Dnevni horoskop za 7. juli 2018: Danas Biku ide sve od ruke, Škorpija igra igru “mačke i miša”, Ribe se ulijenile…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 7. juli/srpanj 2018. godine: Saradnici prebacuju Ovnu da je zabušant, Blizanci nezadovoljni na poslu, Rak nema živaca za partnera, Lav narvozan, Djevici moguć veći priliv novca, Vagino srce drhti zbog jednog Ovna, Strijelca partner guši, Jarac rasijan, Vodolija puna ideja.

OVAN
POSAO: Saradnici misle da zabušavate. Postoji mogućnost da vam to otvoreno i prebace. Dajte sve od sebe ili potražite pomoć ako ne možete sve da postignete.
LJUBAV: Partner je pomalo nervozan, a to može i na vas da utiče. Pokušajte da se fokusirate na dobre stvari u vezi.
ZDRAVLJE: Odlično.

BIK
POSAO: Dan počinje entuzijastično. Sve vam ide od ruke. Iskoristite to i završite započete poslove na najbolji mogući način.
LJUBAV: Intigira vas jedan Lav. Usporite i ne ulijećite brzo u avanture ako niste sigurni da možete da se izborite sa svojim osjećanjima.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
POSAO: Budite slobodni da iskažete svoje neslaganje po pitanju ključnih pitanja i vjerujte svojoj intuiciji. Na kraju će i šef i saradnici uvidjeti da ste bili u pravu.
LJUBAV: Ne možete da prestanete da mislite na osobu iz prošlosti i to vas sprječava da nastavite dalje. Čim se toga oslobodite bit ćete spremni za novu ljubav.
ZDRAVLJE: Ubacite u svoj raspored malo više sportskih aktivnosti.

RAK
POSAO: Imate utisak da ne možete sve da postignete. Usporite malo tempo i bit ćete produktivniji više nego da rješevate nekoliko poslovnih poslovnih priblena odjednom, a ne možete svemu da se posvetite.
LJUBAV: Imajte razumijevanje za partnerove nedoumice i budite otvoreniji prema njemu. Razgovarajte o svojim osjećanjima, jer je to put ka zajedničkoj budućnosti.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

LAV
POSAO: Sami ste! Preuzeli ste ulogu vođe i sada snosite odgovornost za posljedice. Budite malo kreativniji i vidjet ćete kako stvari kreću na bolje.
LJUBAV: Nervozni ste i fali vam pažnja partnera, te ste skloni započinjanju svađa. Ne istresajte se na njemu već prvo saberite svoje misli.
ZDRAVLJE: Meditirajte.

DJEVICA
POSAO: Otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti. Zato se ne ustručavajte da uzmete sve što vam je ponuđeno. Moguć veći priliv novca.
LJUBAV: Ljubomorni ste i to partneru počinje da smeta. Obuzdajte svoju ljubomoru ako ne želite veće probleme u vezi.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

VAGA
POSAO: Uloženi trud će se ipak isplatiti i to bolje nego što ste očekivali. Ne sumnjajte u to i budite strpljivi.
LJUBAV: Jedan Ovan se često mota oko vas. Prihvatite poziv na piće. Možda se nešto lijepo rodi iz toga.
ZDRAVLJE: Viok priotisak.

ŠKORPIJA
POSAO: Muče vas nezavršeni projekti iz prošlosti, što vam smeta u sadašnjim trenucima. Fokusirajte se na današnji dan i završite obaveza na vrijeme, pa tek onda analizirajte greške iz prošlosti.
LJUBAV: Prija vam igra mačke i miiša. Povedite računa, jer ukoliko se zanesete neko će sigurno završiti povrijeđen.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Veoma ste motivisani za posao i ništa vam ne pada teško. Malo takmičarskog duha nije na odmet. Tako izvlačite najbolje iz sebe.
LJUBAV: Osjećate kako vas partner guši i potrebnna vam je sloboda. Napravite malu distancu za razmišljanje.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

JARAC
POSAO: Previše ste rasijani i smatrate da vas ne cijene dovoljno na poslu. Međutim, to je samo vaš utisak, a vaši odlični rezultati govore sami za sebe.
LJUBAV: Uživate u podršci i bezuslovnoj ljubavi partnera.
ZDRAVLJE: Više spavajte.

VODOLIJA
POSAO. Imate dobre ideje, samo vam nedostaje motivacija da ih sprovedete u djelo. Razmišljajte kratkoročno i planirajte korak po korak.
LJUBAV: Malo bezazlenog flerta dobro će vam doći. Izađite sa prijateljima i opustite se.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

RIBE
POSAO: Ulijenili ste se! Toga ste i vi svjesni. Ne odbijajte pomoć jednog Raka. Potpuno je dobronamjerna, a imate i zajednički cilj.
LJUBAV: Sanjarenje je jedna, a gajenje nezdravih iluzija totalno druga stvar. Pokušajte malo da se vratite u realnost i da bolje sagledate cijelu situaciju.
ZDRAVLJE: Unosite više vode, voća i povrća.