Dnevni horoskop za 7. juli 2022.

OVAN

Posao: Osjećaj da ste puni energije remeti rad vašeg okruženja. Smirite svoju nervozu. Ljubav: Šta je to ljubav? Ne vi nećete ljubav danas, samo vas zanima erotika. Zdravlje: Nemojte gađati neprijatelje mračnim mislima i vas će boljeti glava.

BIK

Posao: Vi ste pomalo lijeni, a dan pun energije. Radno okruženje nervozno. Uhvatite se u koštac sa njima. Ljubav: Pomalo vas muče mračne misli. Ljubomora se uselila u vaše srce i nepopušta nikako. Zdravlje: Ženama je preporuka da posjete ginekologa.

BLIZANCI

Posao: Intuicija vas prati kroz posao. Nije vam potrebno da drugi kažu da li je nešto dobro ili ne. Ljubav: Početak hladnijeg perioda za vas. Ne možete nikako da pronđete pravi način komunikacije. Zdravlje: Zglobovi su vam otečeni.

RAK

Posao: Danas ste veoma sigurni u svoje stavove i ne dozvoljavate da vas bilo ko prekida u izlaganju. Svaka čast. Samo naprijed.
Ljubav: Rakovi koji nisu u vezi imaju šanse da započnu nešto novo. Vi želite ljubav. Zdravlje: Dobro se osjećate.

LAV

Posao: Potreban vam je poslovni partner koji je praktičan i usmjeren ka stabilizaciji. Vjerovatno će to biti osoba rođena u znaku Bika.
Ljubav: Ako niste u vezi potražite nekoga koje u vašem poslovnom okruženju. Zdravlje: Nervna napetost.

DJEVICA

Posao: Imate dobre ideje i možete da računate na razmjenu sa klijentima i saradnicima. Ljubav: Emotivno ste vezani za osobu koja često putuje. Niste previše zajedno. Zdravlje: Osjetljivi organi jetra i pankreas.

VAGA

Posao: Imate jak otpimizam i jak duh. Vaša ličnost zrači i privlači jake poslovne klijente. Ljubav: Partner sa kojim dijelite život je tvrdoglav. Pokušajte da ga urazumite. Zdravlje: Obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

ŠKORPIJA

Posao: Morate da učite iz prethodnih lekcija i iskustava. Imate šansu da tokom nedjelje popravite odnos sa važnim poslovnim klijentima. Ljubav: Od novog poznanstva očekujete previše. Osoba sa kojom ste je nedozrela. Zdravlje: Ne razmišljate o svom zdravlju.

STRIJELAC

Posao: Ako se bavite privatnim poslom vjerovatno vam ponestaju ideje. Jedna Djevica vam može pomoći. Ljubav: U vašem domu može nastati svađa bez potrebe. Potrudite se da riješite to na diplomatski način. Zdravlje: Ishranu svedite na razumnu mjeru.

JARAC

Posao: Ko se bavi naučnim radom, istraživačkim radom imaće uspjeha u tome. Ljubav: Najvažnije su vam emocije i tu pokazujete stabilnost. Zdravlje: Imate jaku psihu.

VODOLIJA

Posao: Djelujete kao neko ko razumije sve i poznaje razne profesionalne probleme. Ljubav: Osjećate opuštenost i komotno ponašanje u svojoj vezi. Nemate težih aspe kata. Zdravlje: Dobro se osjećate.

RIBE

Posao: Imate osjećaj dosade. Rutina vas ubija. Morate da razmislite šta dalje. Ljubav: Dobar odnos u ljubavi. Od partnera ne očekujete previše. Zdravlje: Vrijeme da od nedjelje uradite sistematski pregled.