Dnevni horoskop za 7. juli 2020: BLIZANCIMA LOŠE FINANSIJE, LAVU NE IZLAZI IZ GLAVE JEDNA OSOBA, RIBE U FORMI…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za utorak, sedmi juli 2020. godine:

OVAN
POSAO: Ponašanje vašeg poslovnog partnera je neprihvatljivo. Skloni ste promjenama što se poslovne sredine tiče. Volite slobodu.
LJUBAV: Oni koji su usamljeni ne treba da se zatvaraju u sebe. Postoji šansa da se u narednom periodu nešto konkretno i desi na ovom segmentu.
ZDRAVLJE: Osjećate jači pritisak.

BIK
POSAO: Ono što ste odavno htjeli da završite trenutno se opet povlači kao glavno pitanje vašeg poslovnog segmenta za naredni period. Bićete dovoljno skoncentrisani na ove promjene.
LJUBAV: Niste u mogućnosti da se suprostavite svom partneru, koliko ste trenutno u poziciji da ne možete nešto bolje za sebe da birate.
ZDRAVLJE: Problem u predjelu vrata.

BLIZANCI
POSAO:: Niste trenutno u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sve je to prolaznog karaktera. Računajte na pomoć jednog Bika ili Raka.
LJUBAV: Isuviše ste zatvoreni na polju emocija. Do vas je teško doprijeti. Možda partner prestane da obraća pažnju na vas uslijed ovakve situacije.
ZDRAVLJE: Povremeno ste skloni depresiji.

RAK
POSAO: Niste pomišljali na neke lošije aspekte ovaj put. Pokušajte da se okrenete novim stvarima, jer ste se pomalo opustili u rutini, koja vas zamara.
LJUBAV: Polje emocija vam je dosta dobro naglašeno. Možete se osjećati dosta opuštenije nego inače. Poželjećete možda nekog novog pored sebe.
ZDRAVLJE: Povremena glavobolja.

LAV
POSAO: Volite dominantan položaj i u tome uživate. Neko može da vam bude jači rival nego inače pa bi bilo dobro da se povremeno povučete iz poslovnih aktivnosti.
LJUBAV: Mislite na jednu osobu od ranije i ne možete da prestanete sa tim. Ukoliko neko nov naiđe, nećete se osjećati u većoj mjeri toliko opušteno.
ZDRAVLJE: Srčana aritmija.

DJEVICA
POSAO: Na vrhuncu ste uspjeha. Jupiter vam šalje dosta povoljne signale za put, kojim ste krenuli. Nećete ništa ostaviti nedovršeno i naravno ići ćete do najsitnijih detalja ova put.
LJUBAV: Vaše emotivno stanje je za kratko nepovoljno. To se dešava samo u trenutku vaše slabosti ukoliko vam se pojavi neko nov.
ZDRAVLJE: Digestivni problem.

VAGA
POSAO: Polje finansija ne stoji toliko loše što se vašeg znaka tiče. Umijete da plivate u onome što trenutno imate da ponudite i naravno da zaradite na toj akciji.
LJUBAV: Niste zainteresovani u većoj mjeri za jednu Djevicu koja vam se povremeno udvara. Volite više predstavnike vazdušnog elementa.
ZDRAVLJE: Niste ugroženi ovaj put.

ŠKORPIJA
POSAO: Oni koji se bave špekulacijama, nisu loše postavljeni u svom poslovnom ambijentu. Polje novca vam je dosta bitno u narednom periodu.
LJUBAV: Dosta strastvena situacija kod vas naglašena u narednom periodu pa ćete teško ostati sami što važi za slobodne predstavnike vašeg znaka.
ZDRAVLJE: Stomačni problem.

STRIJELAC
POSAO: Polje inostranstva vam je dosta otvoreno. Oni koji su prvi put odlučili da naprave veći iskorak imaju šansu da to i pokažu u najboljem trenutku.
LJUBAV: Ne pokazujete veću dozu emocija već želite da se više otvorite kao prijatelj prema osobi, koju volite.
ZDRAVLJE: Pazite se infekcija.

JARAC
POSAO: Ukoliko ste ozbiljan igrač imaćete fer igru sa osobom koja je jako dugo u poslu kojim se vi bavite. Možda vam neko i ne prija u većoj mjeri kroz saradnju ali se to ne odražava na vaše finansije.
LJUBAV: Ne želite da ulazite u vezu tek tako jer ste u suštini neko ko je dovoljno u emotivnoj priči da se i ne pretjeruje sa emocijama.
ZDRAVLJE: Uzimajte dovoljno kalcijuma.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko imate trenutno finansijske probleme ne pokušavajte da ih brzo rješavate, jer situacija u kojoj ste trenutno nije na zavidnom nivou i traži dosta odricanja.
LJUBAV: Ne pomaže vam to što je partner uz vas jer uviđate dozu odsutnosti u vezi koju trenutno imate. Možda bi bilo dobro da neke stvari na vrijeme prelomite.
ZDRAVLJE: Stres.

RIBE
POSAO: Vaše polje posla nalaže veće angažovanje pa i veći broj ljudi sa kojima morate da radite. Ukoliko ste uvidjeli šansu bićete spremni da uključite veći broj saradnika.
LJUBAV: Ne obraćate pažnju na sitna nipodaštavanja od strane partnera. Smatrate da je to ipak prolaznog karaktera.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe danas.