Dnevni horoskop za 6. oktobar 2022.

OVAN
Nezadovoljni ste poslovnom dinamikom. Posao se odvija mnogo sporije u odnosu na vaša očekivanja. U socijalnom smislu ste neaktivni, pa vam je isti takav i ljubavni život. Kada je zdravlje u pitanju, raspoloženje varira.

BIK
Zadovoljni ste prilivom finansija, a to je vama najbolji motiv za rad. Kada je ljubav u pitanju, očekuje vas novo poznanstvo. Imate utisak da ćete se sa drugom osobom složiti i maksimalno uživati. Osjećate se dobro.

BLIZANCI
Uspostavljate komunikaciju sa strancima. Zadovoljni ste, jer se ispostavlja da imate slične poslovne ciljeve. Bračna partnerka je nervozna i pokušavate da saznate uzrok neraspoloženja i da je opustite. Zdravlje je stabilno.

RAK
Niste zadovoljni radom jednog kolege. Dajete mu još malo vremena da vidite da li će doći do progresa ili ne. Emotivno ste nezadovoljni. Imate naglašenu potrebu za ljubavlju i vezom, a niko vam se ne dopada. Zdravlje je solidno.

LAV
Dobijate poslovnu ponudu koja vam djeluje nezadovoljavajuće. Očekivali ste više, pa je bez oklijevanja odbijate. Partnerka se osjeća zapostavljeno, jer vam je posao na prvom mjestu. Što se tiče zdravlja, oči su umorne.

DJEVICA
Prilično ste ambiciozni. Ukoliko ste privatnik, razmatrate ideju da otpočnete još jedan biznis. Kod slobodnih Djevica nema promjena emotivnog statusa i to im ne smeta. Kada je zdravlje u pitanju, skloni ste nerviranju.

VAGA
Ukoliko ste privatnik očekuje vas dobijanje nove poslovne ponude vezane za zajedničku saradnju. Niste zadovoljni ponašanjem partnera u smislu da vam smeta što niste u centru njegove pažnje. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA
Ukoliko ste privatnik bićete nezadovoljni situacijom na poslu. Posao se ne razvija, a samim tim i finansije su nezadovoljavajuće. Ukoliko ste u vezi u potpunosti ste zadovoljnji njome. Kada je zdravlje u pitanju, imunitet nije najbolji.

STRIJELAC
Fokusirani ste na finansije. Prednost dajete obavezama koje donose novac. Emotivno ste fokusirani na prošlost i žao vam je zbog nekih ishitrenih, nepromišljenih postupaka. Kada je zdravlje u pitanju, kosti su osjetljive.

JARAC
Nezadovoljni ste finansijama. Ma koliko truda ulagali u posao, to vam se ne vraća kroz adekvatan finansijski priliv. Ukoliko ste slobodni, vrijeme provodite sa simpatijom. Što se tiče zdravlja prilično ste tromi.

VODOLIJA
Odnosi među saradnicima su prilično dinamični i osjećate potrebu da se umiješate i smirite situaciju. Ukoliko ste slobodni vaš status ostaje nepromijenjen. Kada je zdravlje u pitanju, možete očekivati skok pritiska.

RIBE
Nadređena osoba vas poziva na razgovor da provjeri da li ste na istoj poslovnoj liniji. Ukoliko ste u vezi, partnerka će biti prilično razdražljiva, a vi ćete osjetćati dužnost da pokušate da je opustite. Zdravlje je solidno.