Dnevni horoskop za 7. avgust 2018: Ovan se zagleda u novčanik, Raku jedna osoba ne izlazi iz glave, Vaga ima jaku konkurenciju…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak 7. avgust/kolovoz 2018. godine: Biku voljena osoba okreće leđa, Blizance očekuje posebna priča, Lav nezadovoljan karakterom osobe s kojom je u vezi, Djevica izabrala duži put, Škorpija pesimistična, Strijelac voli igre zavođenja, Jarac “caga” riječi, Vodolija skeptična, za Ribe je danas neko – bivši ili bivša.

OVAN
POSAO: Ono u čemu ste do sada bili najbolji je odraz vaše trenutne slike koju imate u svome novčaniku. Situacija nije loša.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne pokušavajte da doprete do srca te osobe u toj mjeri u kojoj očekujete. Ovdje se priželjkuje veća doza slobode od očekivane.
ZDRAVLJE: Povremena nervoza

BIK
POSAO: Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list na svom poslovnom planu. Neke aktivnosti vam nisu donosile neki veći profit.
LJUBAV: Ne očajavajte za osobom koja vam je okrenula leđa i ne pogoršavajte situaciju u kojoj se trenutno nalazite jer neke kockice bi morale da se drugačije postave.
ZDRAVLJE: Depresija na vidiku.

BLIZANCI
POSAO: Zakazujete bitan poslovni sastanak sa osobom koju cijenite. Ne želite da vam nešto loše krene, pa ćete obratiti pažnju na sitne detalje.
LJUBAV: Ukoliko ste još u mislima sa osobom od ranije, nije loša ideja da se danas pripremite za jednu posebnu priču koju treba da dovršite.
ZDRAVLJE: Odlično.

RAK
POSAO: Osjećate poveći pritisak i ne želite neke veći propust na poslu. Ukoliko su saradnici na svoju ruku, vi nećete njihovim stavom ništa posebno da izgubite.
LJUBAV: Odlično se osjećate u prisustvo jedne osobe. Na nju često mislite. Počnite da razmišljate o konkretnim detaljima.
ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
POSAO: Iskorak u poslovnom smislu danas vam donosi mnogo bolju soluciju. Spremniji ste na neke događaje, nego inače.
LJUBAV: Karakter osobe pored vas nije na zadovoljavajućem nivou. Morate da budete sa tom osobom dovoljno strpljivi.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko ste bili skeptični i niste razumjeli koncept koji vam se nadavno pružio, sada je šansa za nešto konkretniju situaciju, nego inače.
LJUBAV: Imali ste dovoljno vremena da neke stvari konkretnije postavite između vas i partnera, ali vi ste izabrali nešto duži put.
ZDRAVLJE: Naglašena hipohondrija.

VAGA
POSAO: Pokušaj da dominirate neće uspjeti do kraja jer imate jaku konkurenciju na koju niste računali. Imate šansu da savladate određene blokade.
LJUBAV: Nije loša ideja da se sa jednim Rakom dogovorite oko zajedničkog izlaska i da se pokažete u najboljem svjetlu.
ZDRAVLJE: Mala nervoza.

ŠKORPIJA
POSAO: Poniznost koju ne možete da zaobiđete može da vam napravi lošiji pomak. Pokažite jači stav i ne dopuštajte da vas ponese negativna struja.
LJUBAV: Ukoliko ste sami ne pokazujte pesimizam, tim prije što silno želite jači i prisniji odnos sa osobom na koju često mislite. Preduzmite konkretnije stvari.
ZDRAVLJE: Volite sport.

STRIJELAC
POSAO: Imali ste lošiji stav kada je u pitanju novčana situacija i ne želite da vam se ponavljaju slične greške od ranije, već preduzimate odlučujuće korake za bolje finansije.
LJUBAV: Volite igre zavođenja pa se sa takvim stavom danas vodite. Neće izostati neko iznenađenje.
ZDRAVLJE: Nemate većih tegoba.

JARAC
POSAO: Niste dovoljno toga završili na vrijeme i to se nakupilo ispod tepiha. Morate da budete svjesni da se to mora počistiti na vrijeme, aeto je u narednom periodu zadatak broj jedan.
LJUBAV: Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ili Lava morat ćete da pazite šta pričate, jer jačina vaših riječi je izuzetno jaka.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA
POSAO: Pokazujete dozu skepticizma i ne želita da načinite prvi korak u onome u šta trenutno vjerujete kao izlaznu situaciju.
LJUBAV: Ne žalite se da trenutni ljubavni status koliko se uviđa vaš osjećaj inferiornosti za svaki pokušaj koji može da vam se desi u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Pokazujete pozitivan stav i ne ustručavate se da pokrenete konkretne stvari u svom poslovnom okruženju. Imate odlične poslovne ideje.
LJUBAV: Ne marite za partnerove lošije stavove i ne želite da protežirate nešto od ranije jer smatrate da je neko s razlogom – bivši.
ZDRAVLJE: Nesanica.