Dnevni horoskop za 7. avgust 2020: BLIZANCI U FORMI, VAGA STRAHUJE, RIBE U TAJNOJ ŠEMI…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za petak, sedmi avgst 2020. godine:

OVAN
POSAO: Upućujete značajne signale, kada je vaš poslovni zalet bio u pitanju. Na neke događaje niste mogli da utičete u većoj mjeri. Zato se danas snebijevate umjesto da poduzimate mjere za popravljanje situacije.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jedni Djevicu ili jednu Škorpiju, ne očajavajte kada su u pitanju sitni impulsi koji vas nerviraju, jer su oni prilično prolaznog karaktera.
ZDRAVLJE: Moguće su povrede.

BIK
POSAO: Posao bi mogao mnogo brže da vam ide ukoliko se budete udružili sa određenim poslovnim partnerima. Osvajate veći dio tržišta.
LJUBAV: Partnerski odnosi vam daju dodatan stimulans da budete u top emotivnoj formi. Niste od onih koji čekaju da se konkrete stvari dese, koliko se sami zalažete za tako nešto.
ZDRAVLJE: Odlično ovaj put

BLIZANCI
POSAO: Još uvijek ste u formi, koja vam daje dosta elana za nove poslovne prilike. Imate u planu dovoljno dobar razlog da na neke detalje obratite pažnju.
LJUBAV: Zaljubljeni ste i osjećate da ste još pod uticajem amorove strele. Osjećate da se puni života i elana.
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju

RAK
POSAO: Dobili ste ideju da neke detalje skockate, kada je vaš stav po pitanju novca prisutan u velikoj mjeri. Morate da budete spremni da sasiječete troškove, koji su vam nepotrebni.
LJUBAV: Pojačava se tenzija između vas i partnera. Budite opušteniji u komunikaciji i ne dozvolite da vas nešto posebno izvuče iz takta na negativan način.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

LAV
POSAO: Imate pojačan stav da su se neke stvari doslovno skockale u vašu korist. Ne morate da žalite za vremenom od ranije, ali se sugeriše da se vježba bar pozitivan stav ovaj put.
LJUBAV: Želite da neke stvari na svom emotivnom segmentu zauvijek ostavite iza sebe i pokušate da dovedete u red određene detalje
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

DJEVICA
POSAO: Na polju finansija imate dovoljno prisutan stav da ste uspjeli da napravite nešto što vam zapravo daje određenu satisfakciju.
LJUBAV: Osjećate da ste u jakoj ljubavnoj vezi i da se neki detalji apsolutno dobro uklapaju u vaš emotivni segment. Možda planirate da uđete u brak.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

VAGA
POSAO: Još se osjeća određena doza straha i zebnje za onim što vam se sprema da ostvarite u toku aktivnosti, koje vam se pružaju kao nezaobilazna solucija u kojoj možete da budete spokojni.
LJUBAV: Sa osobom za koju možete reći da osjećate određenu bliskost, može da se kaže da ste na odličnom putu ka jakoj ljubavnoj vezi.
ZDRAVLJE: Nemate tegobe, danas.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste od onih koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, možete osjetiti određene vibracije na polju finansija i da pokušate da nađete izlaz iz trenutne situacije.
LJUBAV: Isuviše ste gordi da vam se nešto posebno lijepo desi. Moraćete da mislite na svoje ponašanje koje proizvodi dosta loš stav kod osoba suprotnog pola.
ZDRAVLJE: Pojačan strah od neuspjeha.

STRIJELAC
POSAO: Pokušavate da doprete do boljeg poslovnog aranžmana, ali u tome uspijevate do pola. Nije loša ideja da se ovaj put nešto konkretno i desi povodom promjene na koju ste već duže vrijeme čekali.
LJUBAV: Ukoliko ste od onih koji nemaju loše mišljenje o okruženju vi radije provodite vrijeme sa nekim ljudima koje ste nedavno upoznali. Donosite pravilnu odluku.
ZDRAVLJE: Nemate loš imunitet.

JARAC
POSAO: Pojačavate tempo rada i u tome uživate do neke mjere. Morate da budete dovoljno otvoreni, kada je u pitanju loše okruženje. Neke detalje samo vi možete da promijenite.
LJUBAV: U skladu ste sa sobom i imate odlične ideje, kada su u pitanju zajednički život u dvoje. Želite nešto konkretno na svom emotivnom segmentu.
ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA
POSAO: Pokušavate da se otvoreno postavite i ne gajite iluzije, kada su u pitanju određene poslovne ponude na polju inostranstva. Želite konkretne stvari.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni bićete dovoljno otvoreni za nekoga, ukoliko budete bili spremni na večernji izlazak. Jedan Bik bi mogao da vas nasmije.
ZDRAVLJE: Digestivni problemi.

RIBE
POSAO: Veću zaradu možete da očekujete za neko vrijeme. Ne otežavajte sebi stvari, ukoliko se budete premišljali i pravili kompromise. Budite decidniji u svojim odlukama.
LJUBAV: Bićete spremni da uđete u tajnu ljubavnu avanturu i nećete odustati od jedne Djevice. Smatrate da ste u društvu ove osobe, posebno otvoreni.
ZDRAVLJE: Nesanica.