Dnevni horoskop za 7. jun 2022.

OVAN

Posao: Jaki ste, osjećaj borbenosti je prisutan danas u vama, sigurni ste u svoj stvaralački put kojim idete. Ponakad stanite malo. Prejaka energija. Ljubav: Malo ste opterećenje za partnera sa energijom koja nema kraja. Spustite loptu. Zdravlje: Jak optimizam.

BIK

Posao: Najvažnije je imati sopstvenu harmoniju. Uspjeh na polju komunikacija. Pisanje, novinarstvo, izdavaštvo. Imaćete dosta novca u narednom periodu. Ljubav: Usavršavate svoju vezu. Nije potrebno samo da budete kući ili da se bavite nekim pasivnim porodičnim poslovima. Zdravlje: Osjetljivost stopala, vena, kapilara.

BLIZANCI

Posao: Imate uspješnu transakciju novca. Partneri žele sve više da rade sa vama. Od vas se očekuje mnogo. Potrudite se da opravdate povjerenje. Ljubav: Imate u okruženju jednu Škorpiju koja vas intrigira. Ovo može biti izrazito erotska veza. Zdravlje: Dobro se osjećate.

RAK

Posao: Poslovni uspjeh. Sve više radite na svom usavršavanju, ali i na usavršavanju svojih saradnika. Dobar dan za novac. Ljubav: Volite izazove. Vjerovatno ulazite u razne flertove, veze ili tajne veze. Zdravlje: Krenite sa dijetom.

LAV

Posao: Sve zavisi kako drugi djeluju na vas. Ukoliko ste osoba koja pretjeruje u nekim dobrim namjerama, vaš znak i snaga vam neće mnogo pomoći da napredujete. Ljubav: Imate ljubavi i strpljenje za voljenu osobu. Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

DJEVICA

Posao: Vi znate kako da se ponašate i da radite. Uložite malo i dobićete mnogo. To rijetko kome polazi za rukom. Sarađujte sa Strijelcem ili Bikom. Ljubav: Nalazite vremena i za ljubav vašeg života. To treba proslaviti. Zdravlje: Detoksikacija organizma potrebna.

VAGA

Posao: Samopouzdanje vas vodi. Nema prepreka za vas. Problemi su na dobrom putu rješavanja. Ljubav: Ljubomora, osveta, rasprave sve je ispod vašeg nivoa časti. Razgovor je rješenje. Zdravlje: Sveta knjiga stiže u pomoć, par rečenica će vas umiriti.

ŠKORPIJA

Posao: Trebalo bi više da se borite i branite svoje ideje ukoliko želite da isplivate. Jaki udari se spremaju na vas. Naoružajte se svim argumentima. Ljubav: Gradite odnos iskrenim, poštenim i moralnim osjećanjima. Zdravlje: Čuvajte bubrege.

STRIJELAC

Posao: Divan dan za velikodušnost. Svakom pružate ruku. Kreativni ste. Radoznalost vam služi za dobijanje bitnih informacija. Ljubav: Uživate u društvu prijatelja. Malo odabrano društvo i ništa vam nije potrebno više. Zdravlje: Kad je duh zdrav i tijelo je.

JARAC

Posao: Srećan dan za poslovne sastanke sa strancima. Ulažite pametno novac. Ne ubrzavajte tempo bez potrebe. Ljubav: Imate dobar dan za popravku bračno – partnerskih odnosa. Povjerenje je najvažnije. Zdravlje: Skloni ste hedonizmu kroz hranu i cigarete.

VODOLIJA

Posao: Vaše sposobnosti su iznad svih kriterijuma. Teško vas je dostići. Odlična saradnja sa kolegama. Vi mislite o svima. Ljubav: Jedan Rak želi vaše društvo i ljubav. Pružite tu nježnost- nježnom Raku. Zdravlje: Problem sa tjelesnom težinom.

RIBE

Posao: Dobar dan za razne špekulacije. Posebno ako radite poslove koji zahtijevaju uključenje u saobraćaj i prevoz iste. Sarađujete sa Jarcem ili Blizancima. Ljubav: Kreativna ste osoba, pa ćete tako biti zanimljivi i partneru, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi. Zdravlje: Raspoloženje na dobrom nivou.