na sitno. Pokažite šta znate i ne pokušavajte da mijenjate stvari u svoju korist.
LJUBAV: Kada su u pitanju emotivni segmenti i osoba koju često posjećujete, ne očajavajte ukoliko vam se situacija u kojoj ste se pronašli ne dopada.
ZDRAVLJE: Budite fizički aktivniji.

RAK
POSAO: Nemate loše dostojanstvo i sa tim su se složili i drugi saradnici i mogu vas postaviti za čelo u timu, kada su u pitanju novi poslovni potezi.
LJUBAV: Imali ste dovoljno dobar rezon u komunikaciji sa partnerom, pa vam se neće desiti nešto loše. Partner vas podržava.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV
POSAO: Imali ste dovoljno aspekata koji su vam izlazili u susret, ali ne i mogućnost da ih uzmete u svoju korist i da unovčite svoje znanje.
LJUBAV: Oni koji su u braku mogu da vam sugerišu da se postavite malo oštrije u vezi u kojoj i nijeste baš solidno raspoloženi, ulazite u česte trzavice prilikom komunikacije.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

DJEVICA
POSAO: Poželjeli ste nešto posebno na polju posla kao soluciju za dalje proširenje. Imate na umu da stičete mnogo više novca nego inače.
LJUBAV: Osoba rođena u znaku Jarca vam imponuje od ranije. Moraćete da se odlučite za nešto jaču komunikaciju sa ovom osobom ukoliko mislite da postignete nešto više.
ZDRAVLJE: Pojačava vam se tenzija.

VAGA
POSAO: Polje privatnog posla je dobro postavljeno. Bićete u mogućnosti da dobro iskombinujete svoj poslovni rezime kako bi mogli da se nadate odličnom poslovnom aranžmanu.
LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu stranog porijekla. Imponuje vam poziv na večeru pa se ne osvrćite za sitnim opaskama prijatelja i vašeg okruženja.
ZDRAVLJE: Oslobodite se stresa.

ŠKORPIJA
POSAO: Oni koji studiraju mogu biti u povoljnoj energiji Venere koja vam pruža odličan potez i mogućnost da se riješite teškog ispita.
LJUBAV: Ne otežavajte sebi stvari u vezi emocija još uvek ste pod lošijim uticajem planeta koje sugerišu više energije koja vam može biti nepovoljna.
ZDRAVLJE: Alergijske reakcije.

STRIJELAC
POSAO: Polje inostranstva vam je odlično psotavljeno što se tiče transakcija sa nekim iz poslovnog svijeta. Možete da ubirete plodove svog rada za kratko vrijeme.
LJUBAV: Isuviše se dajete drugoj strani i ne morate da se postavite ispitivački za detalje koje ne znate. Moraćete da se prilagodite onome što vidite.
ZDRAVLJE: Pijte više vitamina C.

JARAC
POSAO: Karijera vam je uzdrmana u onom segmentu gdje vam se ne dopada veće rasipanje energije a rezultati dolaze mnogo kasnije od očekivanog termina.
LJUBAV: Dopada vam se zauzeta osoba i ne pokazujete veće emocije jer se uslovi nijesu stvorili za nešto konkretnije. Planirajte susret u skorije vrijeme.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je slabija.

VODOLIJA
POSAO: Stres na polju posla je neminovan pa ćete se domoći bolje pozicije i ne trpjeti određenu torturu. Željećete bolji ambijent za sebe.
LJUBAV: Poklanjate dovoljno pažnje partneru pa će vam se takav tretman i vratiti u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Bez promjena

RIBE
POSAO: Ukoliko ste od onih koji traže novi posao ne očajavajte, jer imate odličnu šansu za nešto više u državnom sektoru.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku klonite se bjesomučnih svađa jer vam samo odvlače pažnju. Budite dovoljno u svom emotivnom svijetu prisutni, ali samo koliko se druga strana otvori.
ZDRAVLJE: Nesanica.